Labtec 3 646 Opublikowano 2 października 2021 Opublikowano 2 października 2021 Wchodzi umnie ideal spec tylko 4K/60 ultra masterrace 1 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 6 godzin temu, Figuś napisał: 30FPS jedynie gdzie mi nie przeszkadza to symulatory chodzenia, cała reszta 60>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>osrane30 nawet kosztem grafy Taaaa Już pomijając responsywność i lepsze sterowanie to normalnie po ludzku mniej oczy/banie męczy granie w 60 ks. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 10 godzin temu, MaZZeo napisał: To niezły PC master race xD to albo 900p/30 na XOS 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 października 2021 Autor Opublikowano 3 października 2021 Na XSX ma być 30fps/4K i 60fps/dynamiczne 4K Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Dziś kolejny stream o 19 jakby kogoś interesowało Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 https://www.trueachievements.com/n47254/forza-horizon-5-achievements są i osiągnięcia, miłej lektury 1 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Miałem wklejac xd Jest tylko jeden za eliminatora, ale pewnie w jakims title update dodadza wiecej. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Ten achievement za eliminatora Ale przynajmniej nie trzeba go wygrać Mini Cooperem jak w czwórce. Cytuj
Soban 4 053 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Za wygraną bez udziwnień to easy money szczególnie przy premierze, gdzie dużo łaków będzie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 A losowania pokazywali? Znowu te jebane ciuchy są? Czy dodatkowe zaimki będzie można wylosować? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Ciuchy muszą być żeby losowanie miało sens nie możemy przecież zawsze wygrywać auta. Zaimiki spoko biorę na dzień dzisiejszy Them/they bo tak się dzisiaj czuję. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 W Trójce jakoś miało sens wygrywanie samochodów i kasy. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Jakby zrobili to o czym wiele osób tu pisało, czyli klasyczne duże mistrzostwa z podziałem na sztywne klasy/auta to losowania aut k dodatkowych kredytów miałyby dużo większy ciężar gatunkowy. Tak to potem trzeba dawać kaloszki i inne bzdety. Dzięki temu świetna gra byłaby jeszcze lepsza. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 (edytowane) Co do aut sprzed lat, w Meksyku na drogach raczej nowych bryk nie napotkacie, więc to kwestia wczuwy i realizmu 5 hours ago, Rozi said: A losowania pokazywali? Znowu te jebane ciuchy są? Czy dodatkowe zaimki będzie można wylosować? Ciuchy jeszcze ujdą, ale losowanie yebanych klaksonów? Edytowane 5 października 2021 przez Czoperrr Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Hahahah, zapomniałem o tym xd Ciekawe, czy ogarną dupę z tymi nowymi furami, czy kopiuj-wklej z poprzednich. Troszkę mam obawy, że to będzie Forza Horizon 3/4 w Meksyku, bo nowości za dużo tutaj nie ma. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Jakby nie patrzeć największą nowością będzie przede wszystkim nowa mapa, a ta raczej nie zawiedzie. Design i grafika świata to rewelka... ale owszem, przydałoby trochę nowych, bardziej aktualnych modeli. Jedyne co kłuje trochę w oczy to wciąż beznadziejnie wykonane lampy w samochodach (szczególnie te w starszych autach), które odstają od świetnie wyglądającej reszty. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Lipa z tymi starymi autami. Stare to ja mam pod domem. Nie po to kupuje się forze... Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Ja bym chciał, żeby ten piękny świat był odrobinę mniej statyczny. Tzn falujące pod wiatr drzewa, trawa, czy jakieś latające listki. Jeszcze bym sobie życzył większe koleiny po błotnych trasach jak np w Motorstorm. Walić losowane klaksony, niech dadzą np lakiery do aut, albo jakieś do nich wizualne akcesoria. Na koniec bym chciał, żeby te wszystkie zniszczalne elementy otoczenia trochę bardziej hamowały samochody po kolizji z nimi. Chyba tyle, czekam jak popierdolony, czyszcząc obecnie w Czwórce, co się da. Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Ja myślę że zapowiada się naprawdę spoko gra, zmian rzeczywiście nie ma zbyt dużo i ograniczają się w sumie do przebudowanej kampanii, nowej lokalizacji i lepszej grafiki, ale są na tyle znaczące że powinny wystarczyć do tego byśmy kolejny raz dostali świetną grę. Losowania klaksonów i ciuchów są dla mnie obojętne, bo ani razu z nich nie skorzystałem w poprzedniej części i teraz też pewnie będzie podobnie. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Oj tak te czasy ładowania przy szybkiej podróży itd to będzie mega sprawa w tej grze, gdzie generalnie takich mini loadingów w trakcie jest sporo. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 6 października 2021 Autor Opublikowano 6 października 2021 Co do nowości to będą jeszcze burze piaskowe, nowe tryby/mini...to racer, nie wiem co tu na nowo można odkryć. Chętnie bym zobaczył motory w kolejnej FH. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi