Opublikowano 31 października 20213 l Info dla posiadaczy Series S: Jak ktoś będzie chciał grać w trybie Quality, to podobno day one patch podbija rozdzielczość z 1080p do 1440p.
Opublikowano 31 października 20213 l Te gameplay'e Lucka to mistrzostwo świata, myślałem że FH4 była piękna, ale tutaj to Niesamowicie jestem ciekaw co wyczarują przy FM na zamkniętych torach i bez kuli u nogi w postaci One'a. Edytowane 31 października 20213 l przez Wooyek
Opublikowano 31 października 20213 l 1 minutę temu, Hubert249 napisał: Dźwięk jest lepszy niż w FH4 czy mi się wydaje? Chwalili się poprawionym audio, zwłaszcza dźwiękami silników, które były nagrywane na nowo
Opublikowano 31 października 20213 l 4 minuty temu, Hubert249 napisał: Dźwięk jest lepszy niż w FH4 czy mi się wydaje? jest przepaść momentami
Opublikowano 31 października 20213 l Wow juz zapomniałem jakie tam były suszarki i kosiarki do trawy xD Jeszcze tylko kilka dni, ale będzie grane w weekend.
Opublikowano 1 listopada 20213 l Wiem, że to niemożliwe, ale mogliby już użytkownikom premium grę udostępnić XD
Opublikowano 1 listopada 20213 l pięknie to wygląda, te drogi i krajobrazy, nie mogę się doczekać żeby odpalić to na PC i XSS
Opublikowano 2 listopada 20213 l Nie ma szans, premiera jest globalna i w tym samym momencie na całym świecie
Opublikowano 2 listopada 20213 l Ahh te globalne premiery, ciekawe czy serwery wytrzymają.Chociaż część osób startuje w tym tygodniu, reszta kilka dni później, to się trochę rozłoży ruch.
Opublikowano 2 listopada 20213 l Nie ma szans, premiera jest globalna i w tym samym momencie na całym świecie No ktoś wyżej pisał, że nie. I że Zelandia ma w czwartek.
Opublikowano 2 listopada 20213 l No ale to grać będzie można kiedy u nas? Z czwartku na piątek w nocy, tak? Edytowane 2 listopada 20213 l przez Wooyek
Opublikowano 2 listopada 20213 l Wychodzi na to, że Zelandia w czwartek o 12 startuje [emoji16] Pytanie czy 12 to południe czy północ.
Opublikowano 2 listopada 20213 l Jakby miało być północ to by pisało 5 00:00. Jak nie będzie globalnie to właśnie od 12 w czwartek po przełączeniu na NZ.