Sylvan Wielki 4 551 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 5 godzin temu, czarek250885 napisał: Oddałbym wszystko za nowego Vigilante 8, albo jego remake! Ile ja godzin spędziłem w to, by wymaksowac wszystkie pojazdy. W tamtym czasie to była rewolucyjna gra, no i po upgrade na maxa zmieniał się wygląd naszej fury, taki troche rpg w święcie mobilnym. Ach, nawet nie mów. Ileż ja godzin z Tatą przegrałem w genialne Vigilante Co to była za GRA Taki rimejk z prawdziwego zdarzenia brałbym w ciemno. Natomiast wracając do bohatera tematu. Cóż, zassało się, sprawdzę. Mnie z miejsca zauroczyła oprawa tej gry. Tak, jak Jakim wspomniał - ładna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 Pewnie za zrobienie rimejka Vigilante podołałoby VV (od Tony Hawk Remake i Crash), ale zostało zaorane przez Acti gdzie marka gry pewnie do nich należy, jeszcze Bluepoint by dało radę, ale na to już nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 7 godzin temu, czarek250885 napisał: Nigdy nie miałem 360, więc się nie wypowiem. Ale ci co mają Xboxa mogą to sprawdzić we wstecznej? We wstecznej niestety nie ma, ale na 360 jest demo, a pełniak kosztuje dzisiaj 18 zika. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 Może to wstyd ale mi się naprawdę gra nieźle xd Duży chaos ale dla mnie na + bo taki odmużdzacz to mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 Gra fajnie wygląda, ma fajne animacje, ale po jednej rundzie już mi się znudzilo. Kariery za długiej nie przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 Całkiem to fajne, ale raczej nie widzę siebie grającego w to dłużej. Sony to musi pomyśleć o wydaniu gry na PC jeżeli chce osiągnąć jakikolwiek sukces z tą grą. W obecnej wersji to baza użytkowników PS5 to chyba nie wystarczy, że to uciągnąć to dłużej. Plus jakaś dobra roadmapa by się przydała, żeby wiedzieć jak będą to rozbudowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 2 godziny temu, Cedric napisał: Całkiem to fajne, ale raczej nie widzę siebie grającego w to dłużej. Sony to musi pomyśleć o wydaniu gry na PC jeżeli chce osiągnąć jakikolwiek sukces z tą grą. W obecnej wersji to baza użytkowników PS5 to chyba nie wystarczy, że to uciągnąć to dłużej. Plus jakaś dobra roadmapa by się przydała, żeby wiedzieć jak będą to rozbudowywać. W sumie dobry pomysł, nawet mogliby to wydać na xboxa, tam jest większa baza miłośników gier tego typu, a przy okazji zarobili by trochę grosza, no i do tego reklama. Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest to, by małe projekty puszczać na większą liczbę sprzętów tak by miały szansę zarobić i mieć później szansę na kontynuację. Wiadomo duże gry promują sprzęt i muszą zostać by przyciągać ludzi, ale tym małym trzeba dać szansę zdobycia większej bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 Tu jest jeszcze taki problem, że poza Plusem to Sony chce to sprzedawać w pełnej cenie, więc raczej gdyby też chcieli to wydać na inne platformy to powinno być przynajmniej połowę tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 Jak ma nie umrzeć po miesiącu to f2p na wszystko co możliwe z crossem a zarabiać na sezonach. Jest tyle gier multi za darmoszke że nikt nie będzie tego kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 mikropłatności w grze za 350zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 8 minut temu, ASX napisał: mikropłatności w grze za 350zł? To coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 14 minut temu, ASX napisał: mikropłatności w grze za 350zł? Serio myślisz, że ktoś to kupi za 350zł ? Za połowę tej ceny osobnik z mózgiem kupi sobie rocznego Plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 4 minuty temu, giger_andrus napisał: Serio myślisz, że ktoś to kupi za 350zł ? Za połowę tej ceny osobnik z mózgiem kupi sobie rocznego Plusa. Biorąc pod uwagę, że dali to na premierę do plusa to chyba nawet w Sony nikt tak nie myśli. Co do gierek za 350 z mikroshitem to np. polecam zagrać w NBA 2k21, gdzie nawet