Opublikowano 10 listopada 20213 l Nie wiem jak wy ale po skończonym wyścigu często zdarza mi się pośmigać trochę bez celu i nacieszyć się krajobrazami przy Pulse Radio, co jak co ale czwórka nie miala takiego fajnego wakacyjnego klimatu. Meksyk daje radę
Opublikowano 10 listopada 20213 l No coś w tym jest, bo z czwórką nie zdarzyło mi się grać 6h bez przerwy.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 29 minut temu, Faka napisał: Pany, wiecie może, co to jest za ostatnie wyróżnienie, które mam zablokowane i jest przedostatnie, mianowicie przed Online i za Strefy Driftu? Hall of Fame.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Kasa za Vipa powinna iść x2 przy losowaniach i wygranych tak jak np w trójce?
Opublikowano 10 listopada 20213 l Autor Szkoda że nie ma opcji edytowania soundtracka, jak tworzymy własny wyścig to możemy ustawić konkretny kawałek ale podczas normalnego grania lipa.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Może kiedyś wymyślą coś na wzór aplikacji z muzyką, którą można puszczać w trakcie grania, fajnie byłoby, ech...
Opublikowano 10 listopada 20213 l Może kiedyś wymyślą coś na wzór aplikacji z muzyką, którą można puszczać w trakcie grania, fajnie byłoby, ech...(pipi)a, Rozi, to Twój pierwszy sensowny post jaki widziałem na tym forum. Winszuję
Opublikowano 11 listopada 20213 l Jakoś odbijałem się od tych stref driftu, zawsze dwie gwiazdki a kombinowałem i z klasykami pokroju M3 jak i forumułą drift i kompletnie mi to nie szlo. Aż wylosowałem tego szatana i muszę Wam powiedzieć że ten mały skoorwiel rozkłada każdą strefę driftu na 3 gwiazdki bez żadnego zająknięcia. Asfalt czy szutr bez znaczenia. Trzeba go tylko podkręcić na jakieś dobre S2 i jadejacibokiem Edytowane 11 listopada 20213 l przez Ryo-San
Opublikowano 11 listopada 20213 l Grafika w trakcie zwiedzania mapy jest świetna (festiwal apex w nocy, cudo), ale ta w zawodach jest jest jeszcze lepsza, dopakowana w więcej detali. Do tego stopnia że ciągle odpalam replay z zawodów i co chwila go zatrzymuje podziwiając jak ta gra wygląda. Graficzne mistrzostwo po prostu. Edytowane 11 listopada 20213 l przez PIOTR8642
Opublikowano 11 listopada 20213 l 46 minut temu, PIOTR8642 napisał: Grafika w trakcie zwiedzania mapy jest świetna (festiwal apex w nocy, cudo), ale ta w zawodach jest jest jeszcze lepsza, dopakowana w więcej detali. Do tego stopnia że ciągle odpalam replay z zawodów i co chwila go zatrzymuje podziwiając jak ta gra wygląda. Graficzne mistrzostwo po prostu. W 60 fps grasz?
Opublikowano 11 listopada 20213 l Najlepszy efekt jak jest błoto i deszcz, auta wyglądają jak prawdziwe Dla porównania z moim: Edytowane 11 listopada 20213 l przez Whisker
Opublikowano 11 listopada 20213 l 1 hour ago, Whisker said: Najlepszy efekt jak jest błoto i deszcz, auta wyglądają jak prawdziwe Dla porównania z moim: W grze ładniejszy kierunkowskaz w lusterku, bo nie matowy Launch control fajna zabawka, szkoda tylko, ze bezużyteczna w wyscigach, bo wyścigi znowu startują w trybie adhd krecaca sie kamera najazd i start ni z gruchy.
Opublikowano 11 listopada 20213 l 9 godzin temu, Rozi napisał: Może kiedyś wymyślą coś na wzór aplikacji z muzyką, którą można puszczać w trakcie grania, fajnie byłoby, ech... To nie jest do konca to samo proziaczku. Stacje w grze sa bardziej immersyjne, bo muzyka w grze jest przerywana komunikami, przy strefach festiwalu leci z głośników ze sceny i dostajemy teraz tez skill songi. Nie wiem tez jak dobrze byłoby zblendowane z odglosami otoczenia/samochodu.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Różnorodność tej mapy jest niesamowita. Przyznam, że filmików przed premierą nie oglądałem praktycznie wcale i trochę inaczej to sobie wyobrażałem. Myślałem, że będzie raczej pustawo z przewagą kaktusów, a dostaliśmy przepiękne wręcz miejscówki. Ale tak to jest jak człowiek ciemny, świata nie zna i jedyna zagranica jaką widział, to Sosnowiec
Opublikowano 11 listopada 20213 l 11 minutes ago, 20inchDT said: To nie jest do konca to samo proziaczku. Stacje w grze sa bardziej immersyjne, bo muzyka w grze jest przerywana komunikami, przy strefach festiwalu leci z głośników ze sceny i dostajemy teraz tez skill songi. Nie wiem tez jak dobrze byłoby zblendowane z odglosami otoczenia/samochodu. Nie sadze ze większy problem połączenia tego z Spotify
Opublikowano 11 listopada 20213 l Tesknie za czasami nfs underground, gdzie wchodziłeś w opcje i wyłączałeś słabe kawalki.
Opublikowano 11 listopada 20213 l @PiPoLiNiO dzięki za dodanie do klubu i dozobaczenia na drodze jak online zacznie działać
Opublikowano 11 listopada 20213 l Muzyka to kwestia gustu, ale tutaj ewidentnie nic mi w ucho nie wpadło. Czwórka pod tym względem siadła mi bardziej
Opublikowano 11 listopada 20213 l Bardzo liczyłem na dobry soundtrack i się przeliczyłem Niestety doszło do tego, że puszczam sobie muze z poprzednich części Horizon przez spotify. OST z 5 to dla mnie wielkie rozczarowanie..
Opublikowano 11 listopada 20213 l Mam takie same odczucia, nawet stacji na dłużej wybrać nie mogę, bo łapie się na tym że co minutę przełączam. Najgorszy soundtrack ze wszystkich części.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Mi tam soundtrack z FH4 na początku też kompletnie nie siadł. Dopiero im dłużej grałem to te wszystkie kawałki zaczęły mi coraz bardziej wpadać w ucho. Tutaj widzę że jest podobnie. Z każdym przejechanym kilometrem wsłuchuje się coraz mocniej w każdą stacje i naprawdę jest dobrze. Do tego często klimat jakiegoś kawałka dopiero dostrzegam jak wykonuje konkretną czynność (np drift) czy jeżdżę w konkretnym miejscu (np wydmy). Także ja osobiście do muzy nie mam zastrzeżeń. Jedyne co mnie wkurza to że w czwórce jak grał sobie kawałek to wystarczyło szybko odpalić menusy i w prawym górnym rogu pojawiał się aktualnie grany wykonawca (+zdjęcie okładki) Tutaj żeby zobaczyć kto aktualnie gra muszę przepykać wszystkie stacje po kolei i wrócić do tej która była grana. Edytowane 11 listopada 20213 l przez Ryo-San