Skocz do zawartości

The Day Before

Featured Replies

Opublikowano

Tytuł, który zdaje się być mokrym snem fana The Division połączonego z The walking dead.

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Wygląda fajnie, te umiejscowienie kamerki, loot, inventory. Nie, no czekam na więcej, The Division w zombie. 

Opublikowano

Wygląda jak te fejkowe, oskryptowane gameplaye z Division. Ale może wyjdzie coś ciekawego.

Opublikowano

Trailer im się udał, tylko ludzie ludzie nie będą tak roleplejować. 

Opublikowano
  • Autor

Chyba, że ubi się ogarnie i zrobi dlc z zombie i pakietem nowych animacji do dywizji.

Opublikowano

Mam flashbacki z pierwszej prezentacji The Division a potem wyszła gra która odstawała od prezentacji. No i strzelanie tutaj wygląda jakoś tak dziwnie. 

Opublikowano

W sumie dość interesujące, ale na filmie nie ma niczego, co powinno budzić szczególną ekscytację. 

Najbardziej bym chciał, aby się udało stworzyć odpowiedni klimat. Gameplay można dopracować i rozbudować, ale atmosfera i stworzony świat muszą siąść już od początku.

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

Mam flashbacki z pierwszej prezentacji The Division a potem wyszła gra która odstawała od prezentacji.

Racja, co nie zmienia faktu, że z pierwszym The Division spędziłem ponad 400 zayebistych godzin :reggie:

1 godzinę temu, Kmiot napisał:

W sumie dość interesujące, ale na filmie nie ma niczego, co powinno budzić szczególną ekscytację. 

Najbardziej bym chciał, aby się udało stworzyć odpowiedni klimat. Gameplay można dopracować i rozbudować, ale atmosfera i stworzony świat muszą siąść już od początku.

Wczesne post-apo plus system z The Division połączone z zombie wystarczy, by budzić moją "szczególną ekscytację" :notbad:
Choć oczywiście zachowuję sporą rezerwę, bo nawet nie znam studia.

Opublikowano
5 minut temu, Wredny napisał:

Wczesne post-apo plus system z The Division połączone z zombie wystarczy, by budzić moją "szczególną ekscytację" :notbad:

Być może, pisząc o braku ekscytacji miałem na myśli warstwę czysto mechaniczną i gameplayową.

Ale założeniami na papierze można się nieśmiało lekko podjarać, to fakt.

Opublikowano

Dawać wyreżyserowany gameplay z Rozmawiankiem graczy przez micro w 2021? Dużo heroizmu,  oj dużo 

Opublikowano
  • Autor

Szczerze? Brakuje mi takiej gry. 

Szkoda, że to ma być MMO.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś podejrzanie dobrze ta gra wygląda jak na developera który do tej pory zrobił dwa średnie indyki. No i jeszcze ten rosyjski wydawca który w portfolio ma tylko gry f2p na komórki. Gdzieś musi być haczyk. Pytanie tylko gdzie:notsure:

Opublikowano
  • Autor

Może wykradli kod gry od ubisoftu :dunno:

Hui z tym, ważne, że będzie strzelane do zombie, jeżdżone i gadane przez h/s.

Opublikowano

Nie nastawiałbym się na to :reggie:
Tak jak @Ryo-San pisze - wszysto tu śmierdzi jakimś szwindlem, choć póki co nie wyciągają ręki po jakieś kickstartery, więc większych podejrzeń nie generują.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda fajnie, wręcz zajebiście ale nie wierzę że coś z tego będzie. Już zbyt wiele razy dostawaliśmy gameplaye gier od studiów z dupy które wyglądają lepiej niż życie a później gra nigdy nie wychodzi albo wychodzi jako gówno w early acess i zostaje tam na zawsze

Opublikowano

Mi w sumie tylko gumowe kule nie podobają się, w ogóle nie czuć ani strzałów ani żeby ktoś obrywal.

Opublikowano

Mimo ładnej grafiki strasznie to sztywne i bez polotu, ale potencjał jest, szczególnie w konwencji co-op.