Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 30.08.2021 o 09:48, Figuś napisał:

Soundtrack w czwórce jest chujowy tak więc mają co poprawiać :lapka:

W sumie mozna spotify sobie odpalic w tle i dostosowac suwaki tak by idealnie blendowalo sie jak soundtrack z gry, wiec ten problem spada z rowerka.

Zaczynam się ogólnie zastanawiać czy jest sens pakować licencjonowane soundtracki do gier przez które gierka spada po kilku latach z dystrybucji cyfrowej bo licencja wygasa. W sumie rockstar w to troche wbija i na steamie po prostu wrzuca patche co usuwaja dany utwor jak licencja spada - san andreas obecnie ma okrojony soundtrack na pc.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 275,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
8 hours ago, Donatello1991 said:

Nic nie pokazują gamplayu w 60 fps. Chociaż i tak będę grał w 30fps dla grafiki.

60fps/4K/Ultra na PC :banderas: ale to bedzie bueno

Opublikowano

W końcu granie solo będzie miało jakiś cel.

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie więcej samochodów z lat 2019-2021, bo beka.

Opublikowano

No z autami jest mega przypał... Gierka w gamepass to się kasa na licencję nie zgadza [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Opublikowano

Gameplay że streamu w jakości 4k

Opublikowano

Gameplay że streamu w jakości 4k

Hmm.. na tym flimie to wygląda jak wyścigi dla dzieci..
Opublikowano

Ale się nie mogę doczekać tej gry, powiem Wam. Pierwsza moja Forza premierowo, więc zbieranko wozów będzie od początku, nic nie przegapię :banderas:Oby SeX pokazał tutaj swoją moc.

Opublikowano

Idzie to kupić wypasioną wersję pudełkową, tj. z przepustką? Bo widzę tylko standardową wersję. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

FH3 30fps, FH4 30 fps. To i tu przeżyje, a chce mieć najlepszą grafę, bo napewno coś przytną przy 60fps, a nie sama dynamiczna rozdzielczość.

Opublikowano

Przecież w racerach to już w ogóle nie ma co się zastanawiać jak dajà wybór. 60 ks mega zmienia feeling grania, prowadzenia, a tych kosmetycznych zmian w ruchu i przy prędkościach (często w huuu wysokich) nawet się nie zauważy. 

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

30.klatek w 2021? Odważnie. :obama:

Będziesz miał pewnie 4K/30 albo "4K"/60.

Kwestia 15 minut i przyzwyczajenia wzroku. Taki przeskok robiłem ostatnio na ratchecie z 60 na 30. Oczywiście wiem, że to samochodówka i inaczej, ale odpalam czasem trójkę i nie ma problemu.

Opublikowano

30FPS jedynie gdzie mi nie przeszkadza to symulatory chodzenia, cała reszta 60>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>osrane30

nawet kosztem grafy