Wredny 10 142 Opublikowano piątek o 14:49 Opublikowano piątek o 14:49 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a): E tam, uważał to i dał jestera. Może był w takim nastroju? Może wyjaśni czemu dał klauna a może ma to w rzyci? Obstawiam, że ma bekę z mojego grania na raty i braku umiejętności grania w jeden ogromny tytuł bez przerw na inne. 1 Cytuj
zdrowywariat 565 Opublikowano piątek o 15:07 Opublikowano piątek o 15:07 Ja w tym wątku nawet się nie udzielam, bo co rocznie porzucam dziesiątki gier. Nie zaskoczy czekam jakiś czas, daję drugą szansę i gra wylatuje z konsoli. Głównie indyki, be te sprawdzam hurtowo. Nie wszystkie są złe, ale z braku czasu i że mam też inne pasje postanowiłem, że będę ogrywał tylko, co według mnie najlepsze, na 8+ i wyżej. Cytuj
Square 9 049 Opublikowano piątek o 15:54 Opublikowano piątek o 15:54 8 godzin temu, Bzduras napisał(a): Square dający klauna za Odysejkę samemu mając chore ilości godzin w serii "ruda wywłoka i jej łuk" to jest taki chef's kiss, że aż ciężko mi w to uwierzyć Nie wiem jak to wywnioskowałeś i połączyłeś z Horizonem, ale reakcje dałem za porzucenie AC. W sumie sam Wredny to napisał. Cytuj
Bzduras 13 410 Opublikowano piątek o 16:00 Opublikowano piątek o 16:00 A, ok. Połączyłem to tak, że dajesz klauna za granie w duży open world kładący nacisk na combat samemu mając XXXX godzin łącznie w... dużym open worldzie kładącym nacisk na combat. 1 Cytuj
Homelander 2 660 Opublikowano piątek o 16:01 Opublikowano piątek o 16:01 Za porzucenie Assassina powinna być złote serduszko albo inny diamentowy plusik Cytuj
Square 9 049 Opublikowano piątek o 16:04 Opublikowano piątek o 16:04 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): klauna za granie w duży open world Jakby wpis był w "Właśnie zacząłem", albo podobnym to może miałoby sens. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 710 Opublikowano piątek o 16:53 Opublikowano piątek o 16:53 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Masz rację, zepsułem. Kij z tym, plusy zebrane. 1 Cytuj
Homelander 2 660 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ze smutkiem porzucam Space Marine 2. Niestety ostatnie etapy są niegrywalne na Steam Decku. Szkoda, bo gra genialna Cytuj
tjery 1 387 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 13 minut temu, Homelander napisał(a): Ze smutkiem porzucam Space Marine 2. Niestety ostatnie etapy są niegrywalne na Steam Decku. Szkoda, bo gra genialna Pora na 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi