Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 616 Opublikowano 11 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Żólwie się kilku osobom podobały, dziś dotarł ostatni razem z GI Joe, to wrzucam. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Od firmy która zrobiła moje żółwie. Nie wiem jak z ceną, ale oni robią raczej względnie tanie figurki, Kratos z gówniakiem kosztował poniżej 300zł. Premiera w marcu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 23:57, Shen napisał: Żólwie się kilku osobom podobały, dziś dotarł ostatni razem z GI Joe, to wrzucam. Świetne te żółwie, możesz zalinkować do sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 @Ukukukikupuje u nich najczesciej, na allegro trzeba uwazac bo duzo chinskich podrobek https://kapitanfigurka.pl/pl/c/NECA-TMNT-TURTLES/52 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Na mordoksiążce wyświetliła mi się ostatnio reklama kilku figurek w skali 1:4. No to z ciekawości zajrzałem ma ebay, po ile latają.. Ta powyżej za jakies 1350£ co jest ceną absurdalną, nawet limitowaną edycję w skali 1:4. To śmieszne, bo nawet moja limitowana Honey Trap Whisper nie osiąga obecnie takich cen na aukcjach. Ta z kolei za "jedyne" 700£ co jest ceną w miarę do przełknięcia dla fantastycznych kolekcjonerów. Ja jednak odpuszczam, popatrzę, pośmieję się z licytujących bo nadal rozwijam swoją kolekcję DB, szukam jakiegoś fajnego Vegety i Buu więc na kolejne panie nie ma w gablocie już miejsca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 W dniu 15.05.2021 o 11:10, Shen napisał: Scalić albo przenieść z działu pomoc. Dobra moje dwie ulubione, chyba nie trzeba przedstawiać Cena troche odstrasza tym razem, ale kusi xd https://store.eu.square-enix-games.com/en_GB/product/686535/xenogears-bring-arts-action-figure-weltall-id 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Narazie dwie w kolekcji. Ciezko znalezc dobrej jakosci w cenie ktora nie odstrasza. Edytowane 10 Lutego 2022 przez Xehanort Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Bardzo fajne! Jakie skale statuł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) 46 minut temu, SebaSan1981 napisał: Bardzo fajne! Jakie skale statuł? Artorias 17cm, Broly 27cm Zna ktos sklep z dobrej jakosci figurkami predatora? Edytowane 10 Lutego 2022 przez Xehanort Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Będzie dziś albo w poniedziałek, jeszcze czekam na Krillina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez LukeSpidey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tam auto premium stoi jak nie dwa. Drogi sport te figurki, na TikToku ost wpadł mi jakiś koleś co otwiera pudełka z figurkami. Robocop czy Terminator to Podejrzewam, ze tam jedna z 3/4K lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 No niestety figurki takiej klasy jak na powyższym filmiku do hobby dla bogatych i mających dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Trzeci post z rzędu zwiazany z Malenią. Tym razem coś takiego. Gdybym miał kasę do wydania na figsy to chętnie postawił bym u siebie w kolekcji coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 kusi https://www.goodsmile.info/en/product/13583/figma+Fluted+Armor+PS5.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Cudne, cena za jednego, 1300zł Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Nie otwieram. W pudełkach ładnie prezentują się na półce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 307 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 drogie? Taka lalka z bloodborna na półce to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 @Pupcio Ok 450 zł z wysyłką+VAT Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 635 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Niedrogi Pyramid Head z serii Pop Up Parade od Good Smile się szykuje - Silent Hill Pyramid Head Pop Up Parade Figure Carries Its Knife (siliconera.com) Pop Up Parade są niezłej jakości z dużą ilością detali, ale nigdy nie podobały mi się w nich mordy postaci. W tym przypadku nie ma tego problemu. 