Opublikowano 27 maja 20213 l Fajna, taka w stylu Zagato .Troszkę przeszkadzają mi te duże wloty powietrza bardziej pasujące do Niemców niż do wysmakowanej Włoszki
Opublikowano 27 maja 20213 l Autor Dzięki Inspirowałem się conceptem Alfy sprzed kilku lat... ale jak to zwykle bywa... teraz jak oglądam to N-ty raz, zrobiłbym przedni zderzak nieco inaczej
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Autor Dorobiłem przy okazji tył tej Alfy. Tutaj zmiany bardziej subtelne Edytowane 7 czerwca 20213 l przez Emet
Opublikowano 22 czerwca 20213 l Autor Powró do niemieckich samochodów Tym razem BMW i5 lub nowa Seria 5. Hi! This is my vision of the next BMW 5 Series or the new i5.. or both
Opublikowano 19 lipca 20213 l Autor Audi 100 Coupe z lat 70 to moim zdaniem jeden z najładniejszych modeli Audi... Marzy mi się takie coś
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Autor Trochę tego już w internetach jest... ale zrobiłem też swoją wizję tego jak może będzie wyglądać nowa generacja BMW Serii 7.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Autor Facelift Audi RS7 (z przodu też RS6) na prawdopodobnie przyszły rok.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Autor Kolejny do kolekcji, Tym razem Elektryczna G-Klasa, czyli EQG. Najlpewniej niedługo pokazana będzie oficjalna wersja... więc zrobiłem 2 opcje po swojemu Osobiście skłaniam się ku tej bardziej klasycznej.
Opublikowano 5 września 20213 l W dniu 13.08.2021 o 11:27, Emet napisał: Trochę tego już w internetach jest... ale zrobiłem też swoją wizję tego jak może będzie wyglądać nowa generacja BMW Serii 7. https://spidersweb.pl/autoblog/bmw-serii-7-iaa-monachium/ Widziałeś to? Ta pierwsza wizualizacja jest bardzo podobna do twojej
Opublikowano 5 września 20213 l Autor @MaZZeo Widziałem i faktycznie tak jest. Efekt bazowania na tym samym zdjęciu obecnej generacji.
Opublikowano 20 września 20213 l Autor BMW M2 G87 - bazując na zdjęciach przedniego zderzaka, które wyciekły jakiś czas temu (najpewniej autentyczne). I wersja z nieco innymi proporcjami zderzaka przedniego
Opublikowano 20 października 20213 l Autor Audi R8 LM - Hybrid Hypercar - moja wizja na bazie Porsche 919 Street Concept