iMalFect 0 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Hejka! Ostatnio kupiłem na jakimś bazarku gamepada do raczej ps1 (z powodu szarej końcówki). Jest fioletowy i transparentny, a co ciekawe nie ma analogów, tylko jakiś dziwny wskaźnik. Nie wiem czy jest on licencjonowany, ale ma zwykłe guziki z z kształtami. Poniżej załączam zdjęcie (próbowałem go naprawić ale dalej nie działa) ktoś wie coś o tym gamepadzie? Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 To frosti wśród padów. Zutylizuj w skupie elektroniki 1 Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Wygląda to na jakiś nielicencjonowany klon pada Mega Racer od Performace, który był klonem Namco JogCon Cytuj
iMalFect 0 Opublikowano 7 lutego 2021 Autor Opublikowano 7 lutego 2021 Interesujące. Poszperam trochę na necie może mi się uda go naprawić. Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi