Roger 2 071 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Jakby ktoś chciał ponownie zamówić PSX-a ze sklepu internetowego, to numer z kalendarzem jest już ponownie dostępny. https://shop.pixel-magazine.com/?i=psx Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Rozumiem, że obecność Moniki w zgrentgenie, jej duże zdjęcie w nim i mniejsze w spisie treści jest tylko po to żeby zachęcić męską część społeczności do przeczytania artykułu i żeby w podsumowaniu obozów był remis? Bo jej obecność tam jest marginalna i jest przytoczona tylko jedna jej wypowiedź mało wnosząca do tematu. 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Dzisiaj przyszedł numer zamówiony z Empiku. W środku prezentuje się spoko aż się zdziwiłem, ze chce mi się czytać. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 4 godziny temu, mitra napisał: Rozumiem, że obecność Moniki w zgrentgenie, jej duże zdjęcie w nim i mniejsze w spisie treści jest tylko po to żeby zachęcić męską część społeczności do przeczytania artykułu i żeby w podsumowaniu obozów był remis? Bo jej obecność tam jest marginalna i jest przytoczona tylko jedna jej wypowiedź mało wnosząca do tematu. tak, wrzucili ja tylko po to, zeby czasem playstation 5 nie wygralo zgrentgena 2 Cytuj
Roger 2 071 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 4 godziny temu, mitra napisał: Rozumiem, że obecność Moniki w zgrentgenie, jej duże zdjęcie w nim i mniejsze w spisie treści jest tylko po to żeby zachęcić męską część społeczności do przeczytania artykułu i żeby w podsumowaniu obozów był remis? Bo jej obecność tam jest marginalna i jest przytoczona tylko jedna jej wypowiedź mało wnosząca do tematu. Monika dała ciała Miała być bardziej aktywna w tym Zgrentgenie ale jakieś sprawy zawodowe ją porwały. Ale jak już się namęczyła i strzeliła selphie to nie miałem sumienia wygonić jej z artykułu A w kwestii remisu - to wyszło akurat naprawdę przypadkowo zwłaszcza, że brać miała udział jeszcze jedna osoba, więc byłoby nieparzyście. Cytuj
l33t 128 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 (edytowane) Niewiele jeszcze przeczytałem, ale numer wygląda naprawdę dobrze. Interesująca publicystyka w tym miesiącu. Kalendarz wisi już w biurze na lodówce i korzystając z okazji, męczę ludzi tematami okołogrowymi. Spoiler Wesołego dnia polskiej wódki! Edytowane 13 stycznia 2021 przez l33t Cytuj
number_nine 1 325 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 5 godzin temu, mitra napisał: Rozumiem, że obecność Moniki w zgrentgenie, jej duże zdjęcie w nim i mniejsze w spisie treści jest tylko po to żeby zachęcić męską część społeczności do przeczytania artykułu i żeby w podsumowaniu obozów był remis? Bo jej obecność tam jest marginalna i jest przytoczona tylko jedna jej wypowiedź mało wnosząca do tematu. ja to w ogóle nie pamiętam czy ona podczas całej "kariery" w pe napisała coś więcej poza tym, że xbox, gearsy i kolodjuty Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Lepsze to niż kier w CDA. 1 1 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Panowie, wielka siara z tym opóźnionym Szmatławcem. Mielu wykupuje u Was reklamę by umieścić życzenia świąteczno-noworoczne a ja czytam to grubo po fakcie. To to już chyba na kolejny rok można odhaczyć? ;-) Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 10 godzin temu, Roger napisał: Monika dała ciała Miała być bardziej aktywna w tym Zgrentgenie ale jakieś sprawy zawodowe ją porwały. Ale jak już się namęczyła i strzeliła selphie to nie miałem sumienia wygonić jej z artykułu A w kwestii remisu - to wyszło akurat naprawdę przypadkowo zwłaszcza, że brać miała udział jeszcze jedna osoba, więc byłoby nieparzyście. Ano chyba że tak. W takim razie przepraszam Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Chciałem tylko zauważyć, że tak jak zawsze zamówione pismo przychodzi szybko (czasem nawet przed "premierą" kioskową - nie mam prenumeraty), tak dziś mamy 13ty, a zaraz de facto 14ty, a w skrzynce pusto i głucho. Przelew wykonany 30.12. Rozumiem, że przerwa noworoczna i święta po drodze, ale nawet jeśli liczyć, że 30-31 odpada (nie wiem kiedy nadane, o ile w ogóle), potem 1-3 wolne, nawet 4-5 niech będzie na rozruch itp, potem wiadomo święto 6go, to dalej mamy 7-8, 11-13, bo weekend odpada. Więc nawet przy bardzo dobrej woli w liczeniu, nawet jeśli pismo poszło w drogę po całym tym okresie, to powinno już dojść. Także nie wiem czy nie idę na rekord z tym numerem 1 Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 Spoko moje było wysłane 30.12 a przyszło 11 także trochę poczekasz. Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 No to dzisiaj też nie będzie. Listonoszka już była, a szmatławca ani widu. @Perez jesteś w stanie sprawdzić czy w ogóle ktoś to nadał? Cytuj
Perez 1 702 Opublikowano 14 stycznia 2021 Autor Opublikowano 14 stycznia 2021 3 godziny temu, Luqat napisał: No to dzisiaj też nie będzie. Listonoszka już była, a szmatławca ani widu. @Perez jesteś w stanie sprawdzić czy w ogóle ktoś to nadał? Nie mam jak niestety :(. Ja od czasu zmiany wydawcy zupełnie nie mam do czynienia z prenumeratami, sklepem itp., już tylko ta część stricte redakcyjna została. Spróbuj odezwać się na standardowego maila prenumerata@psxextreme.pl, a jak nie będzie odpowiedzi, to daj znać. Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 Poczekam jeszcze do jutra, a potem wołam policję Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 Do mnie jak ostatnio numer nie dotarł to się okazało, że listonoszka źle wrzuciła i czekało u sąsiada, którego nie było. Ostatecznie skończyłem z dwoma egzemplarzami, bo w międzyczasie dotarł nowy po tym jak napisałem na tego maila powyżej Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 Dobry ten numer, sporo treściwego czytania. Dopiero jestem po pierwszym przekartkowaniu i wyrywkowym zapoznaniu się z kilkoma artykułami (szkoda, że to już ostatni felieton Kroogera - lubiłem jego teksty o branży od środka - takich tematów powinno być więcej!), ale zauważyłem, że brakło Myszaqa. Spóźnił tekst czy już odpuścił pisanie? Cytuj
Roger 2 071 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 27 minut temu, LeifErikson napisał: Dobry ten numer, sporo treściwego czytania. Dopiero jestem po pierwszym przekartkowaniu i wyrywkowym zapoznaniu się z kilkoma artykułami (szkoda, że to już ostatni felieton Kroogera - lubiłem jego teksty o branży od środka - takich tematów powinno być więcej!), ale zauważyłem, że brakło Myszaqa. Spóźnił tekst czy już odpuścił pisanie? Spóźnił tekst i to oporowo, więc nie dało rady wcisnąć. Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 Też mi się podoba obecna forma PSXE. Mnóstwo fajnej publicystyki i działów tematycznych. Moje ulubione czasopismo o gierkach. Chce się czytać. Jednak ta ocena CP2077, no widać ,że chłopaki nie chcą psuć sobie branżowych kontaktów. 1 Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 Fajnie macie W dniu 14.01.2021 o 14:53, Perez napisał: Nie mam jak niestety :(. Ja od czasu zmiany wydawcy zupełnie nie mam do czynienia z prenumeratami, sklepem itp., już tylko ta część stricte redakcyjna została. Spróbuj odezwać się na standardowego maila prenumerata@psxextreme.pl, a jak nie będzie odpowiedzi, to daj znać. Daję znać, bo nie odpisują Mam nadzieję, że macie jakiś kontakt z nimi i możecie przekazać informacje, skoro nikt od nich tu nie zagląda, a na pewno nie odpowiada. Trochę olewanie swojej klienteli wychodzi, tym bardziej, że niejedna osoba narzeka, na to czy tamto. Rozumiem, że nie mają z tego kokosów, ale chyba wiedzieli na co się piszą i powinno im zależeć na tych, ja których zarabiają Do tej pory byłem zadowolony z wysyłki, ale teraz to przeginka, zaraz będą 3 tygodnie i nowy numer pewnie szybciej wyjdzie. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 1 godzinę temu, Roger napisał: Spóźnił tekst i to oporowo, więc nie dało rady wcisnąć. Cały Myszaq. A tak z ciekawości - co robicie w takiej sytuacji? Masz zawsze pod ręką przygotowany jakiś jeden-dwa teksty rezerwowe na określoną ilość znaków, żeby w takim przypadku szybko go podmienić? Czy może Romek jakoś inaczej składa inne strony, dodaje więcej grafik, żeby rozciągnąć jakiś inny materiał? Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 18 stycznia 2021 Opublikowano 18 stycznia 2021 Dodają i rozciągają Tips&Tricks. Tradycja zobowiązuje. 1 1 Cytuj
Perez 1 702 Opublikowano 18 stycznia 2021 Autor Opublikowano 18 stycznia 2021 3 godziny temu, Luqat napisał: Fajnie macie Daję znać, bo nie odpisują Mam nadzieję, że macie jakiś kontakt z nimi i możecie przekazać informacje, skoro nikt od nich tu nie zagląda, a na pewno nie odpowiada. Trochę olewanie swojej klienteli wychodzi, tym bardziej, że niejedna osoba narzeka, na to czy tamto. Rozumiem, że nie mają z tego kokosów, ale chyba wiedzieli na co się piszą i powinno im zależeć na tych, ja których zarabiają Do tej pory byłem zadowolony z wysyłki, ale teraz to przeginka, zaraz będą 3 tygodnie i nowy numer pewnie szybciej wyjdzie. Podrzuć plis na PW swoje dane, żebym wiedział o kogo dopytać :). Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 stycznia 2021 Opublikowano 19 stycznia 2021 Troche XD z dostepnoscia tego numeru, bylem wczoraj w kiosku oraz w empiku i nie moglem dostać tego nr. Schodzi jak cieple buleczki czy logistka tak u was padła? Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 19 stycznia 2021 Opublikowano 19 stycznia 2021 Może za dystrybucję numeru do punktów prasowych odpowiadali ludki od prenumeraty? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi