Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Super, że w końcu widać, jakich fur nam brakuje. No i cały wygląd kolekcji, taki growy te kolorki :obama:

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 272,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

qrwa a ja w pracy jeszcze 5 godzin :(

.....i jeszcze browara nie kupiłem jaaa pierdo

Opublikowano

A masz Premium?

Opublikowano

A masz 120zł? Jak tak to kup sobie Premium Upgrade Pack i jedziesz.

Opublikowano

Gra z Game Passa i Premium Add-ons za 179 (129 w Islandii), tylko wtedy możesz grać dzisiaj.

Opublikowano

Też bierzecie z bilecika Cobrę Daytona Coupe? Jest za 30 milionów, jak się trafi ze spina, to można opchnąć i mieć full kasy na początku.

Opublikowano

dziękuje kapitanie oczywisty :D. Mam pakiet, dostałem w prezencie 3 losowania ale żadnego biletu nie, dlatego pytam gdzie go szukać. 

Opublikowano

Był monit o jednym bileciku na samochód i na ciuch. Wchodzisz do Autoshow i wybierasz furkę, a potem nim płacisz.

Opublikowano

Kurwa nawet maseczki są do ubrania xddddddd

Bileciki na ciuchy są 3.

Opublikowano

Lepiej Islandia, mniej jebania z tym.

Opublikowano

Tak jak Rozi pisze, bierz z Islandii za 130 zł. Można normalnie bez kombinowania płacić kartą.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
57 minut temu, Rozi napisał:

A co do ustawień, w poprzednich częściach chyba nie było tego Stability, bo teraz przy wyłączonym, to na offroadzie może miotać i obrócić furą jak Szatan.

Oczywiście, że było. Właśnie gram w dwójkę i proszę bardzo

IMG20211104141328.jpg

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał:

RTX 3070 - Ultra - 4K - 70-90 fpsow.:obama:

Lubię bardzo, bo wychodzi na to, że  RTX3060ti w rozdziałce 3440 x 1440 też pociągnie Ultra 60fps bez popity :banderas:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Corvettka wchodzi jak złoto :obama:

20211104_142143.jpg

Opublikowano

Jezus Maria, co za jebana gra :banderas:

20211104_145416.jpg

Opublikowano

Chłopaki, napaliłem się na wczesny dostęp i chcę kupić ten zestaw dodatków premium, ale nie widzę Islandii do wyboru na stronce Xbox. Co robię źle?

Opublikowano

Cytat

Xbox Series X Masterpiece

:banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Jak dobrze że za 30min koniec pracy :kojima:

Jak dobrze że o 22 koniec pracy :nosacz2: :reggie:

Opublikowano

Kurde ja dopiero jutro wieczorem odpalę, ale chociaz sobie Wasze spusty poczytam żeby się lepiej nastawić :frog: