łom 1 963 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 4 minuty temu, MaiorZero napisał: Wy też nie dostajecie wheelspinów zdobytych w trakcie freeroam nie? xd FH5 Known Issues – Forza Support (forzamotorsport.net) Tutaj masz listę zgłoszonych błędów które czekają na naprawę a w niej: "Wheelspins - Wheelspin may not be granted on level up in free roam" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Jak wejść do galerii sław? Bo nie mogę zrobić triala sezonowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Tez tak macie, ze na friend liscie zawsze ktos z klubu albo znajomych ma ten sam samochod i level? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 (edytowane) Przecież można wybrać auto tego co zakłada wyścig jak się np samemu nie ma nic w tej klasie. Edit: Dobra nie doczytałem. To bug. Edytowane 14 listopada 2021 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Jak ktoś chce ten arcade rozpykać to ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 9 minut temu, Faka napisał: Jak wejść do galerii sław? Bo nie mogę zrobić triala sezonowego. Nabijasz punkty z Accolades (Wyróżnienia chyba po polsku). Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Luz, bo ten trial sezonowy mnie mierzi i punkty chcę zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 3 godziny temu, balon napisał: Dobrze, że pierwsze co wyłączam w filtrach wszystkie społecznościowe pierdy, battle royale itp smrody, do tego tryb solo i nie mam (nie zauważam) praktycznie żadnych bugów i cieszę się niezmąconym funem. No cudowna gierka. Ja mam podobnie, nie mam pojęcia o co chodzi w tych całych sezonach, aspektach społecznościowych i graniu online. Ja po prostu jeżdżę sobie po Meksyku, zwiedzam i ścigam się w swoim tempie i bawie bardzo fajnie. I to jest właśnie bardzo spoko, bo Horizon to olbrzymia piaskownica w której każdy może się bawić jak mu się podoba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Mam tak jak asax, chociaż pograłem trochę online z ludźmi z discorda i było zajebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Tyle, że formuła już się tak mało zmienia że ja po niecałych 20h czuje znużenie. Będę wracał z doskoku bo to wciąż najlepszy racer na rynku, no ale gram w serie od początku, spędziłem sporo godzin na PC w 3ke i 4ke i 5 raz skopiowana zawartość w odświeżonym settingu mało mnie jara. Nie wiem skąd te oceny, mamy produkt, w którym na premierę nie działa online, serwery się wysypują, a całą resztę znamy wręcz na wylot z poprzednich czesci. Nawet Anna przed wyścigiem mówi "wiem że niedawno miałeś podobny wyścig w Anglii, ale uważaj na tego maszynistę!". Wyścig z pociągiem, motorami, samolot nad głową i wracamy do Ubi znaczników - ziew. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Kolejna część i znowu jeżdżenie po drogach. Taki zarzut widzę często w necie. Faktycznie mogli komandosów dać i kartele bo sceneria idealna na Ghost Recon Wildlands 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Nie chodzi o to, że się ścigamy, tylko o aktywności kopiuj wklej, o samochody które znamy od 10lat, o pokazówki które od 3 części są takie same. No czekamy na DLC i kolejny wyścig z pociągiem. Niech będzie: 8/10 maks od weterana. 10/10 dla kogoś kto zaczyna przygodę z Horizon. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Ja miałem podobnie jak easye przy czwartej części, gdzie spędziłem 20h i po prostu odłożyłem grę na cyfrowa półkę bo "czwarty raz to samo", potem po kilku miesiącach kupiłem dodatki i spędziłem w grze najwięcej godzin z wszystkich Godrizonów. Wiec jeśli ktoś nie czuje frajdy, to dobrze jest nie grac na siłę i po prostu zrobić sobie przerwę i wrócić do gry kiedy najdzie ochota festiwal poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 10 minut temu, easye napisał: spędziłem sporo godzin na PC w 3ke i 4ke i 5 raz skopiowana zawartość w odświeżonym settingu mało mnie jara. Nie wiem skąd te oceny, mamy produkt, w którym na premierę nie działa online, serwery się wysypują, a całą resztę znamy wręcz na wylot z poprzednich czesci. Casus wielkich marek i ich kontynuacji - minimum 8/10 za sam tytuł, co jest trochę smutne, ale tak wygląda rzeczywistość w gierkowie. W sumie jeszcze te 8/10 bym zrozumiał, ale jak ktoś daje 10/10 tak zabugowanej ubi-gierce (bo nie oszukujmy się - to jest ubi-gierka ścigałek), będącej ledwo DLC do poprzednich części to coś wyraźnie jest nie tak. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Jakie dlc co wy ćpacie. Zupełnie inny setting niż 4. No i co złego w tym samym ja chcę żeby fh6 nadal była tym samym. Nadal żebyśmy się ścigali. Aha i chce żeby kolejny donkey kong to było też skakanie w prawo po banany a w kolejnym tetrisie żeby nadal klocki w dół leciały i wiecie co oni mnie słuchają i tak będzie. Po co zmieniać dobry gameplay loop? Jeszcze Wredny tu przyszedł, że znudzony, a cały rok posiadania xboxa ogrywał od początku forze horizon 1, 2,3 i 4 żeby potem fabułę 5 skumać. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Casus wielkich marek i ich kontynuacji - minimum 8/10 za sam tytuł, co jest trochę smutne, ale tak wygląda rzeczywistość w gierkowie. W sumie jeszcze te 8/10 bym zrozumiał, ale jak ktoś daje 10/10 tak zabugowanej ubi-gierce (bo nie oszukujmy się - to jest ubi-gierka ścigałek), będącej ledwo DLC do poprzednich części to coś wyraźnie jest nie tak.Napisał typ broniący GTA Trylogy..."I co ja poradzę, skoro mi się podoba i jestem pod ogólnym wrażeniem tego, że takiemu starociowi wystarczył lekki graficzny lifting, 60fps (około) i znów miodnością oraz klimatem zabija 90% dzisiejszych tytułów."[mention=42158]rozi[/mention], masz kumpla polityka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 A czy ja głąbie piszę o tym, że mi się nie podoba? To dobra gra, napisałem, że 8/10 nawet rozumiem, ale dyszka dla tak odtwórczego, zabugowanego programu to nieśmieszny żart, porównywalny z tymi maksymalnymi ocenami dla Cyberpunka 2077 (który też mógł się przecież podobać). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Oho porównujemy teraz Forze Horizon 5 z Cyberpunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Nie mogę, jak mnie wkurwiają ci enpece. Wszyscy tacy sami - rozwrzeszczani, hiperaktywni, strasznie irytujący. I jeszcze co chwila zawracają dupę. Jebane ameby. Najgorszy jest ten ekran z naklejkami. Jadę sobie, wbijam comboski, a tu jakaś tępa dzida dzwoni "woah, ziomuś, nie tak szybko - pora wybrać kolejny event". Tak mnie te głąby irytowały, że w końcu wyłączyłem audio dialogów. Niestety to nie pomogło - z jakiegoś powodu nadal są głosy postaci w filmikach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 10 minut temu, devilbot napisał: Jeszcze Wredny tu przyszedł, że znudzony, a cały rok posiadania xboxa ogrywał od początku forze horizon 1, 2,3 i 4 żeby potem fabułę 5 skumać. Jedynka i dwójka to inne tytuły, zupełnie inaczej skonstruowane i wyglądające inaczej - zastój zaczął się od trójki wzwyż. No i FH3 oraz FH4 ledwo liznąłem, więc ich nie można brać pod uwagę w moim rzekomym znudzeniu formułą. A jakby zrobili FH6 bliżej tego, co oferowała jedynka to pierwszy bym 10/10 wystawił (no i jedynkę ogrywałem w zeszłym roku). 2 minuty temu, devilbot napisał: Oho porównujemy teraz Forze Horizon 5 z Cyberpunkiem. No to porównam do Diablo II Resurrected - podobnie serwery działają - lepiej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 4 minuty temu, Wredny napisał: To dobra gra, napisałem, że 8/10 nawet rozumiem, ale dyszka dla tak odtwórczego, zabugowanego programu to nieśmieszny żart, porównywalny z tymi maksymalnymi ocenami dla Cyberpunka 2077 (który też mógł się przecież podobać). Jeśli chodzi o oceny w reckach to jest ten problem że każdy portal chce jak najszybciej ją umieścić, najlepiej przed premierą żeby nabić wyświetlenia i być tym portalem/kanałem na YT który jest pierwszy. A jak dostają kopie recenzenckie przed premierą to czasem nawet nie są w stanie ocenić np. trybu online bo nie jest aktywny (tak było w recenzji D2R w PSXie), nie mówiąc już o wytycznych które mówią dokładnie o czym możesz wspomnieć czy co pokazać (jak w CP2077). I tym sposobem są duże rozbieżności bo Ty oceniasz wszystkie elementy które dostałeś na spokojnie, a dziennikarzyna ogarnia jak najszybciej to co ma dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Zdaję sobie sprawę, dlatego yebać recenzje day-one maczetami - tylko forumek. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Przecież recenzenci normalnie grali online, serwery wyjebaly się na plecy kiedy ponad 8 milionów ludzi rzuciło się na grę i w sumie nie jest to żadne zaskoczenie, bo nie znam gry która wytrzymała takie oblężenie. 12 minut temu, łom napisał: nie mówiąc już o wytycznych które mówią dokładnie o czym możesz wspomnieć czy co pokazać (jak w CP2077) Wiesz cos o tych wytycznych w przypadku Forzy, czy to tylko twoje domniemanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 W early accessie też było 8 milionów ludzi jednocześnie? Kurwa, jest prawie tydzień po oficjalnej premierze, a nie da się pojeździć normalnie ze znajomymi, o wielokrotnie wspomnianym Arcade nawet nie mówię. Mieli feedback od 5 listopada, a nawet day one patcha nie było. Trochę śmieszne i niepoważne. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 3 minuty temu, ASX napisał: Wiesz cos o tych wytycznych w przypadku Forzy, czy to tylko twoje domniemanie? Nie wiem (dla tego za przykład dałem CP2077), pisałem ogólnie odnośnie ocen w recenzjach, nie o FH5 w którą nie pogram bo występuje u mnie ten piękny błąd: "(both AMD and NVidia) system memory usage is very high causing performance degradation" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi