Skocz do zawartości

Destruction AllStars

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, czarek250885 napisał:

Oddałbym wszystko za nowego Vigilante 8, albo jego remake! Ile ja godzin spędziłem w to, by wymaksowac wszystkie pojazdy. W tamtym czasie to była rewolucyjna gra, no i po upgrade na maxa zmieniał się wygląd naszej fury, taki troche rpg w święcie mobilnym.

Ach, nawet nie mów. Ileż ja godzin z Tatą przegrałem w genialne Vigilante :wub: Co to była za GRA :yahoo:Taki rimejk z prawdziwego zdarzenia brałbym w ciemno.
Natomiast wracając do bohatera tematu. Cóż, zassało się, sprawdzę. Mnie z miejsca zauroczyła oprawa tej gry. Tak, jak Jakim wspomniał - ładna rzecz.

Opublikowano

Pewnie za zrobienie rimejka Vigilante podołałoby VV (od Tony Hawk Remake i Crash), ale zostało zaorane przez Acti gdzie marka gry pewnie do nich należy, jeszcze Bluepoint by dało radę, ale na to już nie ma szans. 

Opublikowano
7 godzin temu, czarek250885 napisał:

Nigdy nie miałem 360, więc się nie wypowiem.  Ale ci co mają Xboxa mogą to sprawdzić we wstecznej?

We wstecznej niestety nie ma, ale na 360 jest demo, a pełniak kosztuje dzisiaj 18 zika.

Opublikowano

Całkiem to fajne, ale raczej nie widzę siebie grającego w to dłużej. Sony to musi pomyśleć o wydaniu gry na PC jeżeli chce osiągnąć jakikolwiek sukces z tą grą. W obecnej wersji to baza użytkowników PS5 to chyba nie wystarczy, że to uciągnąć to dłużej. Plus jakaś dobra roadmapa by się przydała, żeby wiedzieć jak będą to rozbudowywać.

Opublikowano
2 godziny temu, Cedric napisał:

Całkiem to fajne, ale raczej nie widzę siebie grającego w to dłużej. Sony to musi pomyśleć o wydaniu gry na PC jeżeli chce osiągnąć jakikolwiek sukces z tą grą. W obecnej wersji to baza użytkowników PS5 to chyba nie wystarczy, że to uciągnąć to dłużej. Plus jakaś dobra roadmapa by się przydała, żeby wiedzieć jak będą to rozbudowywać.

W sumie dobry pomysł, nawet mogliby to wydać na xboxa, tam jest większa baza miłośników gier tego typu, a przy okazji zarobili by trochę grosza, no i do tego reklama. Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest to, by małe projekty puszczać na większą liczbę sprzętów tak by miały szansę zarobić i mieć później szansę na kontynuację. Wiadomo duże gry promują sprzęt i muszą zostać by przyciągać ludzi, ale tym małym trzeba dać szansę zdobycia większej bazy.

Opublikowano

Tu jest jeszcze taki problem, że poza Plusem to Sony chce to sprzedawać w pełnej cenie, więc raczej gdyby też chcieli to wydać na inne platformy to powinno być przynajmniej połowę tańsze. ;)

Opublikowano
4 minuty temu, giger_andrus napisał:

Serio myślisz, że ktoś to kupi za 350zł ?
Za połowę tej ceny osobnik z mózgiem kupi sobie rocznego Plusa.

Biorąc pod uwagę, że dali to na premierę do plusa to chyba nawet w Sony nikt tak nie myśli. :Coolface:

Co do gierek za 350 z mikroshitem to np. polecam zagrać w NBA 2k21, gdzie nawet za pierd z dupy zapłacisz. 

Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał:

Serio myślisz, że ktoś to kupi za 350zł ?

to raczej pytanie do Sony które ustala takie ceny

Opublikowano
9 godzin temu, giger_andrus napisał:

A jednak zacząłeś temat. 

Sorry nie wiedziałem że to temat tabu.

Wiem że gra jest dodawana teraz do plusa, ale za 25 dni ta oferta się skonczy i jedyna opcją będzie kupienie gry, a cena 2 sklepach wynosi  ok. 330-350

12 godzin temu, ASX napisał:

mikropłatności w grze za 350zł?

No gra z playwallem za 350zl to raczej rzadkość i nie wiem czy znajdzie się drugi taki przypadek. Wyobraź sobie że kupujesz grę za trzy i pół bomby i nie masz nawet pełnego dostępu do zawartości jaki oferuje gra, bo wyzwania musisz dodatkowo zapłacic. Moim zdaniem to nie jest w porządku

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, ASX napisał:

Wiem że gra jest dodawana teraz do plusa, ale za 25 dni ta oferta się skonczy i jedyna opcją będzie kupienie gry, a cena 2 sklepach wynosi  ok. 330-350

No gra z playwallem za 350zl to raczej rzadkość i nie wiem czy znajdzie się drugi taki przypadek. Wyobraź sobie że kupujesz grę za trzy i pół bomby i nie masz nawet pełnego dostępu do zawartości jaki oferuje gra, bo wyzwania musisz dodatkowo zapłacic. Moim zdaniem to nie jest w porządku

Mi się wydaję, że oni to dali do plusa i jest to taka wersja ftp, jak kupisz za pełną cenę to będziesz miał dostęp do 100% zawartości. Oczywiście to tylko moje przypuszczenia, ale jak Sony nie chcę by ta gra w ciągu kilku miesięcy nie była martwa, to musi to wydać na wszystko co tylko może, łącznie z xboxem nie patrząc na fanatyków marki. 

Edytowane przez czarek250885
Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Jakie 25 dni? Ta gra będzie też w marcu w plusie...

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

i co to zmienia? gra i tak kosztuje 350 zł i część zawartości zablokowaną za paywallem, nie ma czego tu bronić

Można tej grze wiele zarzucić ale paywall? Wszystko jest do odblokowania w grze bez lootboxow. Monety lecą szybciorem. Juz pomijam fakt, że to jedynie kosmetyka. Pan chyba nie gral :blink: