Gość Rozi Opublikowano 24 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2021 Czwórka miała dużo dobrych kawałków, no ale tematycznie soundtrack leżał i zarówno w trójce, jak i w czwórce - tych utworów jest za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 24 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2021 Trochę trudno podpasować bo jednemu się podoba 5, innemu 10 a innemu 50 kawałków ale imo Block party i XS były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 841 Opublikowano 24 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2021 9 godzin temu, ASX napisał: swoją drogą to pisanie krótkich wiadomości jest w serii chyba od trzeciej części i wcześniej nikomu to nie przeszkadzało xd Ja się nie będę kłócił bo samemu uważam że taką pierwsza część jest świetna, pomimo infantylnej historii (bo taka miała być) i wielokrotnie wspominałem ją jako moją ulubioną część serii, a na pewno odsłonę którą darze największym sentymentem (do dziś pamiętam jak ogrywałem ją na wakacje co idealnie się zgrywało z klimatem letniego festiwalu w grze). Ale z drugiej strony widać było jak była technologicznie ograniczona, iluzja uczestniczenia w festiwalu szybko pękała kiedy okazywało się że ci wszyscy kierowcy również uczestniczący w festiwalu to zwykłe nieróżniące się od siebie niczym oprócz nazwy boty. Więc nowe części gdzie nareszcie jest poczucie że bierzesz udział w święcie motoryzacji z prawdziwymi ludźmi z całego świata robi znacznie lepsze wrażenie. Dlatego nie obrażam się za funkcje sieciowe i nie czuje jakby to zabierało klimat festiwalu, wręcz przeciwnie. Nie chodzi o to, że mnie te pisanie razi. Niech sobie to będzie. Ale ten pokaz gry na tym się skupił. I tylko to mnie boli. Ja wiem, że oni nie wydadzą biedy na 20h. Tu ma być co robić i to na jakiś czas + DLC które dodadzą kolejne godziny zabawy. No i spoko. Chętnie pogram, znowu kilka kawałków mi wpadnie w ucho i sobie dodam do ulubionych w Spoti. To nadal będzie najlepsza gra wyścigowa, bo nie znudzi jak walenie tego samego okrążenia setny raz. Fani motoryzacji mają Motorsport, drugi obóz czeka na Gran Turismo i pasuję. My mamy świetną Horizon która da masę fanu. Tylko ja straciłem feeling imprezy w tej grze- ot tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 27 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2021 wygląda na to że co miesiąc począwszy od następnego poniedziałku będziemy dostawać nowe informacje o grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 27 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2021 On 6/24/2021 at 12:58 PM, Rozi said: tych utworów jest za mało. Dla mnie ogólnie było za mało utworów, gry na kilkaset godzin powinny mieć więcej niż 20 na stację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 222 Opublikowano 28 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 (edytowane) OMG Edytowane 28 czerwca 2021 przez Daddy 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 Były już może wymagania PC? Ciekawe czy znowu dodadzą ustawienia EKSTREMALNE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 Najbardziej wyczekiwana gra tego roku dla mnie, wygląda OBŁĘDNIE Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 19 minut temu, Daddy napisał: OMG napisze tylko, że niesamowicie to wygląda I kilka nowych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2021 Będę w to grał jak pojebany, a ten filmik z warunkami pogodowymi mnie tak nakręcił ze masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 29 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2021 Znowu listopad wyjęty z życia, sprawdziłem z ciekawości w czwórce 360h nabite Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 29 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2021 u mnie tylko 77 godzin xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 29 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2021 W dniu 24.06.2021 o 12:52, Rozi napisał: Kurde, ale chciałbym, żeby zrobili remake NFSa Most Wanted. a jak Ci siadł ten MW od Criterionu? 