Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 273,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Kurka wodna, ten gamepley co teraz prezentują, to czysta adrenalina - jest MOC.

hmmm,.. myślę nawet, że tak właśnie będzie rozpoczynać się ta odsłona. 

Edytowane przez White Raven

Opublikowano

powiem wam że z racji podobieństwa scenerii, bezpośrednio po ograniu FH3 nie widzę opcji żeby to ogrywać :dafuq:

Opublikowano

Ajj takie zapindalanie terenówką, albo pickupem po bezdrożach pustyni to będzie coś.

Jedyne co mnie kłuje w gameplayu, zresztą tak jak w poprzednich Forzach, to zbyt duże nasilenie na arcadowość i dziwna łatwość nabierania prędkości, szczególnie poza drogami utwardzonymi. Zdecydowanie bardziej odpowiadało mi poczucie prędkości choćby w Test Drive Unlimited. Chociaż z drugiej strony, zyskuje na tym fun i na pewno jest większa dostępność takich wyścigów.

Opublikowano

Jak ta burza piaskowa wygląda :banderas:Chyba im się sufit na głowę spadł, że to tak na Sexie ma wyglądać :obama:

Opublikowano

Oglądam na spokojnie wczorajsze materiały i jestem pełen podziwu, jak udało im się genialnie wpasować gameplay w scenerie Meksyku. Po pierwszej zapowiedzi byłem tak trochę "meh, Meksyk, będą pewnie świątynie i dużo piasku", ale na razie klimat wylewa się z ekranu na 12/10.

Opublikowano

Jeśli coś nie jest zepsute, nie musisz tego naprawiać

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Wygląda to obłędnie, nie ma co mówić, ale zastanawiam się ile da się jeszcze wycisnąć z tej formuły.

Po dodaniu battle royale chyba już niewiele. Najbardziej liczę na ciekawe historie, a nie dodane na zapchanie (tutaj pokazali 2 - z fotografem i poszukiwanie garbusa), może dodadzą nowy rodzaj aktywności do stref driftu, skoków itd? 

A wiem co najbardziej mnie denerwowało w czwórce - dajesz start race, kamera robi esy floresy chuje muje wokół auta i nagle po poł sekundy wyścig rusza bez szans na precyzyjne dawkowanie gazu na starcie. Więc startując np. jakimś mocnym RWD albo mielisz w miejscu jak debil, albo zdusza auto i ruszasz z 1500 obrotów. Niemożliwe mnie to irytowało. 

Opublikowano

ss_3654a5988db68f9b47740f9f6a9299682c365599.jpg

ss_0bc32360d32b21abdf889422385cd753862dd73e.jpg

ss_941f084c2ae14c15f63552b6ff25e08364e25723.jpg

ss_1da0673f82eccc3c9d222237dec40e36bf10eef3.jpg

ss_78e4f63e05d50e59b9966ba8da9a53dbf84fd8f4.jpg

ss_c8390c1e88ba5e660a58e8e435ebc77dcda5c91d.jpg