Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No przepraszam że formuła pierwszych Forz i festiwalowy klimat pasowała mi bardziej niż Ubiklon z milionem znaczników i rozwiązaniami wyścig  "zrób se sam". Wydawało mi się że w 5 będzie ciut inaczej, rozumiem że to wciąż dobra gra, ale skoro znowu dostajemy 400 tych samych aut na nowej mapie z motorówka i samolotem nad głową to ja bym dyszek raczej nie wystawiał. 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 272,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

FDW1q2ZUUAgHDbF?format=jpg&name=4096x4096

FDW2JOHVgAs-DiQ?format=jpg&name=4096x4096

Tutaj już widać różnicę generacji gołym okiem. 

Btw. 

FB_IMG_1636046037042.jpg

Opublikowano

Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już (pipi)a zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, grindowania i czekania a (pipi) wie co. Wsiadasz i lecisz przez ten  Meksyk/USA/Szkocję/Australię czy Francję z Włochami. 
A w czym? to już ZALEŻY ODE MNIE I OD TEGO NA CO MAM OCHOTĘ. 
chcę sobie skoczyć z wulkany to sobie skoczę, chcę sobie przelecieć na skróty przez pole przysłowiowych buraków to sobie przelecę. To jest Forza Horizon dzbanie, się nie podoba to idź graj w NFS albo Driveclub, który trzyma za ryj i karze za najechanie kołem na pobocze. 
Fabuła? Chcesz fabułę to sobie odpal Yakuze albo kup książkę.  Za dużo wyścigów? XDDD za dużo rzeczy na mapie [mention=65235]PiPoLiNiO[/mention]?  To sobie weź wejdź w opcje mapy i wyłącz aktywności, które cię inie interesują, problem z głowy. 
Nie wiem, ktoś wam pistolet do głowy przystawił i zmusza do jeżdżenia Ferrari i Lambo? 

Boże jak ja kisne XDDDD singiel i fabuła. Coś ty tam chciał? Ojciec głównego bohatera został porwany prze kartel i uratujesz go wygrywając Festival? Ziemi zagraża niebezpieczeństwo i tylko rozbudowując imprezę zmienisz trajektorię lotu komety? 

Ale bełkot... DriveClub karze za najechanie kołem na pobocze... Horizon karze, za minięcie chorągwi o ćwierć milimetra i musisz zaczynać wyścig od nowa. Ale tak, prawdziwa wolność [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Pewnie dlatego kiśniesz.

Ta gra to Forza Horizon 4 tylko w innym kraju. Reszta jest identyczna. Tu nie ma żadnego klimatu imprezy jak w 1 i 2. Tam to miało sens i bawiło.

Jak ktoś chce wyścigi dla wyścigów, zabawę w berka i inne gówna to spoko. Coś dla niego. Ale jak ktoś chce piąć się na szczyt i zdobywać medale to gra nie jest dla niego.

3h gry. Mam 3 domy warte 3 mln (za darmo jako vip), 40 aut, 1.5 mln cr i totalny brak możliwości progresu bo gra go nie daje.
Opublikowano

No o to mi właśnie chodzi, po ocenach myślałem, że będzie coś więcej niż Reskin 4ki- tyle. 

Kończę jałowa dyskusje, poczekam cierpliwie do wtorku by samemu ocenić.

Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał:

Ale bełkot... DriveClub karze za najechanie kołem na pobocze... Horizon karze, za minięcie chorągwi o ćwierć milimetra i musisz zaczynać wyścig od nowa. Ale tak, prawdziwa wolność emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png Pewnie dlatego kiśniesz.

Ta gra to Forza Horizon 4 tylko w innym kraju. Reszta jest identyczna. Tu nie ma żadnego klimatu imprezy jak w 1 i 2. Tam to miało sens i bawiło.

Jak ktoś chce wyścigi dla wyścigów, zabawę w berka i inne gówna to spoko. Coś dla niego. Ale jak ktoś chce piąć się na szczyt i zdobywać medale to gra nie jest dla niego.

3h gry. Mam 3 domy warte 3 mln (za darmo jako vip), 40 aut, 1.5 mln cr i totalny brak możliwości progresu bo gra go nie daje.

To się trzymaj toru. A jak nie umiesz, to dla takich leszczy jest opcja cofnięcia czasu. 

Opublikowano
To się trzymaj toru. A jak nie umiesz, to dla takich leszczy jest opcja cofnięcia czasu. 
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Nie przypominam sobie Ciebie z naszej ligi forumkowej w motorsport. Więc chyba za dobry to Ty nie jesteś...
Opublikowano

Trochę racji w tym jest, że czuję się jakbym grał w dodatek do Horizona 4. Brakuje mi jakiejś narracji i czegoś w rodzaju caRPG, rozpoczęcia jako biedak i szukania sposobu na wbicie się w lepsze fury. Dokładnie tak samo miałem przy 4.

To jest świetna gra ale to znów będzie tytuł w który będę grał "z doskoku" jak mnie najdzie na przejechanie jednego czy dwoch wyścigów.

Opublikowano

ahh tę gorące dyskusje na forumku, zaraz się okaże że kto nie przejechał Nurburingu w godzinę i 27 minut nie ma prawa się wypowiadać o nowej Forzie.

Opublikowano

Niesamowita muzyka :obama:

Opublikowano

Widocznie coś w tym jest. Niektórzy potrzebują poczucia progresu i wspinania się po szczeblach kariery i tyle. 

Ja akurat świetnie się bawię wygrywając kolejne wyścigi, a progres powoli zmieniam sam w ustawieniach Trudności. W między czasie eksploruję wyspę przy akompaniamencie świetnej muzyki i to jest dla mnie właśnie Forza :)

Opublikowano
33 minuty temu, Hubert249 napisał:

Fabuła? Chcesz fabułę to sobie odpal Yakuze albo kup książkę. 

Jezu Chryste, fabuła w wyścigówce... Oby powstawało więcej arcade gier, bo mam dosyć filmików i powolnego łażenia i gadania.

Opublikowano

Ja mam podobnie, dzisiaj mało która gra potrafi się obejść  bez zdobywania punktów doświadczenia / systemu rozwoju postaci starając sie za pomocą progresji zatrzymać przy sobie gracza, ale w grach jest coś ważniejszego niż uczucie rozwoju, tą rzeczą jest fun, radość płynący z gry i tego Forzie akurat nie można odmówić. 

Progresja to miły dodatek, ale jesli gramy w jakąś grę by wbić poziom/zdobyć samochód czy osiągnięcie, a nie dla samej radości z gry to powinna nam sie zapalić czerwona lampka 

Opublikowano

Niedawno pisałeś że Tobie też bardziej pasował klimat pierwszych części, niż zwykły open world racer od wyścigu do wyścigu. Ja nie mówię o fabule jak w NFS, ale o samym wprowadzeniu w festiwal jak to miało np miejsce w 1 i 2ce.

Opublikowano
22 minuty temu, PiPoLiNiO napisał:

emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png Nie przypominam sobie Ciebie z naszej ligi forumkowej w motorsport. Więc chyba za dobry to Ty nie jesteś...

Taki z ciebie kocur a nie trafisz w pięciometrowy checkpoint? To niezła liga :notbad:

Opublikowano

Przecież Horizon to zawsze była wolność, jedziesz gdzie chcesz czym chcesz i robisz co chcesz. 

A tu widzę ludzie szukają dziury w całym :D

Opublikowano
To na PC też jest popup? 
Jest. Nie da się wyeliminować. Taki silnik gry. Dlatego to jasno pokazuje, że jedziemy dalej na starym.
Opublikowano

Graficznie jest cudnie, pograłem godzinkę w 30, potem przełączyłem się na 60 i poza tym nieszczęsnym pop upem, to nie ma specjalnych różnic. 

Opublikowano
7 minut temu, Michał102 napisał:

To na PC też jest popup? 

Nie wiem jak tu, ale w 4 nawet na najwyższych ustawieniach był lekko widoczny.

Opublikowano

Dobra, pany, pytanie. Nie widzę w swoim nicku słynnego [FPSX]. Co robię nie tak?

Ok, restart gry pomógł.