Sven Froost 492 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 (edytowane) Zespol pop-rockowy laczacy w wielu utworach pop/rock/rap/metal/elektronike i wychodzi im to dobrze. Porownujac do czegos znanego mozna do Bring Me The Horizon tyle ze sa o wiele lepszym zespolem. Osobiscie lubie wokal kolesia i jego szczerosc w tekstach. Wydaje mi sie ze warto sprawdzic jakie sa ich piosenki i jakie sa piosenki w poszczegolnych gatunkach. Jak ktos ma guilty pleasure posluchac Bring Me The Horizon to ten zespol jest o wieeele lepszy, pierwszy kawalek byl nr.1 na listach przebojow w gatunku rockowym przez wiele miesiecy. Osobiscie lubie i to jedyny zespol z misz maszu gatunkow muzycznych ktorych slucham, do tego sa coraz lepsi Edytowane 13 stycznia 2021 przez Sven Froost Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 Ale guwno, o ja pierdolę. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 miliony wyswietlen jeszcze Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 15 stycznia 2021 Autor Opublikowano 15 stycznia 2021 (edytowane) On 1/14/2021 at 6:38 PM, Masorz said: Ale guwno, o ja pierdolę. Przeciez pisalem o zespole jako lepszej wersji Bring Me The Horizon, cudow nie mozna sie spodziewac po takiej konkurencji a jeden kawalek byl nr.1 na listach przez wiele miesiecy plus reakcje na teledysk nie maja zadnej krytyki, tylko plusy a jest ich troche. Poza tym Bring Me The Horizon chamsko z nich kopiuje pomysly i swoja muzyke, przyznali sie do tego oficjalnie Edytowane 15 stycznia 2021 przez Sven Froost Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi