Opublikowano 4 listopada 20213 l ja lubię tę atmosferę hajpu i zdrowego jaranka, bo to zawsze miła odmiana od zrzędzenia które dominuje na forum na co dzień, więc mimo iż sam zagram dopiero we wtorek to chętnie poczytam wrażenia forumowiczów
Opublikowano 4 listopada 20213 l 30 fps + atmos + 4k hdr oled 77 = [emoji2962][emoji2962][emoji2962][emoji2962][emoji2962][emoji2962]
Opublikowano 4 listopada 20213 l Nie no Panowie jest bardzo dobrze! szkoda ze zaraz do roboty ehh. Początek zaliczony. Wracamy do Meksyku wieczorkiem
Opublikowano 4 listopada 20213 l @ASX W takim razie też siadam w rzędzie biedaścigantów i Edytowane 4 listopada 20213 l przez Luqat
Opublikowano 4 listopada 20213 l Zajebisty klima Meksyko. Takie klimaty powinna mieć FH, a nie jakieś brytyjskie. Grafa cudo w 30fps tylko HDR się załącza, a nie DV.
Opublikowano 4 listopada 20213 l 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał: 30 fps + atmos + 4k hdr oled 77 = DolbyVision polecam no i ten 60fps szanujmy się. Edytowane 4 listopada 20213 l przez Lord Protector
Opublikowano 4 listopada 20213 l Dobra Panowie, ktoś sprawdzał tryb 30 N A T Y W N I E na XSX i opisze wrażenia? Zostaje mi chociaż pamięciówa do poniedziałku.
Opublikowano 4 listopada 20213 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra Panowie, ktoś sprawdzał tryb 30 N A T Y W N I E na XSX i opisze wrażenia? Zostaje mi chociaż pamięciówa do poniedziałku. Orgamz. Tyle musi wystarczyć. No wygląda cudnie. Moment się przyzwyczaiłem do 30fps.
Opublikowano 4 listopada 20213 l Włączyłem na chwilę 30fps, dla mnie dramat. Jakby coś szarpało, tylko 60fps
Opublikowano 4 listopada 20213 l 3 minuty temu, Kaczi napisał: Czyli jak zmienię region na new zeland to już można grać? Tak
Opublikowano 4 listopada 20213 l Wy tu piszecie o Oledach, DV i innych cudach a ja nie mogac sie powstrzymac pod wpywem hypu sprawdzam na 5 calach w telefonie beda w pracy. Grafika wyglada jak zycko ale chyba jeszcze wieksze wrazenie robia dzwieki. Na sluchawkach z DA bedzie kosmos Edytowane 4 listopada 20213 l przez Szymek
Opublikowano 4 listopada 20213 l Już sam ekran startowy powoduje banana na twarzy. Za mną jedynie 30 min. ale już wiem, że jest zajebiście. Wieczorem wracam do Mehico
Opublikowano 4 listopada 20213 l 28 minut temu, Lord Protector napisał: DolbyVision polecam no i ten 60fps szanujmy się. Jak załączyć DV? W Fife się normalnie w DV uruchamia a tu HDR i nawet wyłączenie HDR nie pomogło.
Opublikowano 4 listopada 20213 l 27 minut temu, sprite napisał: Na jakich ustawieniach gracie? Na Series S porównałem 2 tryby i zostaje przy 60 fps. Praktycznie nie widać różnicy.
Opublikowano 4 listopada 20213 l A taki, tryb? No to Performance oczywiście, 30 klatek to ciota i chuj. Fajnie, że są Accolades na wzór tych klockowych z LEGO, ale tu będzie roboty A co do ustawień, w poprzednich częściach chyba nie było tego Stability, bo teraz przy wyłączonym, to na offroadzie może miotać i obrócić furą jak Szatan.
Opublikowano 4 listopada 20213 l Jasny kutas ale to wyglada. Juz mnie dupa boli ze na weekend wyjezdzam z konkubino bo najchetniej to nie odklejalbym pyska od telewizora. Cudowny klimacik ale sprawdze ten tryb 30fps chyba tez. Troszke irytuja te doczytujace sie drzewka momentami, moze to polataja w niedlugim czasie Moja zielonowlosa azjatka ona/jej imieniem Sausage w nowej suprze juz wyjasnia meksykanskich wasaczy @PiPoLiNiO czy profesjonalny klub psxe bedzie juz dzisiaj?