Skocz do zawartości

Back 4 Blood

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to łykne jak chociażby wyjdzie reskin L4D2. Mogliby w zasadzie wydac nowa komapnie z grafika jak na trailerach i bede zadowolony. Jak już to martwię się, że ktoś cos przekombinuje z mechaniką i wyjdzie kiszka.

Opublikowano

Problem jest jeden. Ta gra jest fajna, ale nie ma hordy zombie w losowych momentach. Wiec cotl to za fun. 

Opublikowano

Pograłem wczoraj godzinke w bete no i nie podoba mi się :(. Jakieś tkie to za wolne. Niby trochę tego L4D2 vibe jest ale za mało. Wszystko jakies takie ślamazarne. Pomijam, że trafiłem na ziomeczków którzy początkowo grali druzynowo ale od 3 etapu biegali juz randomowo z dupy olewają współpracę co skonczyło sie failem (ale to oczywiscie nie minus gry tylko dzbanów dołączających do rozgrywki). 

Grafika jakas taka cross genowa ale nie specjalnie mówie tutaj o obecnej i poprzedniej generacji tylko jeszcze wstecz. Nie podoba mi się system kart i nie podoba mi się kosmicznie szybko męcząca się postac podczas sprintów co moglby poprawic bo bez tego nawet ciezko mówic o jakimkolwiek tempie akcji. Na razie jestem na nie. Poczekam na fulla i zobaczymy czy jakies wnioski z bety wyciągnęli. Jak nic lub niewiele poprawią to zapowiada się zawód roku :/

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja własnie nie mam czasu na ustawki dlatego gra poleci z dysku aż nie będzie patcha pod SP. Pograłem chwile wczoraj i pomimo ze L4D2 nadal bardziej mi się podoba to brakuje mi takich gier. Obawiam się, że bez lepszych kart może być zbyt ciężko w późniejszych levelach dlatego nie ma sensu grać z botami. Oby coś się w tej kwestii zmieniło.

Opublikowano

Dla mnie chociażby dlatego, że boty wczoraj zachowywały się duzo lepiej i logiczniej niż randomy z jakimi spotkałem się w becie. Nie mam czasu i ochoty planowac grania i umawiać się ze znajomymi. Doświadczenie online podczas grania z ekipą która nie jest zgrana może być dużo bardziej frustrujące niż z botami. Chciałbym odblokowac nowe rzeczy a teraz się nie da. Tylko i aż tyle. 

@Bielik Jeżeli masz naprawdę zgraną ekipę i dużo czasu na ustawki z nimi to zazdro. Ja SP albo wcale. Coopy to juz tylko kanapowo przy piwie a tutaj tego chyba nie ma ;) 

Opublikowano (edytowane)

Ale ta gra jest słaba. Zero klimatu, słaba grafika, masa gowien jakiś monetek, kart itd., gunplay chujowy, hordy niewielkie, nie polecam! Koło Left4Dead to nawet nie stało..

Edytowane przez izon