emwusc 95 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2021 przez emwusc Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 W dniu 31.12.2020 o 20:42, Plugawy napisał: Pe już dawno się skonczyło. Był czas jak trzeba było wskoczyć w YT i stworzyć coś pokroju TVgry, ale już za późno na to. Co racja, to racja. Ja obecnie kupuję Extreme/Action/Pixel z szacunku do prasy i sentymentu. Chociaż mało co tam czytam, w zasadzie retro i felietony. Recki omijam, te oglądam na YT gdzie w 20 minut autor przedstawi mi dużo więcej infosów, a grę zobaczę w ruchu, nie na screenach. Cieszę się, że przeżyłem wiele fajnych chwil z PSXE gdy było w (moim zdaniem) piku, czyli numery od 30 do 100. Co ma początek, musi mieć i koniec (oprócz półprostej). Cytuj
Ukukuki 6 928 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Siłą obecnej prasy jest publicystyka cała reszta jest już w sieci w lepszej formie. Wideorecenzje to jest idealny sposób na przedstawienie gierki. Cytuj
Roger 2 060 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 W dniu 31.12.2020 o 19:30, LeifErikson napisał: Prenumerata czy kiosk, kiosk czy prenumerata... A wybór jest prosty - prenumerata ORAZ kiosk, jeśli dostawa się spóźnia. Co to jest ta stówka na rok czy dycha na miesiąc w obecnych czasach? A tak w ogóle, to nie mysleliscie o zmianie drukarni? Z tego co zauważyłem na forum, to ten wątek pojawia się dość często, gdy zdarzają się jakies problemy z wysyłkami, dostawami, terminami... Tak, właśnie kwestię zmiany drukarni będę chciał poruszyć na najbliższym spotkaniu z naszym wydawcą, bo dwa miesiące z rzędu były opóźnienia z drukiem, wysyłką prenumerat i ogólnie bałaganem. Ja rozumiem, że teraz ciężkie czasy i COVID jednak obecny numer miał się pierwotnie pojawić przed Świętami a trafia do sprzedaży 4 stycznia. To już nie jest małe opóźnienie. 2 1 Cytuj
PiotrekP 1 744 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 @Roger tylko co z tego, jak prenumeraty idą pocztą, a to najgorsze ścierwo wysyłkowe. Jako prywatna firma to by padła po miesiącu z taką terminowością dostarczania. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Wywalić w cholerę te PP i przejdźcie na paczkomaty lub kuriera, oczywiście Inpost. Cytuj
Bzduras 12 445 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Już pal sześć z PP, ale rozważenie jakiejś innej opcji dostawy (niech będzie to nawet premium i dodatkowo płatne przy zamawianiu prenumeraty) szmatławca to również coś, nad czym warto się zastanowić. Osobiście dopłaciłbym ile trzeba, żeby tylko nie czekać tydzień od premiery kioskowej (i prawie dwa od momentu dostania PDFa) na to, aż dojdzie mi jakaś przesyłka marketingowa czy jak to tam się ładnie teraz nazywa. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Ciekawe ile taki wydawca ma z prenumeraty więcej, niż ze zwykłego kolportażu? Strzelam ze dobre 30 %. I w czasach kiedy prenumerata powinna być dla was priorytetem, macie to wszystko gdzieś, bo sygnały że działa to kiepsko są od dawna. Jaki problem dać priorytet, jak ludzie piszą, że za to zapłacą? Pomijam, ze z pozycji wydawcy można by to wynegocjować z dystrybutorem w cenie. Obyście padli i głupie ryje sobie rozbili, albo chociaż to drugie. Ps tak nadal prenumerata nie dotarła. 1 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 No ten ostatni akapit Michaelis to żeś dowalił 1 Cytuj
Grześ 378 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Mój egzemplarz dotarł dziś pocztą przed południem. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 u mnie dalej nie ma, zerkam na kalendarz, a tam dalej grudzień 2020 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Mój też nie dotarł, ale to pewnie dlatego, że zapomniałem sie przejść do kiosku. Cytuj
Grześ 378 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Albo coś pominąłem albo pierwszy raz nie widzę ani jednej recki HIVa Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Ale bym poczytał takie papierowe wydanie PE #281 No poczytałbym, gdyby prenumerata doszła 2 Cytuj
emwusc 95 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2021 przez emwusc Cytuj
number_nine 1 325 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 23 godziny temu, MichAelis napisał: I w czasach kiedy prenumerata powinna być dla was priorytetem, macie to wszystko gdzieś, bo sygnały że działa to kiepsko są od dawna Też mnie smuci to januszowe podejście do biznesu. Co chwile płacz, że prasa umiera, że robią za półdarmo i mieszkają w kawalerkach z rodziną, żeby nam zrobić gazetke o grach, ale żeby utrzymać przy sobie starych czytelników robiąc im dobrze dostarczając prenumeratę na czas to nieeee. No panowie, sytuacja sama się nie zmieni, więc jak nie ma dziś co liczyć na nowych czytelników, to chociaż nie zniechęcajcie nas, starych, którzy są z pismem często dłużej, niż połowa redakcji :v 1 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Gazeta zniknie, a forumek przeżyję. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Stacja 10 Jezus upada pod krzyżem. Prenumeraty brak, a mamy wtorek. Tyczy się pixela i PE. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 51 minut temu, number_nine napisał: Co chwile płacz, że prasa umiera, że robią za półdarmo i mieszkają w kawalerkach z rodziną, żeby nam zrobić gazetke o grach, ale żeby utrzymać przy sobie starych czytelników robiąc im dobrze dostarczając prenumeratę na czas to nieeee. Od kiedy w prenumeracie masz rok szmatlawca i pixela za 180zl to chyba naprawde robia to pro bono. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Do mnie polecony wyslany na poczatku grudnia doszedl w styczniu. Takze mysle, ze nie cala wina lezy po stronie pe. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Od kiedy w prenumeracie masz rok szmatlawca i pixela za 180zl to chyba naprawde robia to pro bono. Płacę to wymagam, trochę po Januszowemu. Ale gdybym był uzależniony od papieru (pdf rulez) to może też bym się wpieniał. Dobra a jeszcze czy mogę wykupić prenumeratę w tej chwili bo jeszcze z tego miesiąca nie ma pixela a nie chcę być miesiąc w plecy? Czy zaczekać prewencyjnie, bo system nie wykryje, że chcę przedłużyć? Cytuj
PiotrekP 1 744 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 U mnie też brak PSXa, Pixel nie wiadomo kiedy zwykła premiera. Prenumerata się skończyła i duże wątpliwości czy przedłużać. Cytuj
Ukukuki 6 928 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Ja zaraz będę w mieszkaniu i sprawdzę czy mam. Prenumeratę pomimo jej jakości i tak przedłużę bo mi się nie chce po kioskach chodzić Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Byłem w zwykłym kiosku Ruch i nie ma PE, poszedłem do Inmedio i też nie ma co do uja? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi