Skocz do zawartości

Forza Horizon 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, easye napisał:

A ja wciąż się zastanawiam, bo w 4ce pewnie nawet połowa aut nie jeździłem, a 2 dodatek był dla mnie tak słaby, że go nawet nie zmęczyłem... Wole chyba kupić sobie jakąś grę niż wydawać te 180 zł na dodatki. Boje się też, że 5 raz jeżdżąc praktycznie tymi samymi furami gra może mi się znudzić znacznie szybciej niż poprzednie części...

Zobaczymy po premierze.

Ja grałem 3 i po niej 4, nie znudziło mi się ani przez moment. A teraz w 5 chcę w końcu zebrać wszystkie fury :)

Opublikowano

ja poczekam cierpliwie na promocje na dodatki. Nie widzę sensu w wydawaniu teraz kasy na dodatki które wyjdą za kilka miesięcy, w każdej odsłonie jeździłem tylko ułamkiem dostępnych fur wiec nie interesuje mnie Car Pass, no i mogę poczekać 4 dni na właściwą premierę

Opublikowano

Mi wystarczy podstawka. Contentu i tak zawsze jest bardzo duzo, a potem jeszcze dodają wiecej w roznych title update. Samochody tez mi sa niepotrzebne. Ważne, żeby byl pomaranczowy i szybki :shieeet:

Opublikowano

Witam, czy ktoś gra w FH na kierownicy? Jeżeli tak to mogę jakieś ustawienia.

Specjalnie przed premierą FH5 kupiłem kiere.. Zamiast takiej pełnej kontroli jak

myślałem że będzie jest tak jakoś dziwnie. Jest bardzo dużo ustawień , nie wiem od czego zacząć.

Opublikowano

Premium Pass kupiony. W poprzednich częściach często łapałem się na tym, że brakowało mi pewnych furek z Car Passa, expansion packi też wyglądały całkiem nieźle, a tu jeszcze możliwość zagrania kilka dni szybciej. Oferta nie do odrzucenia.

Opublikowano

Ja nie byłem przekonany do premium - na start to on niewiele daje. Dla mnie liczą się te dwa duże dodatki - dziś to kot w worku.

Ale z drugiej strony dawno nie miałem takiego ciśnienia na gierkę. Jestem pewny, że spędzę w niej dziesiątki godzin...

No dobra, co się będę tłumaczył - pod wpływem emocji kupiłem te dodatki premium. :D

Opublikowano

Wystarczy tylko region zmienić na NZ i tyle? Czy trzeba grać offline?

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

w 4ce nawet połowa aut nie jeździłem Wole chyba kupić sobie jakąś grę niż wydawać te 180 zł na dodatki. Boje się też, że jeżdżąc tymi samymi furami gra może mi się znudzić znacznie szybciej niż poprzednie części

izi nie zmieniaj się  :kaz:

• Haha 3
Opublikowano
21 godzin temu, A_Bogush napisał:

@Emet Będziesz mógł zagrać w chmurze na PC, a nawet też na XOX. Tylko mowa u GP w wersji Ultimate.

Właśnie trochę potestowałem i jest spoko ale jakość streamu nie do końca zadowalająca.... choć to też może wina nie do końca dobrego zasięgu wifi w tym pokoji w jakim jest tv i lapek... ale cos pokombinuję w tej kwestii. 

Ps. Na DS4 w FH gra mi się znacznie lepiej niż na padzie od Xa.... niebo a ziemia. Chociaż to w pewnym stopniu kwestia po prostu przyzwyczajenia.

Opublikowano

U mnie po ograniu wszystkich części w tym roku i 150h w FH4 nie było innego wyjścia jak brać dodatki. No opłaca się i tyle jak ktoś lubi samochody i chce być na bieżąco. Ile dodatek kosztuje na premierę...90 zł? Pierwszy Horizon na premierę :banderas:zlape je wszytskie 

Opublikowano
Godzinę temu, Emet napisał:

Ps. Na DS4 w FH gra mi się znacznie lepiej niż na padzie od Xa.... niebo a ziemia. Chociaż to w pewnym stopniu kwestia po prostu przyzwyczajenia.

Nie no, tak nie można :D 

Nie chciałbym rezygnować z wibracji pod triggerami, w Forzie akurat jest to zajebiście zrobione. Czuć każdą powierzchnię, po której się jedzie, do tego gaz i hamulec. 

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

izi nie zmieniaj się  :kaz:

No prawda jest taka, że na te 400 aut to 200 w ogóle się jeździć nie chciało, zaś własnoręczne konfigurowanie każdego wyścigu powodowało że wielu się nawet nie sprawdziło. W sumie mogliby to zmienić i wrócić do normalnej formy i klasy aut narzuconych z góry bo tak znowu tylko od A w górę będzie grane i dokładnie tymi samymi, którymi jeździmy od 2 części...

Opublikowano (edytowane)

Recenzje:

Powerup: 9.8

VGC: 5/5

Windows Central: 5/5

Xbox Era: 9.6

Xbox Achievements: 92

Press Start: 9.5

Eurogamer: Recommended

IGN: 10

Gamespot: 9

Gamereactor: 9