Skocz do zawartości

Back 4 Blood

Featured Replies

Opublikowano

Tak zupełnie przypadkowo trafiłem na ten tytuł. Twórcy Left 4 Dead tworzą nowe dzieło w podobnym klimacie. Skoro nie możemy się doczekać L4D3, to robią to chyba pod inną nazwą.

W każdym razie tutaj gameplay:

Bardziej mnie w tym wszystkim zastanawia endgame i sens powtarzania kolejnych rund. Ciekawe czy będzie jakiś loot do zdobywania, czy granie czysto pod cyferki. 

Nie wsłuchiwałem się w to co mówią, jak było i mi umknęło to trudno :P

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Rasistowskie Zombie? Jeszcze jak  

• creatinfreak
    creatinfreak

Gra to typowy średniak. Jeżeli się sprzeda to tylko dlatego, że maczali w tym palce twórczy l4d i to widać. Jest w gamepassie to się pogra z ziomeczkami. A tak to bym nawet 50zł za to nie dał.

• Byle do grudnia i znowu wleci na dysk:   Back 4 Blood getting solo offline mode with campaign progression in December • Eurogamer.net

Opublikowano

Ci którzy dostali betę narzekają na AI i reżysera. Mykiem w grze jest system kart modyfikujących rozgrywkę, który niestety ma potencjał do mikropłatności.

Na wyprzedaży może kupię jak nie będzie martwe do tego czasu. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A'propos L4D - są "enhanced" na XSX, ale czy jest sens w to teraz grać? W sensie - samemu się pewnie nie da, a serwery żyją jeszcze?

Opublikowano

Ej co by nie mówić to L4D to akurat ta gra w którą dobrze się gra nawet samemu, a z ludźmi zwyczajnie lepiej. 

Opublikowano

Grałem ostatnio w dwojke i bez problemu znalazło.

31 minut temu, Wredny napisał:

A'propos L4D - są "enhanced" na XSX, ale czy jest sens w to teraz grać? W sensie - samemu się pewnie nie da, a serwery żyją jeszcze?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wygląda spoko, ale poczekam do sporej promocji. No i nie dość, że dużo sobie życzą to jeszcze będą kosmetyczne mikrotransakcje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wiadomo coś na temat split screena w tej grze? Fajnie, gdyby jak w przypadku Left 4 Dead, był dostępny, ale pewnie pomarzyć tylko można... :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dajcie znać jak to się gra bo jestem fanem L4D i bardzo licze na podobny vibe.

Opublikowano

Jakby ktoś miał kod na xboxa to poproszę na pw:banana:

Opublikowano

Przeglądam rano maila a tam kod do bety od WB Games, ogólnie gra nie robi szału graficznie i w sumie gameplay to stary dobry L4Dead, do GP w sam raz żeby płacić to taki średniak

Opublikowano
  • Autor

Obejrzałem trochę gameplayów i moje pierwsze wrażenie, to taki trochę średniak, który raczej szybko umrze na konsolach.

Opublikowano

Też wam wyskakuje komunikat o nieudanym logowaniu przy próbie uruchomienia gry? Nie wiem czy to tylko u mnie coś nie działa czy jest może jakaś przerwa w działaniu serwerów(Xbox).

Opublikowano

@Oski918 A masz aktywowany kod na wczesny dostęp czy open betę, która zacznie się dopiero 12'go Sierpnia?

E dobra nieważne bo aktywowałem ten kod i mi pisze, że open beta ale normalnie się zalogowałem i mogę grać.

Opublikowano

Mam kod. Na series s odpala mi bez problemu, a na series x za każdym razem „logowanie nieudane, sprawdź swoje połączenie z siecią”

Pomógł reset konsoli 

Edytowane przez Oski918