za pierd z dupy zapłacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 W pl moze jednostki by kupily ale na zachodzie ludzie będą łykać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 2 godziny temu, giger_andrus napisał: Serio myślisz, że ktoś to kupi za 350zł ? to raczej pytanie do Sony które ustala takie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2021 21 minut temu, ASX napisał: to raczej pytanie do Sony które ustala takie ceny A jednak zacząłeś temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 9 godzin temu, giger_andrus napisał: A jednak zacząłeś temat. Sorry nie wiedziałem że to temat tabu. Wiem że gra jest dodawana teraz do plusa, ale za 25 dni ta oferta się skonczy i jedyna opcją będzie kupienie gry, a cena 2 sklepach wynosi ok. 330-350 12 godzin temu, ASX napisał: mikropłatności w grze za 350zł? No gra z playwallem za 350zl to raczej rzadkość i nie wiem czy znajdzie się drugi taki przypadek. Wyobraź sobie że kupujesz grę za trzy i pół bomby i nie masz nawet pełnego dostępu do zawartości jaki oferuje gra, bo wyzwania musisz dodatkowo zapłacic. Moim zdaniem to nie jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 918 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Przecież ta gra za 25 dni będzie martwa xD Wygląda na totalnie bezjajeczną grę. Obstawiam ,że jak wypadnie z plusa wyladuje na F2P. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Może tak być dlatego bezsensem jest teraz o tym dyskutować. Jeżeli ktoś chce aktualnie w to zagrać to potrzebuje konsoli, a zatem ma dostęp do Plusa. Co będzie z tym tytułem za 25 dni i później to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 (edytowane) 4 godziny temu, ASX napisał: Sorry nie wiedziałem że to temat tabu. Wiem że gra jest dodawana teraz do plusa, ale za 25 dni ta oferta się skonczy i jedyna opcją będzie kupienie gry, a cena 2 sklepach wynosi ok. 330-350 No gra z playwallem za 350zl to raczej rzadkość i nie wiem czy znajdzie się drugi taki przypadek. Wyobraź sobie że kupujesz grę za trzy i pół bomby i nie masz nawet pełnego dostępu do zawartości jaki oferuje gra, bo wyzwania musisz dodatkowo zapłacic. Moim zdaniem to nie jest w porządku Mi się wydaję, że oni to dali do plusa i jest to taka wersja ftp, jak kupisz za pełną cenę to będziesz miał dostęp do 100% zawartości. Oczywiście to tylko moje przypuszczenia, ale jak Sony nie chcę by ta gra w ciągu kilku miesięcy nie była martwa, to musi to wydać na wszystko co tylko może, łącznie z xboxem nie patrząc na fanatyków marki. Edytowane 4 lutego 2021 przez czarek250885 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 3 godziny temu, ASX napisał: Sorry nie wiedziałem że to temat tabu. Wiem że gra jest dodawana teraz do plusa, ale za 25 dni ta oferta się skonczy i jedyna opcją będzie kupienie gry, a cena 2 sklepach wynosi ok. 330-350 No gra z playwallem za 350zl to raczej rzadkość i nie wiem czy znajdzie się drugi taki przypadek. Wyobraź sobie że kupujesz grę za trzy i pół bomby i nie masz nawet pełnego dostępu do zawartości jaki oferuje gra, bo wyzwania musisz dodatkowo zapłacic. Moim zdaniem to nie jest w porządku Jakie 25 dni? Ta gra będzie też w marcu w plusie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 4 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 7 godzin temu, PanKamil napisał: Jakie 25 dni? Ta gra będzie też w marcu w plusie... Słyszysz @ASX ? Możesz oddychać głęboko. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 i co to zmienia? gra i tak kosztuje 350 zł i część zawartości zablokowaną za paywallem, nie ma czego tu bronić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 6 minut temu, ASX napisał: i co to zmienia? gra i tak kosztuje 350 zł i część zawartości zablokowaną za paywallem, nie ma czego tu bronić Można tej grze wiele zarzucić ale paywall? Wszystko jest do odblokowania w grze bez lootboxow. Monety lecą szybciorem. Juz pomijam fakt, że to jedynie kosmetyka. Pan chyba nie gral Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi