Opublikowano 11 października 20213 l https://www.eurogamer.net/articles/2021-10-11-forza-horizon-5-is-playable-tourist-board-ad-in-a-good-way
Opublikowano 11 października 20213 l dzisiaj zeszło embargo na zapowiedzi i bez zaskoczenia opinie ludzi którzy zagrali są bardzo pozytywne. https://www.fanbyte.com/features/forza-horizon-5-mexico-is-better/
Opublikowano 11 października 20213 l Niedługo będzie się testować Szkoda, że na XoX a nie XsX... Ale tak patrząc na te materiały to szczerze.... jednak chyba wybrałbym 30fps bo w trybie 60fps doczytywanie się detali praktycznie tuż przed nosem (i brak cieni od świateł.. ale to już mniej się rzuca) bardzo razi w oczy... E: Trochę szkoda, że kolejna gra cierpi przed durny pościg za 4k, na które te konsole są zwyczajnie zbyt słabe (jeśli chcemy faktycznie jakiś postęp w jakości oprawy). Edytowane 11 października 20213 l przez Emet
Opublikowano 11 października 20213 l Mogliby dać 1440p przy full detalach jako 3 opcje Wydajnościowo to jest przepaść między 1440p a 4k na pc, bo tak jak gierka ci smiga elegancko powyzej 60 w 1440p tak jak przestawi sie jedynie rozdzialke na 4k to zaczynaja sie klopoty najmana
Opublikowano 11 października 20213 l Jeszcze tylko 3 tyg pierwszy Horizon na premierę. Mega te niektóre zdjęcia. Edytowane 11 października 20213 l przez Szymek
Opublikowano 11 października 20213 l W sumie to jak brum brum zapierdala to ciężko ocenić poza widoczną różnicą w fps i dowalonym blurem w quality. Trzeba poczekać na df analize xd
Opublikowano 11 października 20213 l 27 minut temu, Bzduras napisał: To renderowanie drzew dwa metry przed autem w Performance Powinni dodać opcje 60 FPS przy 1440p i wysokich ustawieniach graficznych
Opublikowano 11 października 20213 l Lista samochodów. Btw. Na Series X widac RT w menu / showroomie. Na innym filmie z Series S widać, że tam RT brakuje.
Opublikowano 11 października 20213 l Spoiler Gameplay z Series S w trybie Performance. Edytowane 11 października 20213 l przez Bigby
Opublikowano 11 października 20213 l Autor MFS a teraz FH5 to zupełnie nowa jakość, JAK TO WYGLĄDA a za rok może jeszcze FM nextgen, ForzaTech jeden z najlepszych silników graficznych, filmików już od jakiegoś czasu nie oglądam.
Opublikowano 11 października 20213 l 4 godziny temu, Bzduras napisał: Jestem tego samego zdania, bo wygląda to po prostu źle. To co jest gorzej niż w FH4 na XSX?
Opublikowano 11 października 20213 l Only 30 fps w tej grze. Szkoda oczu na takie cięcia w grafice żeby było 60 fps i 4k. To arcade, więc nie przeszkadza.
Opublikowano 11 października 20213 l choć z drugiej strony człowiek przez całą serię grał w 30 fpsach i było git
Opublikowano 11 października 20213 l Dobrze mieć peceta, któremu nie straszne będą maksymalne możliwe detale w 1080p. Chociaż na konsoli też jest okazale, minus ten pop up.
Opublikowano 11 października 20213 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Only 30 fps w tej grze. Szkoda oczu na takie cięcia w grafice żeby było 60 fps i 4k. To arcade, więc nie przeszkadza. Tym bardziej przeszkadza. Ja dla tej serii między innymi w 2016 r zainwestowałem w PC i do dzisiaj pamiętam opad szczeny, gdy odpaliłem Horizon w 60 fpsach+.
Opublikowano 11 października 20213 l 8 godzin temu, Emet napisał: E: Trochę szkoda, że kolejna gra cierpi przed durny pościg za 4k, na które te konsole są zwyczajnie zbyt słabe (jeśli chcemy faktycznie jakiś postęp w jakości oprawy). Wlasnie ogladam materialy, patrze na to miasteczko i jakbym widzial Edinburgh z Forza Horizon 4. Identyko tylko oczywiscie budynki inne. Moze gdy nie bedzie to cross gen, postawia na 1440p zamiast 4k to cos sie w tej materii zmieni. Edytowane 11 października 20213 l przez Lukas_AT
Opublikowano 12 października 20213 l Dokładnie miasto podobne, menu identyczne, protezy nogi? Wtf... I ten popup nawet w 30 fps. Komedia. Superszybki dysk i ładowanie krzaków przed autem [emoji2962][emoji2962][emoji2962]
Opublikowano 12 października 20213 l 8 godzin temu, balon napisał: To co jest gorzej niż w FH4 na XSX? Powiedziałbym, że tak samo jak w trybie 60fps na XOX, dlatego od razu mi się to rzuciło w oczy.
Opublikowano 12 października 20213 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Powiedziałbym, że tak samo jak w trybie 60fps na XOX, dlatego od razu mi się to rzuciło w oczy. A to looz tam mi to nie przeszkadzało, w sensie, że nawet nie zwróciłem na to uwagi przez kilkadziesiąt godzin grania. Jedyne co gorsze to wiem, że już takie coś jest