Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dobra giereczka

Nie powiem, pośmigałem wczoraj trochę na Nowej Zelandii

Polecam skombinować OST, a sczególnie to Horizon Pulse i Hospital Records i puścić podczas prawdziwej jazdy samochodem

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 273,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Pogralem jeszcze trochę i odnoszę wrażenie, że bardziej jest to DLC do czwórki, niż nowa odsłona. No kurde... zero efektu WOW jak to było przy pierwszym odpaleniu FH4 (to był też mój pierwszy kontakt z serią). Za cholere nie ma tu strzała w pysk jaki powinni nam zaserwować na nowej generacji. W czwórkę potrafiłem grać od rana do nocy jak za gówniaka, a tu po godzinie już ziewam, bo to wszystko już było... 

Dobra, nie marudzę już, bo może się jeszcze rozkręci :p

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

No kurde... zero efektu WOW jak to było przy pierwszym odpaleniu FH4 (to był też mój pierwszy kontakt z serią)

to co mają powiedzieć ludzie jak ja którzy są z serią od pierwszej odsłony? ;D

Opublikowano
55 minutes ago, Colin said:

nie, tylko do grupy osób (doświadczeni, świeżaki itd). nie masz wpływu do kogo to trafi, ja ostatnio 1M od jakiegoś azjaty dostałem :D

No ode mnie ponad 30 Willy poleci :kaz:

Opublikowano

Wg mnie wgniata w fotel. I to mocniuteńko.

Opublikowano
4 minuty temu, Dud.ek napisał:

Były pokazane inne pory roku na filmikach przed premierą czy będzie niespodzianka?

były, ale jeśli nie widziałeś to będziesz mieć niespodziankę ;)

Opublikowano
33 minutes ago, ASX said:

to co mają powiedzieć ludzie jak ja którzy są z serią od pierwszej odsłony? ;D

Że choć gra trzyma oczywiście fenomenalnie wysoki poziom, to krajobrazy jednak mocno kojarzą się z FH3, samochody na razie są prawie te same co w FH4, a w kwestii muzyki bywało lepiej. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Chciałem jeszcze raz zobaczyć początek gry, jak mam to ogarnąć? Save kasacja nic nie da bo i tak z chmury ściąga, idzie to jakoś zobaczyć?

usun tez z chmury

Opublikowano

mi te krajobrazy (zwłaszcza pustynne tereny) zalatują trochę Colorado z jedynki, co jest jak najbardziej na plus

Opublikowano

Czy wam też niektóre wyścigi które wygraliście nie mają oznaczenia "Completed" mimo że dostaliście za nie wyróżnienie?

Zauważyłem też że ogólnie serwery strasznie siadają i duchy innych graczy znikają co chwilę. 

Moim zdaniem problemem też jest ruch uliczny który zdaje się że czasami na XSX prawie że w ogóle nie występuję by potem co chwila pokazywać jedno i to samo auto np Forda Rapotra. Widziałem filmiki innych graczy z YT gdzie tych aut na drodze było znacznie więcej (chociaż były z PC). Też to zauważyliście? Nie wiem czy przestawić tryb na quality i sprawdzić czy tam też jest taki problem.

Opublikowano

Kurde nie mogę wbic do top 5% klasą d, bo moje samochody ruszają się jak mucha w smole ;/ kupilem mazde mx5 i golfa, probowalem tuning od innych osob i autotuning, ale po starcie widzę drivatara rivala, ktory leci jak rakieta ;/

Opublikowano

Co do ruchu ulicznego, to jest mizerny. Jechałem autostradą ładnych kilka minut i nie minąłem ani jednego samochodu. Czasem jak coś się pojawi, to potrafi nagle zniknąć. 

Tu jest znaczny downgorad w stosunku do FH4

Opublikowano

Zgadzam się, szczególnie rzuciło mi się to w oczy wczoraj podczas przejażdżki przez miasto. Minąłem dosłownie jeden samochód. Gram w trybie wydajności.

Opublikowano

Ja gram w 30 fps i aut jest dużo. Tyle samo co FH4 jeśli miałym porównywać. Na początku mnie to nawet denerwowało, bo z przyzwyczajenia jeździłem lewym pasem i gong co zakręt xd

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Zauważyłem ze ruch uliczny wariuje jak gra ma problem z połączeniem z serwerami. I wtedy faktycznie potrafi kompletnie zniknąć z mapy. 

Opublikowano

Widać gra jest mocno wykastrowana by utrzymać te 60 klatek. W oczy rzucają się też czasem mocno poszarpane krawędzie (jakby rozdzielczość spadała), no i wywalili cienie rzucane przez światła samochodów. 

Opublikowano
6 godzin temu, Wredny napisał:

Jak dla mnie to one już są nie do zdobycia, bo wczoraj wieczorem spróbowałem po zobaczeniu Twojego posta i dupa.

Chyba, że są jakieś konkretne trasy, gdzie wpada to na lajcie.

Zamiast próbować w kategorii Road Racing wejdź w Street Racing, przed chwilą zrobiłem wszystkie za pierwszym razem na trasie Costa Rocosa, wystarczylo przejechac bez crasha

Opublikowano

Panowie, jak chcecie mieć ruch uliczny to grajcie offline. Będziecie mieć tego od zajebania, w przypadku gry online ruch uliczny stanowią w głównej mierze pozostali gracze.

Opublikowano
6 godzin temu, Wredny napisał:

Jak dla mnie to one już są nie do zdobycia, bo wczoraj wieczorem spróbowałem po zobaczeniu Twojego posta i dupa.

Chyba, że są jakieś konkretne trasy, gdzie wpada to na lajcie.

Spróbuj na jakiejś krótkiej trasie (nie sprint), najlepiej rajdowa lub przełajowa (mniejsza konkurencja i wybór samochodu nie ma aż tak dużego znaczenia), przejedź kilka kółek i pobijaj swoje czasy.
Ja zrobiłem wszystko wczoraj w 30 minut w wyścigach przełajowych, trasa gdzieś 5 od końca, długości 2,2 km, w kształcie ósemki.
D - Ford F450
C - GMC Jimmy
B - Ford Bronco
A - Ford Bronco
S1 - Jeep Trailcat
S2 - Jeep Trailcat

Wszystko wpadło po kilku okrążeniach, w kilku znalazłem się nawet w 1%.

Opublikowano
Godzinę temu, Michał102 napisał:

Pogralem jeszcze trochę i odnoszę wrażenie, że bardziej jest to DLC do czwórki, niż nowa odsłona. No kurde... zero efektu WOW jak to było przy pierwszym odpaleniu FH4 (to był też mój pierwszy kontakt z serią). Za cholere nie ma tu strzała w pysk jaki powinni nam zaserwować na nowej generacji. W czwórkę potrafiłem grać od rana do nocy jak za gówniaka, a tu po godzinie już ziewam, bo to wszystko już było... 

Dobra, nie marudzę już, bo może się jeszcze rozkręci :p

Mam to samo. Grałem we wszystkie Forzy. Hype miałem przez ten temat. Odpaliłem, opening słaby, początek z motorami jak w 4, zrobiłem jakis wyścig, pokazówka i wyłączyłem konsole. Pogram, ale Michałek nie drygnął. 
Nie ze gra jest słaba czy coś, nie ma feelingu/chemii między nami :kaz:

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Kurde nie mogę wbic do top 5% klasą d, bo moje samochody ruszają się jak mucha w smole ;/ kupilem mazde mx5 i golfa, probowalem tuning od innych osob i autotuning, ale po starcie widzę drivatara rivala, ktory leci jak rakieta ;/

Przy każdym kolejnym okrążeniu? Bo to brzmi jakbyś zaczynał ze startu zatrzymanego. A tam można kręcić kółka bez przerwy.