16 godzin temu, easye napisał: Były już może wymagania PC? Ciekawe czy znowu dodadzą ustawienia EKSTREMALNE tylko minimalne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2021 Z tych "nowych" NFSów to tylko Hot Pursuit, Most Wanted był nudny jak flaki z olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Niebo i chmury ależ to sie prezentuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Mam tylko nadzieję, że zgodnie z tradycją kącika wyścigowego odbędzie się forumkowe szukanie brzydkich, dwuwymiarowych drzew Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 3 minuty temu, Bartg napisał: Mam tylko nadzieję, że zgodnie z tradycją kącika wyścigowego odbędzie się forumkowe szukanie brzydkich, dwuwymiarowych drzew jestem pewny że niektórzy nie spoczną póki nie znajdą jakiegoś brzydkiego screena xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 A właśnie a propos brzydkich screenów ciekaw jestem, czy w końcu moc XsX pozwoli zrezygnować z low poly modelu felg po przekroczeniu 20km/h. Strasznie mnie to irytuje, jak felga zaczyna się kręcić i nagle traci 90% detali i obraca się rozmazana papka. I w temacie felg przydałaby się solidna dawka nowych felg, zwłaszcza bardziej oldschoolowych, bo niektóre modele to mam wrażenie pamietają jeszcze FM2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 Z takich technicznych rzeczy to mam nadzieję że nie będzie już doczytujących się elementów otoczenia oraz cienie będą okey a nie jak teraz że działają skokowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 8 godzin temu, Bartg napisał: A właśnie a propos brzydkich screenów ciekaw jestem, czy w końcu moc XsX pozwoli zrezygnować z low poly modelu felg po przekroczeniu 20km/h. Strasznie mnie to irytuje, jak felga zaczyna się kręcić i nagle traci 90% detali i obraca się rozmazana papka. To nie kwestia braku mocy ;-) Juz FM4 modowałem sobie grę tak aby nie zmieniała koł w teksturę. Wyglądało to w ruchu dość dziwnie. Przy nieodpowiedniej prędkości (prędkość obrotowa kół = liczba FPS) wyglądało jakby koła stały w miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 To jedno i drugie. Model koła jest zastępowany uproszczoną wersją żeby nie było konieczności stosowanie motion blura na takim elemencie. Z tym doczytywaniem się elementów to na gameplayach widać dosyć wyraźnie pop-in i zmianę LoD, ale od tego w grze open world z takim natężeniem bliskich detali ciężko się uwolnić. Z drugiej strony podobno na E3 był pokazany tryb 60fps więc może w trybie 30fps będzie to mniej widoczne. Coś za coś jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 W dniu 28.06.2021 o 20:24, easye napisał: Były już może wymagania PC? Ciekawe czy znowu dodadzą ustawienia EKSTREMALNE na steamie i microsoft store jakieś sa podane Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 1 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2021 1 godzinę temu, Emet napisał: Z drugiej strony podobno na E3 był pokazany tryb 60fps więc może w trybie 30fps będzie to mniej widoczne. Coś za coś jak zawsze. Ja sobie tej gry nie wyobrażam w 30 klatkach. Ogrywając 4ke w 60 po prostu powrót do 30 klatek jest nierealny. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2021 W dniu 1.07.2021 o 07:14, Bartg napisał: A właśnie a propos brzydkich screenów ciekaw jestem, czy w końcu moc XsX pozwoli zrezygnować z low poly modelu felg po przekroczeniu 20km/h. Strasznie mnie to irytuje, jak felga zaczyna się kręcić i nagle traci 90% detali i obraca się rozmazana papka. I w temacie felg przydałaby się solidna dawka nowych felg, zwłaszcza bardziej oldschoolowych, bo niektóre modele to mam wrażenie pamietają jeszcze FM2. Już na gameplayu z FH5 widac ze wyglada to tak samo jak w FH4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Nie wiem czy to śmieciowa informacja ale Forza Horizon 5 zapewni znacznie lepszy dźwięk silników, wykorzystując między innymi dźwięk 3d Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi