Figuś 21 169 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 Nie wiem czy to będzie drugi Rocket League i czy jest sens zakładać temat to wrzucę tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 Wygląda nawet nawet - chętnie sprawdzę z ciekawości. Inna sprawa, że do dzisiaj nie mogę pojąć jak Sony chciało za to pełną cenę. Zobaczymy czy będzie to taki bardziej Fall Guys, czy raczej coś jak xboxowy Bleeding Edge któremu nawet Gamepass nie pomógł. Wydaje mi się, że raczej coś pomiędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 Godzinę temu, Figuś napisał: Nie wiem czy to będzie drugi Rocket League Nie no, popularności Rocket League to to nie zdobędzie, ale wygląda ciekawie w tym materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Nie wygląda to tak źle jak myślałem. Jak Cedric trafnie zauważył przypomina to trochę Bleeding Edge (artstyle i walka wręcz) i trochę Rocket League Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 No właśnie pierwsze co mi przyszło na myśl to takie Rocket League połączone z Destruction Derby. Szczerzę nie wierzyłem w ten tytuł, ale teraz z ciekawości zagram. Może będzie to dobra pozycja na krótkie posiedzenie w przerwach między wiekszymi tytulami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Takie Destruction Derby dla ubogich z wysiadaniem z pojazdów. Totalnie nie dla mnie chociaż Destruction Derby kocham Art style też kompletnie mi nie podchodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 28 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2021 Sprawdzić sprawdzę ale nie wygląda to wybitnie. Ten fortnajtowy klimat to takie meh.. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 leży już na australijskim/nowozelandzkim PSN, 29GB jest już trochę gameplayów na yt Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Ktoś się orientuję kiedy gra będzie dostępna na polskim ps store? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 8 minut temu, czarek250885 napisał: Ktoś się orientuję kiedy gra będzie dostępna na polskim ps store? Już jest. Wpisz w wyszukiwarkę na store. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Już jest. Wpisz w wyszukiwarkę na store. Teraz też się zorientowałem. Przez wyszukiwarkę znajduję, bo w plusie jeszcze stare gry są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Teraz, czarek250885 napisał: Teraz też się zorientowałem. Przez wyszukiwarkę znajduję, bo w plusie jeszcze stare gry są. Od północy już były, bo łaziłem sobie po store i natknąłem się na Control UE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 No nic trzeba to zobaczyć, mam nadzieję że zaskoczy mnie to tak jak rocket league. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Ktoś już grał? Crap czy da się grać? Dopiero wieczorem niestety będę przy konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Odpaliłem na 1 meczyk online i ogółem movement i feeling jest spoko. Oprawa też ale żaden to next gen. Ot schludnie i w 60 fpsach. Po jednym meczu i jakiś tutku ciężko stwierdzić jak się w to będzie grało dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Pograłem moment, i tak j.w, pisał Jakim, fajnie się to rusza i przyjemne to Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Bruce Buffer z ufc jako spiker jesli dobrze slysze. I nawet fajnie wykorzystali dualsensa, w tej kwestii niby wspolpracowali z tworcami Astro. Jako ze za darmo to nie bede marudzil ale nie wiem czy pogram w to dluzej niz godzine, dwie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 (edytowane) Jedyne funkcje DualSensa jakie zauważyłem po 30 minutach gry to opór trigerów przy hamowaniu i ruszaniu pojazdem. Przy czym, jak już ruszysz to trigger od gazu przestaje oporować. Jeżeli rzeczywiście potrzebowali pomocy od twórców Astro żeby to zaimplementować to trochę śmiech. Edytowane 2 lutego 2021 przez kiseki Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 1 godzinę temu, kiseki napisał: Jedyne funkcje DualSensa jakie zauważyłem po 30 minutach gry to opór trigerów przy hamowaniu i ruszaniu pojazdem. Przy czym, jak już ruszysz to trigger od gazu przestaje oporować. Jeżeli rzeczywiście potrzebowali pomocy od twórców Astro żeby to zaimplementować to trochę śmiech. Zapomniałeś dodać, że gdy mamy mało życia triger drga dając znać, że trzeba zmykać. Ogólnie na krótkie posiedzenia moze być, choć wątpię by powtórzyło sukec RL. Tak czy inaczej gra trzyma poziom, ale na fajerwerki nie ma co liczyć. Za "free" więc warto sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 ojaaa ale brakowało gry tego rodzaju od dawna, bliżej tu do Destruction Derby niż Vigilante 8 ale naciera się na auta w podobnym stylu :p najbardziej zadziwia praca adaptacyjnych triggerów, fajny opór jest. no i całe gadające lobby przez pada to dosyć osobliwe rozwiązanie tylko co robią jakieś Meksyki na EU serwerach to nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 1 minutę temu, nero2082 napisał: tylko co robią jakieś Meksyki na EU serwerach to nie wiem W Halo jest tak jak jest za mało graczy lokalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 2 godziny temu, nero2082 napisał: ojaaa ale brakowało gry tego rodzaju od dawna, bliżej tu do Destruction Derby niż Vigilante 8 ale naciera się na auta w podobnym stylu :p najbardziej zadziwia praca adaptacyjnych triggerów, fajny opór jest. no i całe gadające lobby przez pada to dosyć osobliwe rozwiązanie tylko co robią jakieś Meksyki na EU serwerach to nie wiem Oddałbym wszystko za nowego Vigilante 8, albo jego remake! Ile ja godzin spędziłem w to, by wymaksowac wszystkie pojazdy. W tamtym czasie to była rewolucyjna gra, no i po upgrade na maxa zmieniał się wygląd naszej fury, taki troche rpg w święcie mobilnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 2 godziny temu, czarek250885 napisał: Oddałbym wszystko za nowego Vigilante 8, albo jego remake! Ile ja godzin spędziłem w to, by wymaksowac wszystkie pojazdy. W tamtym czasie to była rewolucyjna gra, no i po upgrade na maxa zmieniał się wygląd naszej fury, taki troche rpg w święcie mobilnym. Na 360 wyszedł remake, ale nie wiem, czy był dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: W Halo jest tak jak jest za mało graczy lokalnie. Czyli cały czas w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 3 godziny temu, SlimShady napisał: Na 360 wyszedł remake, ale nie wiem, czy był dobry. Nigdy nie miałem 360, więc się nie wypowiem. Ale ci co mają Xboxa mogą to sprawdzić we wstecznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi