Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Kurka wodna, ten gamepley co teraz prezentują, to czysta adrenalina - jest MOC. hmmm,.. myślę nawet, że tak właśnie będzie rozpoczynać się ta odsłona. Edytowane 24 sierpnia 20213 l przez White Raven
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Roger popełnił tekst z pokazu i, bez zaskoczenia, jest wyśmienicie. https://www.ppe.pl/publicystyka/11424/forza-horizon-5-wrazenia-z-pokazu-nadjezdzaja-jedne-z-najlepszych-wyscigow-w-historii.html
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l powiem wam że z racji podobieństwa scenerii, bezpośrednio po ograniu FH3 nie widzę opcji żeby to ogrywać
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l O ile mnie pamięć nie myli, to w 4ce też nie było ruchu ulicznego podczas tych "pokazowych" wyścigów z samolotami, poduszkowcami itp
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Ajj takie zapindalanie terenówką, albo pickupem po bezdrożach pustyni to będzie coś. Jedyne co mnie kłuje w gameplayu, zresztą tak jak w poprzednich Forzach, to zbyt duże nasilenie na arcadowość i dziwna łatwość nabierania prędkości, szczególnie poza drogami utwardzonymi. Zdecydowanie bardziej odpowiadało mi poczucie prędkości choćby w Test Drive Unlimited. Chociaż z drugiej strony, zyskuje na tym fun i na pewno jest większa dostępność takich wyścigów.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Ależ to będzie sztos. Początkowo niezbyt mi się podobał pomysł meksyku, ale teraz to jak wygląda to arcydzieło będzie.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Jak ta burza piaskowa wygląda Chyba im się sufit na głowę spadł, że to tak na Sexie ma wyglądać
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Oglądam na spokojnie wczorajsze materiały i jestem pełen podziwu, jak udało im się genialnie wpasować gameplay w scenerie Meksyku. Po pierwszej zapowiedzi byłem tak trochę "meh, Meksyk, będą pewnie świątynie i dużo piasku", ale na razie klimat wylewa się z ekranu na 12/10.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Wygląda to obłędnie, nie ma co mówić, ale zastanawiam się ile da się jeszcze wycisnąć z tej formuły.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 3 minutes ago, Paolo de Vesir said: Wygląda to obłędnie, nie ma co mówić, ale zastanawiam się ile da się jeszcze wycisnąć z tej formuły. Po dodaniu battle royale chyba już niewiele. Najbardziej liczę na ciekawe historie, a nie dodane na zapchanie (tutaj pokazali 2 - z fotografem i poszukiwanie garbusa), może dodadzą nowy rodzaj aktywności do stref driftu, skoków itd? A wiem co najbardziej mnie denerwowało w czwórce - dajesz start race, kamera robi esy floresy chuje muje wokół auta i nagle po poł sekundy wyścig rusza bez szans na precyzyjne dawkowanie gazu na starcie. Więc startując np. jakimś mocnym RWD albo mielisz w miejscu jak debil, albo zdusza auto i ruszasz z 1500 obrotów. Niemożliwe mnie to irytowało.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Autor Niech to jasny uj strzeli, obejrzałem fragmentami nowe materiały, wygląda to obłędnie a i klimat Meksyku wylewa się z każdej strony https://gfycat.com/bothdefiantatlanticsharpnosepuffer