Skocz do zawartości

Forza Horizon 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minutes ago, ASX said:

to jest życie

singla albo faceta z super wyrozumiałą zona, marzy mi się takie coś i rowerek szosowy podłączony do trenażera obok, ale to bym musiał mieć dom z piwnica przerobiona na man cave zeby przeszło 

Opublikowano
1 hour ago, Labtec said:

singla albo faceta z super wyrozumiałą zona, marzy mi się takie coś i rowerek szosowy podłączony do trenażera obok, ale to bym musiał mieć dom z piwnica przerobiona na man cave zeby przeszło 

Ja też się czaje na takie coś, syn level 5 już na padzie ogarnia całkiem spoko Forze, żonę czasem zabieram do Race Spotu pojeździć na profesjonalnym stanowisku, jest nadzieja :kaz:

Opublikowano

Dachy można aktualnie otwierać chyba tylko w trzech autach: Zonda C, McLaren 720s i Ferrari Portofino. Więcej pewnie dojdzie w aktualizacjach, bo PG wie o problemie.

Cytat

Convertible feature does not work in free roam for some cars such as the Honda S2000, Mazda mx5 2016, Mazda mx5 2013, and Mercedes-Benz SLK55 AMG

FH5 Known Issues

Opublikowano

Gdybym był fanem wyścigów to właśnie sikałbym w majty ze szczęścia.

Jednak nim nie jestem i mogę tylko powiedzieć że to niesamowicie wygląda. Czapki z głów.

Opublikowano

Zacząłem pierwszy wyścig Goliath. Praktycznie objazd całej mapy po jej najbardziej na zewnętrz wysuniętych drogoch. O Panie! Dopiero do mnie dotarło jak duża i zróżnicowana jest mapa - wow. 

A wyścigu nie skaczyłem - widoczki i przeciwnicy na tyle absorbowało moją uwagę, że skończyłem na drzewie. 

Opublikowano

A ja zabrałem się za znalezienie wszystkich dróg, aczika dostałem, ale w grze mam 576/578, chuj mnie strzela :)

Opublikowano
15 minut temu, MaZZeo napisał:

Zauważyłem buga - krople deszczu zostają na ekranie nawet jak już skończy padać, zostają nawet w menu. Też to zauważyliście?

Jest wpisane na stronie supportu jako known issue.

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Ło jezu, az mi sie zle zrobilo po przełączeniu na quality. 

Da sie dolaczyc do eliminatora gdzies z menu czy zawsze trzeba jechac w tamto miejsce?

po kupieniu domu na zachodnim brzegu mapy możesz fast travelowac w każde miejsce na mapie więc nie musisz jechać :reggie:

• Dzięki 1