Opublikowano 14 listopada 20213 l Zbugowane gówno obecnie niestety i tylko singla da się grać. Tego challenga za 100 kaktusów mi wyświetliło, ze wbiłem, ale nie zaliczyło w menu sezonowym i nie dało odzywki i pkt. Dołączenie i ukończenie czegokolwiek online typu eliminator, plac zabaw czy arcade to szansa może 5% na sukces, bo jak już dołączy to się robi ghost session Ewidentnie zjebali kod sieciowy i synchronizacje z serwerami. Beke mam też srogą z radia i umieszczenia kawałka bring me the horizon - teardrops, bo dawno nie słyszałem nigdzie tak ocenzurowanej piosenki, gdzie wyjebano połowe tekstu i został zlepek randomowych słów xD Po chuj brać kawałek który się nie nadaje do kategorii wiekowej 3+ tylko po to by go zgwałcić?
Opublikowano 14 listopada 20213 l 55 minut temu, Rozi napisał: o wielokrotnie wspomnianym Arcade nawet nie mówię Przed chwilą udało mi się nawet wziąć udział, bo zostałem z ekipą, z którą wcześniej graliśmy w Infected, King i Flag. Arcade polegał na driftowaniu i trochę lipa, że nie dało rady zmienić fury pomiędzy tymi zawodami, bo zostałem z gównianym Lancerem B-klasy, który ledwo co osiąga 70 MPH, więc jeden krótki drift i znów czekaj dwa dni, zanim się rozpędzi. No ale to zespołowy wysiłek, więc kij tam - szkoda tylko, że oczywiście po wszystkim nie odznaczyło mi tego w zaliczonych wyzwaniach
Opublikowano 14 listopada 20213 l @Soban To samo w Roses Saint Jhna, pół piosenki ocenzurowane xdd @Wredny Udało Ci się przejść trzy rundy?
Opublikowano 14 listopada 20213 l No trzeba ukończyć wszystkie niestety. I ten sklep Forzathon mogliby otworzyć. A Horizon Arcade wywalić z playlisty festiwalowej.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Nie widzialem tego jeszcze nigdzie, wiec sie podziele malym trickiem jak wygrac latwo wyscigi, ktore trzeba zaliczyc z awatarami na levelu wyzszym niz zazwyczaj jezdzimy. Oszustwo, ale jebac te AI maczetami wiec... Powiedzmy ze chcemy jechac wyscig w klasie np S2. Mamy samochod z dobrym tuningiem ktory chcemy uzyc. Zdejmujemy tuning i ladujemy wyscig. Gra dobiera pojazdy wg naszego obecnego PI (performance index). Przed samym wyscigiem, ladujemy nasz tuning i potem tylko AI wacha wasze spaliny. Dobre np do accolade gdzie trzeba 15 wyscigow na najwyzszym poziomie zrobic, czy do sezonowych zmagan.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Beke mam też srogą z radia i umieszczenia kawałka bring me the horizon - teardrops, bo dawno nie słyszałem nigdzie tak ocenzurowanej piosenki, gdzie wy(pipi)ano połowe tekstu i został zlepek randomowych słów xD Po (pipi) brać kawałek który się nie nadaje do kategorii wiekowej 3+ tylko po to by go zgwałcić?Zapraszam do nba 2k [emoji28]
Opublikowano 14 listopada 20213 l 1 godzinę temu, ASX napisał: serwery wyjebaly się na plecy kiedy ponad 8 milionów ludzi Wystarczył milion premiumowiczów żeby nie działały jak należy
Opublikowano 14 listopada 20213 l 1 minutę temu, Figuś napisał: Wystarczył milion premiumowiczów żeby nie działały jak należy No to prawda, ale milion to wciąż bardzo duża liczba. A co dopiero 8 milionów.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Serwery swoją drogą bo myślę że problem z online jest nie tylko winą samych serwerów.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Chłopaki za dużo gracie i już szukacie dziury w całym. Sam zacząłem od wczesnego dostępu, a na liczniku dopiero 13 godzin bo czasu brak i poza problemami z online bawię się świetnie!
Opublikowano 14 listopada 20213 l Ja po 25h jestem bardzo zadowolony i problem mam tylko z brakiem osob do arcade. Zrobię sobie teraz przerwę do środy i potem na raz zrobię pozostale daily.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Gram cały czas w singlu, wiec sama gra wszystko dobrze działa, ale są bugi, no i nie-dopracowania co można wykorzystać jak auto-drive podczas bycia AFK, obudziłem się i miałem pod 150+ spinów nie wiem kiedy mapę wyczyszczę bo tego naprawdę duzo jest wiec nie sadze ze zdrowo to zrobić od razu tylko trzeba na kilka podejść do gry z przerwami, powinny wtedy wpaść update-y i dodatki
Opublikowano 14 listopada 20213 l Ja playlisty horizon traktuje jak kariera z forzy horizon 1, podobnie jak tam narzucone sa wymagania co do zawodów
Opublikowano 14 listopada 20213 l Czy da sie pomalować felgi na różne kolory? Tzn rant kolor a, srodek kolor b? Sprawdziłem kilka modeli felgi i nie bylo takiej opcji
Opublikowano 14 listopada 20213 l W czwórce można bylo okreslone tak pomalować, no nic musze listy poszukac i porównać z piątka
Opublikowano 14 listopada 20213 l Właśnie mi wpadł aczik za wykonanie aktywności na playliście festiwalowej w każdej porze roku, aha ok
Opublikowano 14 listopada 20213 l Mam pytanie, czy dlugo trzeba się najeździć zanim gra mnie pośle na trasy w dżungli? Pytam bo już nie mogę się doczekać, jazda po ulicach mnie nudzi
Opublikowano 14 listopada 20213 l Odblokuj sobie przystanek do wyścigów terenowych. Punkt rozbudowy zainwestuj w Wilds czy jak to tam jest nazwane.
Opublikowano 14 listopada 20213 l brak informacji o evencie, 2 eventy na raz i pojawiaja sie co 15 min zamiast godziny... jak mogli to tak zjebac. Do forzathonu zawsze było pełno ludzi
Opublikowano 14 listopada 20213 l Fury Forza Edition to jakąś specjalna zakładkę mają w domu aukcyjnym czy normalnie z "normalnymi" wersjami będą pod danym modelem? Kurwa FE przy modelu musi być XD Nie było tematu
Opublikowano 15 listopada 20213 l Kiedy mają być nowe fury? Bo chyba carpass to miała być 1 na tydzień?