190zł w Dystrykt Zero - Figurka Silent Hill 2 Pop Up Parade - Red Pyramid Thing (dystryktzero.pl) Gdyby taką figurkę wrzucili do kolekcjonerki SH2 Remake, to nie zdziwiłbym się gdyby życzyliby sobie tysiaka lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 W dniu 26.06.2023 o 11:46, Suavek napisał: Niedrogi Pyramid Head z serii Pop Up Parade od Good Smile się szykuje - Silent Hill Pyramid Head Pop Up Parade Figure Carries Its Knife (siliconera.com) Pop Up Parade są niezłej jakości z dużą ilością detali, ale nigdy nie podobały mi się w nich mordy postaci. W tym przypadku nie ma tego problemu. 190zł w Dystrykt Zero - Figurka Silent Hill 2 Pop Up Parade - Red Pyramid Thing (dystryktzero.pl) Gdyby taką figurkę wrzucili do kolekcjonerki SH2 Remake, to nie zdziwiłbym się gdyby życzyliby sobie tysiaka lub więcej. Z Figmy, Bubblehead Nurse i PH fajniejsze IMO. Natknąłem się ostatnio na gościa na fejsie, który sobie drukuje elementy figurek i sobie maluje. No jak zobaczyłem tę Malenię z Eldena to 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 104 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) Prawdopodobnie będzie to pierwsza statua/figurka/rzeźba z gadżetów dla fanów popkultury, jaką będę miał od dłuższego, dłuższego czasu w swojej kolekcji (starą, niestety, już wyprzedałem, więc tak naprawdę zaczynam ,,figurkowanie" od nowa xD) tym bardziej z tematyki superbohaterskiej. ,,Kułaaaa mać" powiem tak: "Batman Ninja (2018)" to jedno z moich ,,guilty pleasure" filmów animowanych, adaptujących treści komiksowe. Mroczny Rycerz i Joker w feudalnej Japonii, ich bardzo ostre, agresywne, wręcz spiczaste kontury sylwetek i specyficzna barwa teł, która im towarzyszy (wypisz wymaluj: stylizacja jak w anime). Plus japoński dubbing. Lepiej cringe'owo nie będzie! Ha! xD! W końcu popkultura musi wzbudzać kontrowersje. Czyż nie? Stylówa Jokera to chyba właśnie ta ,,najcudowniej najgorsza" w tym anime rzecz/element. Tak na dobrą sprawę taki ,,śmieszek" Joker, to jedna z najciekawszych figurek do kolekcji. Zdjęcie przedstawia jedną z możliwych wariacji gadżetu - niekoniecznie musi to być ta firma. Edytowane 6 Listopada 2023 przez JaskinieTerrigenoweMarvela Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Wczoraj Figmowy DS wylądował. Sprawia wrażenie dość delikatnego. Ma mnóstwo punktów i żeby go odpowiednio wypozować potrzeba mnóstwo czasu. Dużo akcesoriów, które z kolei posiadają sporo upierdliwych rozłączanych elementów jak np tarcze, których „rączki” się rozłączają i w dodatku składają się jeszcze z trzech części. 4 pary dłoni, dwie tarcze, 4 miecze, 2 pochwy na miecze. Sama figurka dość standardowych rozmiarów. Niestety, bez standa ciężko jest jej ustać. Takie trochę poglądowe zdjęcie z Mafexami i Deadpoolem 2 z SH Figuguarts. Doomguy z Figmy już się nie zmieścił na zdjęciu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Wczoraj Figmowy DS wylądował. Sprawia wrażenie dość delikatnego. Ma mnóstwo punktów i żeby go odpowiednio wypozować potrzeba mnóstwo czasu. Dużo akcesoriów, które z kolei posiadają sporo upierdliwych rozłączanych elementów jak np tarcze, których „rączki” się rozłączają i w dodatku składają się jeszcze z trzech części. 4 pary dłoni, dwie tarcze, 4 miecze, 2 pochwy na miecze. Sama figurka dość standardowych rozmiarów. Niestety, bez standa ciężko jest jej ustać. Takie trochę poglądowe zdjęcie z Mafexami i Deadpoolem 2 z SH Figuguarts. Doomguy z Figmy już się nie zmieścił na zdjęciu.Czemu tarcza do góry nogami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi