Opublikowano 29 stycznia 20214 l Tytuł, który zdaje się być mokrym snem fana The Division połączonego z The walking dead.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Wygląda fajnie, te umiejscowienie kamerki, loot, inventory. Nie, no czekam na więcej, The Division w zombie.
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Wygląda jak te fejkowe, oskryptowane gameplaye z Division. Ale może wyjdzie coś ciekawego.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Autor Chyba, że ubi się ogarnie i zrobi dlc z zombie i pakietem nowych animacji do dywizji.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Mam flashbacki z pierwszej prezentacji The Division a potem wyszła gra która odstawała od prezentacji. No i strzelanie tutaj wygląda jakoś tak dziwnie.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l W sumie dość interesujące, ale na filmie nie ma niczego, co powinno budzić szczególną ekscytację. Najbardziej bym chciał, aby się udało stworzyć odpowiedni klimat. Gameplay można dopracować i rozbudować, ale atmosfera i stworzony świat muszą siąść już od początku.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l 1 godzinę temu, suteq napisał: Mam flashbacki z pierwszej prezentacji The Division a potem wyszła gra która odstawała od prezentacji. Racja, co nie zmienia faktu, że z pierwszym The Division spędziłem ponad 400 zayebistych godzin 1 godzinę temu, Kmiot napisał: W sumie dość interesujące, ale na filmie nie ma niczego, co powinno budzić szczególną ekscytację. Najbardziej bym chciał, aby się udało stworzyć odpowiedni klimat. Gameplay można dopracować i rozbudować, ale atmosfera i stworzony świat muszą siąść już od początku. Wczesne post-apo plus system z The Division połączone z zombie wystarczy, by budzić moją "szczególną ekscytację" Choć oczywiście zachowuję sporą rezerwę, bo nawet nie znam studia.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l 5 minut temu, Wredny napisał: Wczesne post-apo plus system z The Division połączone z zombie wystarczy, by budzić moją "szczególną ekscytację" Być może, pisząc o braku ekscytacji miałem na myśli warstwę czysto mechaniczną i gameplayową. Ale założeniami na papierze można się nieśmiało lekko podjarać, to fakt.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Dawać wyreżyserowany gameplay z Rozmawiankiem graczy przez micro w 2021? Dużo heroizmu, oj dużo
Opublikowano 15 marca 20214 l Coś podejrzanie dobrze ta gra wygląda jak na developera który do tej pory zrobił dwa średnie indyki. No i jeszcze ten rosyjski wydawca który w portfolio ma tylko gry f2p na komórki. Gdzieś musi być haczyk. Pytanie tylko gdzie
Opublikowano 15 marca 20214 l Autor Może wykradli kod gry od ubisoftu Hui z tym, ważne, że będzie strzelane do zombie, jeżdżone i gadane przez h/s.
Opublikowano 16 marca 20214 l Nie nastawiałbym się na to Tak jak @Ryo-San pisze - wszysto tu śmierdzi jakimś szwindlem, choć póki co nie wyciągają ręki po jakieś kickstartery, więc większych podejrzeń nie generują.
Opublikowano 16 marca 20214 l Takie wypasione graficznie State od Decay 2 w ubiaoftowym sosie, jeśli gra tak będzie wyglądać to o kurcze.
Opublikowano 9 kwietnia 20213 l Autor https://www.ppe.pl/news/156260/the-day-before-wyglada-niczym-the-last-of-us-polaczony-z-the-division-2-gameplay-prezentuje-sie-wspaniale.html
Opublikowano 10 kwietnia 20213 l Wygląda fajnie, wręcz zajebiście ale nie wierzę że coś z tego będzie. Już zbyt wiele razy dostawaliśmy gameplaye gier od studiów z dupy które wyglądają lepiej niż życie a później gra nigdy nie wychodzi albo wychodzi jako gówno w early acess i zostaje tam na zawsze
Opublikowano 10 kwietnia 20213 l Mi w sumie tylko gumowe kule nie podobają się, w ogóle nie czuć ani strzałów ani żeby ktoś obrywal.
Opublikowano 10 kwietnia 20213 l Mimo ładnej grafiki strasznie to sztywne i bez polotu, ale potencjał jest, szczególnie w konwencji co-op.