MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Już kij z tą fabuła, ale ta dowolność i „piaskowatość” jest już wkurwiająca. Brak sztywnie ustalonych wymogów do wyścigów to duży minus. Człowiek dzięki temu odkrywał kolejne auta, a nuż jakieś stawało się kolejnym ulubionym. Teraz człowiek używa kilku na krzyż, a reszta to zapchajdziura do garażu. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 1 minutę temu, balon napisał: Jako fana wyścigów nie denerwują Ciebie te eventy, w których nie liczy się praktycznie miejsce tylko exp aby odblokować nowe ciuszki? W tego typu graniu miejsce nie ma dla mnie kompletnie żadnego znaczenia, liczy się czysty fun podczas gry. Jesli miałem ochotę coś porywalizować, to wbijałem do rywali i ganiałem się z ziomkami z forumka Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Wiecie co mnie cieszy najbardziej ? Magicy z Playground w końcu ogarnęli jak zrobić realistyczne oświetlenie.. to daje duże nadzieje, że nowy Motorsport pozamiata, bo Forza zawsze była w tyle za GT jeśli chodzi o oświetlenie, naturalność aut i tras.. nie mogę się już doczekać gameplayu z nowego Motorsport, a sama FH5 no cóż.. będzie grane od premiery, nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Już kij z tą fabuła, ale ta dowolność i „piaskowatość” jest już wkurwiająca. Brak sztywnie ustalonych wymogów do wyścigów to duży minus. Człowiek dzięki temu odkrywał kolejne auta, a nuż jakieś stawało się kolejnym ulubionym. Teraz człowiek używa kilku na krzyż, a reszta to zapchajdziura do garażu. pełna zgoda dokładnie z tego powodu pograłem w czwórkę niecałe 10h i odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Jezusie, jak to dobrze wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 12 godzin temu, kubson napisał: Zgadzam się z balonem, dwójka miała najfajniej zrobione wyścigi, robiło to strasznie, sztywno przypisane auto do wyścigu i jazda nie wiem kabrioletami z lat 60 po lazurowym wybrzeżu W dwójce nie było przypisane stricte auto, ale konkretna kategoria. Jedyny minus, że w niektórych kategoriach było mało aut, więc czasem w wyścigu jechało po kilka takich samych, a dodatkowo były takie kategorie, które miały np. tylko 2 auta z 10 dostępne w podstawce. Jeśli ktoś, jak np. ja nie kupił dlc, bo nie chciał albo już nie były dostępne, to musiał się wozić tymi dwoma furami, we wszystkich wyścigach tejże kategorii. Poza tym, to wolę taki układ właśnie, gdyż często niektórych fur sam z siebie bym nie sprawdził, bo mógłbym jeździć 5 pojazdami na krzyż przez całą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 19 minut temu, Luqat napisał: W dwójce nie było przypisane stricte auto, ale konkretna kategoria. No o to mi chodziło 19 minut temu, Luqat napisał: Jedyny minus, że w niektórych kategoriach było mało aut, więc czasem w wyścigu jechało po kilka takich samych W czwórce mimo, że można wybrać to masz tak samo. Wybierasz auto i bardzo często ścigasz się z takimi samymi modelami. To w sumie też mogliby zmienić, aby była większa różnorodność przeciwników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 Też tego nie cierpię. Nawet jak jest dużo fur do wyboru, to i tak najczęściej konsola wybiera jedno albo kilka najlepszych. Powinno to być totalnie randomowe, jakie fury jadą, a dodatkowo różnice między nimi nie powinny być zbyt duże, żeby nawet wybierając teoretycznie najsłabszą (pomijam kwestię tuningu) można było - choć nieco trudniej - wygrać wyścig. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 11 godzin temu, Texz napisał: Jezusie, jak to dobrze wygląda. musze przyznać że jestem pod wrażeniem, fajnie że co miesiąc dostajemy nowe materiały z tych ich streamów, dzięki temu zanim człowiek się obejrzy to już będzie premiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Meksyk świetny, balem się ze będzie wielka pusta mapa, ale zapowiada się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 23 godziny temu, orion50 napisał: Wiecie co mnie cieszy najbardziej ? Magicy z Playground w końcu ogarnęli jak zrobić realistyczne oświetlenie.. to daje duże nadzieje, że nowy Motorsport pozamiata, bo Forza zawsze była w tyle za GT jeśli chodzi o oświetlenie, naturalność aut i tras.. nie mogę się już doczekać gameplayu z nowego Motorsport, a sama FH5 no cóż.. będzie grane od premiery, nie mogę się już doczekać. Nowy Motorsport ponoć ma chodzić na tym samym silniku co MFS, więc jest nadzieja, że oświetlenie da radę, bo w samolocikach często jest foto real Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 27 minut temu, Michał102 napisał: Nowy Motorsport ponoć ma chodzić na tym samym silniku co MFS, więc jest nadzieja, że oświetlenie da radę, bo w samolocikach często jest foto real MFS chodzi na starej iteracji silnika Forza Tech, oczywiście przebudowanego na własne potrzeby, a najnowsza Forza Motorsport ma korzystać z zupełnie nowego silnika, więc myśle że efekt powinien być jeszcze lepszy niż we MFS Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 ign opublikował taki gameplay, ale to chyba to samo co prezentami na swoim streamie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 wygląda pięknie, choć kompresja robi swoje, a i nie wiem kto grał, ale wygląda tak jakby ktoś pierwszy raz w to grał xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 To pewnie liściu grał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Jak dla mnie to już GOTY (ale wiecie, fajnie by było jak by dali trochę więcej blotka i kurzy z pod kół bo lubię ten efekt) Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 jutro tuz po pokazie Xboxa na Gamescomie startuje kolejny stream z nowymi informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 On 8/10/2021 at 10:16 AM, MYSZa7 said: Już kij z tą fabuła, ale ta dowolność i „piaskowatość” jest już wkurwiająca. Brak sztywnie ustalonych wymogów do wyścigów to duży minus. Człowiek dzięki temu odkrywał kolejne auta, a nuż jakieś stawało się kolejnym ulubionym. Teraz człowiek używa kilku na krzyż, a reszta to zapchajdziura do garażu. Oj tak to największa wada czwórki, nie kupuje tłumaczenia "przecież możesz sam auto wybrać" - oczywiście możesz, ale tego nie robisz bo masz kilka ulubionych i nie będziesz spędzał 30 minut w garażu przed każdym wyścigiem myśląc, co by tu wybrać. Najlepszym kompromisem byłyby ograniczenia typu "Klasa C, klasyczne muscle cary, lata 1965-1970" bez możliwości zmiany tego za pierwszym razem, po ukończeniu wyścigu niech już sobie będzie pełna dowolność w następnych podejściach. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 fajny pomysł, byłby to spoko kompromis pomiędzy dwoma podejściami Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 Takie ograniczenia są w mistrzostwach sezonowych i działa to spoko, bo zawsze masz kilka/naście aut do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 23 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2021 No w sezonach akurat to jest spoko, ale denerwuje w singlu, że właśnie nie ma odgórnie ustalonej klasy aut, tylko na szutrowe możesz sobie nawet lambo wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Ojj nie mogę się już doczekać, żeby jeszcze dali stacje radiowa z taka muzyka, ale to będzie dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 No przydałaby się stacja z takimi klimatami oj bardzo. No i musi być opcja przełączenia na Manuel Gearbox Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi