Daddy 4 216 Opublikowano 18 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Oglądać na dużym ekranie, nawet takie detale jak wjazd na piaszczystą drogę i widać na szybach gdzie pracowały wcześniej wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Czy pokazano już gameplay z Xboxa One? Ciekaw jestem jak to się będzie prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 078 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Jeszcze nie, ale ponoć mają pokazać gameplay z XOne przed premierą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 1 godzinę temu, Daddy napisał: Oglądać na dużym ekranie, nawet takie detale jak wjazd na piaszczystą drogę i widać na szybach gdzie pracowały wcześniej wycieraczki 4K Gameplay, a filmik w 1080p, nie zmieniaj się nigdy. Będzie grane, ale ten pop-up to masakra jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 5 minut temu, Rozi napisał: 4K Gameplay, a filmik w 1080p, nie zmieniaj się nigdy. Filmik jest w 4K na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Filmik jest w 4K, naucz się obsługi YT rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Kurwa, faktycznie XD Przez przeglądarkę 1080p, a przez appkę 4K, przepraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Serio, to gameplay z XSX? Jasny gwint, jeszcze ten stary Range Rover Tak poza tym, chłop jaka immersja jazdy w terenie i wczucie, jakby grał grał w MudRunnera, a nie Forzę, gdzie można grzać 150 przez bezdroża xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 2 godziny temu, krupek napisał: Serio, to gameplay z XSX? Ale że co? Zaskoczony że XSX takie coś pociągnął? Czy wręcz na odwrót, że jesteś trochę rozczarowany? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Oczywiście,że na plus zaskoczony. Mega przejrzystość i szczegółowość, wygląda jak zmodowana wersja na PC pod ultra kompy. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 1 godzinę temu, krupek napisał: Oczywiście,że na plus zaskoczony. Mega przejrzystość i szczegółowość, wygląda jak zmodowana wersja na PC pod ultra kompy. No przecież to nie wyglada jakoś dużo lepiej niż FH4 na XSX. Co oczywiście nie oznacza, że nie jest dobrze, ale ja tam nie widzę dużej różnicy akurat w tym kawałku. Co innego audio, tutaj słyszę mega boost w dźwiękach auta. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 078 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 (edytowane) Nie no... różnica jest i to spora. To jak wygląda otoczenie, roślinność i fakt, że wykorzystano wszystkie nawierzchnie to mistrzowsto świata - nie jest tak, że tam gdzie np.nie ma trawy po prostu zostawiono płaską ziemię... tylko tam gdzie budżet na polygony został, wykorzsytano go np. na porozrzucane kamyczki, patyki itp - w tej kwestii PG to takie ND wśród samochodówek - otoczenie jest pełne detali w każdym miejscu. Czywiście jak widać nie ma nic za darmo i aby podciągnąć detale zrezygnowano ze świateł generujących cienie (chyba, że zmieni się to w wersji finalnej) i bardziej widoczny jest pop-in oraz swap LOD elementów otoczenia (szczególnie w 60fps). Edytowane 18 października 2021 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 To nie wiem, może mi się odpaliło w „4k by Rozi”, albo już mało co na mnie robi wrażenie. Z drugiej strony grafa i płynność taka jak w FH4 na XSX mi zupełnie wystarczy, bo to było naprawdę kozackie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Tak jak pisze Emet, widać bardzo dużą różnicę porównaniu do czwórki, szczególnie w geometrii otoczenia i oświetleniu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 No mi też się wydaje, że widać różnicę, chociaż na XSX w FH4 grałem tylko chwilę, na One S więcej wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Godzinę temu, ASX napisał: Tak jak pisze Emet, widać bardzo dużą różnicę porównaniu do czwórki, szczególnie w geometrii otoczenia i oświetleniu Poza otoczeniem i wszelkimi detalami to sporo pracy poszło również w efekty, dym spod kół, mgła, god ray, wszelkie refleksy, itd. To tak nie wygląda w FH4 która po trzech latach dalej prezentuje się super to jednak dość sterylna. up- fajnie, chyba tam widać stacje z muzyką od buritosów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 13 minut temu, dee napisał: Znowu 20 kawałków na stację Dobrze, że można w końcu samo radio wyciszyć, Spotify będzie grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 U mnie niezmienne od 3 części radio z klasyczną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 U mnie od pierwszej części niezmiennie rządzi Pulse Radio, najbardziej mi pasuje do festiwalowych klimatów Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 2 godziny temu, Emet napisał: Czywiście jak widać nie ma nic za darmo i aby podciągnąć detale zrezygnowano ze świateł generujących cienie (chyba, że zmieni się to w wersji finalnej) i bardziej widoczny jest pop-in oraz swap LOD elementów otoczenia (szczególnie w 60fps). Są cienie, a przynajmniej w trybie quality. Tutaj widać to dobrze od 03:10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 (edytowane) Zapewne chodzi mu o cienie generowane przez światła samochodu tak jak na PC w FH 4, a nie o same cienie auta. Edit: A już widzę, te słupki coś tam rzucają Edytowane 18 października 2021 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 2 godziny temu, Rozi napisał: Znowu 20 kawałków na stację Dobrze, że można w końcu samo radio wyciszyć, Spotify będzie grało. Radio dało się wyciszyć już w poprzednich częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Godzinę temu, marcin33 napisał: Są cienie, a przynajmniej w trybie quality. Tutaj widać to dobrze od 03:10 Nie mam pewności, ale wydaje mi się, że jest to wersja PC. Bo na wielu innych filmikach w nocnych scenach światła nie generują cieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 078 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Hm.. w takim razie jestem ciekawy jak to jest / będzie. Na innych filmach nie widać cieni, więc teoretycznie mogłaby to być wersja PC... ale z drugiej strony chyba ten preview był tylko dla Xboxa Series więc... przekonamy się już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi