Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 272,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

ja lubię tę atmosferę hajpu i zdrowego jaranka, bo to zawsze miła odmiana od zrzędzenia które dominuje na forum na co dzień, więc mimo iż sam zagram dopiero we wtorek to chętnie poczytam wrażenia forumowiczów

Opublikowano

Nie no Panowie jest bardzo dobrze! :D szkoda ze zaraz do roboty ehh. 

Początek zaliczony. Wracamy do Meksyku wieczorkiem 

Opublikowano

@ASX W takim razie też siadam w rzędzie biedaścigantów i :popcorn:

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
6 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

30 fps + atmos + 4k hdr oled 77 = emoji2962.pngemoji2962.pngemoji2962.pngemoji2962.pngemoji2962.pngemoji2962.png

DolbyVision polecam ;)  no i ten 60fps szanujmy się. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Wale konia dupom

Najlepsza gra świata.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra Panowie, ktoś sprawdzał tryb 30 N A T Y W N I E na XSX i opisze wrażenia?

Zostaje mi chociaż pamięciówa do poniedziałku. :frog: 

Orgamz. Tyle musi wystarczyć. No wygląda cudnie. Moment się przyzwyczaiłem do 30fps. 

Opublikowano

Włączyłem na chwilę 30fps, dla mnie dramat. Jakby coś szarpało, tylko 60fps 

Opublikowano
3 minuty temu, Kaczi napisał:

Czyli jak zmienię region na new zeland to już można grać? 

Tak 

Opublikowano

Wy tu piszecie o Oledach, DV i innych cudach a ja nie mogac sie powstrzymac pod wpywem hypu sprawdzam na 5 calach w telefonie beda w pracy. Grafika wyglada jak zycko ale chyba jeszcze wieksze wrazenie robia dzwieki. Na sluchawkach z DA bedzie kosmos 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Już sam ekran startowy powoduje banana na twarzy. Za mną jedynie 30 min. ale już wiem, że jest zajebiście. Wieczorem wracam do Mehico :ohboy:

Opublikowano
28 minut temu, Lord Protector napisał:

DolbyVision polecam ;)  no i ten 60fps szanujmy się. 

Jak załączyć DV? W Fife się normalnie w DV uruchamia a tu HDR i nawet wyłączenie HDR nie pomogło.

Opublikowano
  • Autor

Jak dobrze że za 30min koniec pracy :kojima:

Opublikowano
24 minuty temu, sprite napisał:

Na jakich ustawieniach gracie?

IMG_20211104_130951.jpg

Opublikowano
27 minut temu, sprite napisał:

Na jakich ustawieniach gracie?

Na Series S porównałem 2 tryby i zostaje przy 60 fps. Praktycznie nie widać różnicy. 

Opublikowano

A taki, tryb? No to Performance oczywiście, 30 klatek to ciota i chuj.

Fajnie, że są Accolades na wzór tych klockowych z LEGO, ale tu będzie roboty :obama:

A co do ustawień, w poprzednich częściach chyba nie było tego Stability, bo teraz przy wyłączonym, to na offroadzie może miotać i obrócić furą jak Szatan.

Opublikowano

Jasny kutas ale to wyglada. Juz mnie dupa boli ze na weekend wyjezdzam z konkubino bo najchetniej to nie odklejalbym pyska od telewizora. Cudowny klimacik ale sprawdze ten tryb 30fps chyba tez. Troszke irytuja te doczytujace sie drzewka momentami, moze to polataja w niedlugim czasie

Moja zielonowlosa azjatka ona/jej imieniem Sausage w nowej suprze juz wyjasnia meksykanskich wasaczy :cool:

02E96C04-FEBD-48F1-8E0B-C36118A80735.thumb.png.a007fa55d4249c9676265f87745ffe65.png

@PiPoLiNiO czy profesjonalny klub psxe bedzie juz dzisiaj?