Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, Texz napisał:

Poziom detali i dorysowania terenu w FH4 na XSX jest daleki od akceptowalnego. Widać do zwłaszcza w Edynburgu, gdzie centralnie przed nami budynki bardzo ładnie przechodzą transformację z tych z mniejszą ilością detali, do bardziej szczegółowych. No ale jest betonowe 60 fpsów i 4k. Ktoś napisze, że w czasie wyścigu tego nie widać. Otóż widać. 

Draw distance jest taki sam jak na Xbox One X, a LOD jest lepszy na XSX,

Jedyne w czym wersja na XSX wypada gorzej od XOX to brak SSAO i brak cieni rzucanych przez reflektory w wyścigach nocnych.

No ale trzeba pamiętać że  port przygotowało małe studio - Panic Button.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 272,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja mam nadzieję na bogatszy ilościowo ost, bo w FH4 to piosenki powtarzają się strasznie często i już mnie kurwica brała jak po raz setny slyszalem over and over jacka white'a. 

Opublikowano

Dobrze że praktycznie nie grałem w trójkę bo miałbym pewnie deja vu a tak będzie to dla mnie coś świeżego.

Opublikowano
18 minut temu, devilbot napisał:

Dobrze że praktycznie nie grałem w trójkę bo miałbym pewnie deja vu a tak będzie to dla mnie coś świeżego.

Nie miałbyś bo poziom detali i szczegółowości środowiska w tych porównaniach z youtube to jak dzień i noc. 

Opublikowano

Xd widać że jest hype 

Opublikowano

Powiedzieli już coś dokładniej o wersjach na Xboxa One? Mam nadzieję, że mój One S pociągnie chociaż w 1080/30 xd

Już się kurła nie mogę doczekać, jak pozapierdalam Lambo Sianem nad brzegiem morza :banderas:

Opublikowano
10 godzin temu, Rozi napisał:

Powiedzieli już coś dokładniej o wersjach na Xboxa One? Mam nadzieję, że mój One S pociągnie chociaż w 1080/30 xd

Już się kurła nie mogę doczekać, jak pozapierdalam Lambo Sianem nad brzegiem morza :banderas:

Na filmiku df mówili, że na one będzie 1080p i 30 fps, podobno info od playground. 

Opublikowano

No to kurde bomba, czekanko.

Teraz się trzeba namyślić, czy wydać 4 i pół bomby na najbardziej wypasioną edycję.

Opublikowano

Chcę mieć wszystkie samochody i dodatki, za 4 złote jest standardowa edycja.

Opublikowano
3 godziny temu, Rozi napisał:

Chcę mieć wszystkie samochody i dodatki, za 4 złote jest standardowa edycja.

To cię będzie więcej kosztowało niż ten one, imo bez sensu, tym bardziej dla 30 fps ale to twoje pieniądze. 

Opublikowano

Najbardziej wypasiona edycja w Brazylii wychodzi 280zl jak kupimy 100 reali x 4 po 70zl.

Opublikowano

Oooooo, nie wiedziałem, że coś jest takiego :obama:

Opublikowano

Ja przy kluczykach do pierwszego auta nosiłem brelok z którejś edycji kolekcjonerskiej, mogliby oferować coś podobnego.

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał:

Najfaniejszy merch z Forzy to wlepy z klasą auta i napędem ;)

il_794xN.2234298678_j06e.jpg.097e4614304c6bb74c5247d7a50c55f4.jpg

Gdzie to dorwać? xdd

Opublikowano
15 godzin temu, MYSZa7 napisał:

https://www.microsoft.com/pl-pl/p/zestaw-dodatkow-ultimate-do-forza-horizon-5/9mz0sr207mg8

180 zł za dodatki Premium.

To się będzie opłacało, mając opłacony GP na jakiś czas.

fajna cena...spodziewalem sie wiecej a tu dostajemy :

dwa duze dodatki (ciekawe co wymysla)

przepustke sezonowa (42 nowe fury + 8 do driftu)

pakiet powitalny (5 fabrycznie tuningowany fur, dom gracza oraz bon na zakup dowolnej fury z salonu)

czlonkostwo VIP ( 3 samochody Forza Edition, 2x XP oraz  bonusy kosmetyczne)

no i gramy 5 dni wczesniej :banderas:

Edytowane przez Szymek