Opublikowano 15 listopada 20213 l Wczoraj dotarłem do endgame'u czyli dostałem się do tej całej Galerii Sław i podtrzymuje to co pisałem wcześniej, bardzo fajna gra usługa. Teraz jeszcze trochę pojeżdżę, poodkrywam ukryte w stodołach samochody (od pierwszej części to moja ulubiona aktywność), dobije do 80 wygranych wyścigów bo jest za to osiągnięcie i pozbijam trochę tablic i pewnie zrobię sobie przerwę od Forzy na jakiś czas, wrócę pewnie po premierze dodatków. Muszę powiedzieć, że z czasem zacząłem coraz bardziej doceniać soundtrack, głównie Horizon Pulse bo w 90% tego radia słucham, jest kilka latynoskich kawałków które świetnie pasują do klimatu Meksyku.
Opublikowano 15 listopada 20213 l 22 minutes ago, PiPoLiNiO said: Galeria Sław to endgame? To skończyłem w 3 dni. "endgame" odblokować wszystkie outposty i zdobyć jakaś ilość P.W. można to zrobić bez zakończenia jednego wyścigu
Opublikowano 15 listopada 20213 l Wczoraj grałem zarówno Horizon Co-op jaki i Horizon Open bez żadnych problemów. Te problemy z online to chyba dotyczą głównie free roomu i Arcade?
Opublikowano 15 listopada 20213 l Loteria. Też wczoraj po południu wszystko mi śmigało elegancko. Co do Arcade to niech albo to wywalą z playlisty albo przerobią na stary dobry Forzathon, bo obecnie nikt w to nie gra. Ewentualnie mogą też te liczby pkt wymagane dostosować do uczestników w momencie startu by dało radę to zrobić samemu na 3 etapy. Ciekawi mnie też jak będą się różnić pory roku, bo obecnie niby jest deszczowa, a deszcz w open worldzie to może raz mi się pojawił na chwilę przez kilka h. Ze względu na meksyk to raczej nie można liczyć na tak eleganckie różnice jak w 4. Edytowane 15 listopada 20213 l przez Soban
Opublikowano 15 listopada 20213 l Ta pora deszczowa, to podniosła trochę poziom wody w rzekach, bo deszczu rzeczywiście praktycznie nie uświadczyłem w dowolnej jeździe. Pewnie na jesieni mocniej popada i rzeki podniosą się jeszcze bardziej.
Opublikowano 15 listopada 20213 l no warunki pogodowe to rozczarowanie, w jeździe dowolnej cały czas świeci słońce, a burze piaskowe czy deszcz uświadczyłem tylko ekspedycjach i w wyścigach
Opublikowano 15 listopada 20213 l Godzinę temu, Soban napisał: Co do Arcade to niech albo to wywalą z playlisty albo przerobią na stary dobry Forzathon, bo obecnie nikt w to nie gra. Ewentualnie mogą też te liczby pkt wymagane dostosować do uczestników w momencie startu by dało radę to zrobić samemu na 3 etapy. O to to to - wczoraj dotarłem na miejsce Arcade, legancko furkę zmieniłem wcześniej na driftującą, zaczynam ślizgać się bokiem i z przerażeniem patrzę na pasek postępu, który ledwo co rośnie. Okazało się, że oprócz mnie, jeździł tylko jeden kolo i to jakimś szrotem, którym robił może po 2000 za jednym runem, więc nawet pierwszy etap był niewykonalny.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Jakieś pro tipy na pokonanie najwyższego poziomu drivatarów? Kusi te 10pkt do sezonu, ale już kurwicy dostaje, bo gra oszukuje i mimo, że mam 1:1 to samo auto co no.1 typ to przegrywam, bo nie jestem w stanie nadrobić tej śmiesznej odległości jak on zaczyna 1 a ja 10 Ogólnie to chujnia straszna, że nie da się robić kwalifikacji tylko zawsze z tego 10 startujemy. edit: udało się na farcie, że typ wpadł w lekki poślizg przed samą metom xd Edytowane 15 listopada 20213 l przez Soban
Opublikowano 15 listopada 20213 l Godzinę temu, Soban napisał: Jakieś pro tipy na pokonanie najwyższego poziomu drivatarów? Kusi te 10pkt do sezonu, ale już kurwicy dostaje, bo gra oszukuje i mimo, że mam 1:1 to samo auto co no.1 typ to przegrywam, bo nie jestem w stanie nadrobić tej śmiesznej odległości jak on zaczyna 1 a ja 10 Ogólnie to chujnia straszna, że nie da się robić kwalifikacji tylko zawsze z tego 10 startujemy. edit: udało się na farcie, że typ wpadł w lekki poślizg przed samą metom xd Z tymi poziomami drivatarów to jest ogólnie loteria, czasem się męczyłem na wybitnym poziomie zwłaszcza w tych wyścigach przełajowych, duża loteria jak się wyskoczy jak upadnie itp, ale od kiedy znalazłem odpowiednie samochody i ich tuning to wyścigi niezależnie jaki rodzaj to stały się banalne na najwyższym poziomie. Także dobranie sobie odpowiedniego samochodu to podstawa, później już z górki.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Ktoś podpowie o co chodzi w wyzwaniu myj auto przez 20 sekund? Jeździłem w trybie rywali zaliczając czyste okrążenie i nic. Edit: starczyło zaliczyć nieczyste okrążenie. Piękna gra xd Edytowane 15 listopada 20213 l przez czapa
Opublikowano 15 listopada 20213 l Teraz, Faka napisał: Jaki polecacie samochód do crossowych i przełajowych wyścigów? Jeep Trailcat
Opublikowano 15 listopada 20213 l To arcade to jest porażka, nawet jak wbiję to nikt poza mną tego nie robi. A rozumiem, że to drużynowo. Meh. Tylko to i te syfy z 7 wyzwań mi zostały.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Mi Arcade, Hall of Fame (tego nie zdążę osiągnąć) i te wyzwania po punkciku za każde - Showcase nie do zrobienia, więc kolejny punkt tracę nie ze swojej winy.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Czemu Showcase nie do zrobienia? Ja nie mogę tych arcade zrobić bo nikt nie gra Edytowane 15 listopada 20213 l przez czapa
Opublikowano 16 listopada 20213 l Od wczoraj można odbierać tę zielona bestię, która wskoczyła do gry z tytułu dwudziestolecia
Opublikowano 16 listopada 20213 l 10 godzin temu, Faka napisał: Jaki polecacie samochód do crossowych i przełajowych wyścigów? Deberti Jeep Wrangler Unlimited
Opublikowano 16 listopada 20213 l 11 godzin temu, Faka napisał: Jaki polecacie samochód do crossowych i przełajowych wyścigów? Ogólnie to mój najmniej lubiany rodzaj wyścigów przełajowe, ale za to najbardziej efektowne i pokazowe( wyskoki, rozpierducha). Może to śmiesznie zabrzmi ale ja rozjebałem te wyścigi tak od połowy dodgem dart 1968, oczywiście po odpowiednim tuningu zwłaszcza napęd na 4 koła, tym autem najwyższy poziom stał się dużo łatwiejszy. Także wcale nie trzeba jakiegoś specjalnie dedykowanego samochodu po prostu musisz znaleźć odpowiednią furę dla siebie, potem już z górki.
Opublikowano 16 listopada 20213 l 20 godzin temu, Faka napisał: Jaki polecacie samochód do crossowych i przełajowych wyścigów? Exocet lub dakarowy Nissan z tuningiem Don Joewon Song, oba na A800. ten pierwszy łyka szutry i teren jak wściekły, Nissan też bardzo przyjemny. opcjonalnie Bronco, tuningi Raceboy77 lub Eley9.
Opublikowano 16 listopada 20213 l 16 minutes ago, Colin said: Exocet lub dakarowy Nissan z tuningiem Don Joewon Song, oba na A800. ten pierwszy łyka szutry i teren jak wściekły, Nissan też bardzo przyjemny. opcjonalnie Bronco, tuningi Raceboy77 lub Eley9. Polecam jego set upy dla Willy'ego (A), Ford super Van 3 (S1), Aston martin Vulcan AMR (S2). Ten vanik to w S1 niszczy wszystko (no prawie) lol a w S2, na jakis trasach z wieksza iloscia zakretow, Vulcan idzie jak po tasmie.
Opublikowano 16 listopada 20213 l Godzinę temu, Bartg napisał: Don Jewona tuningi top od wielu lat w zasadzie do każdego auta otóż to. jego tuningi można brać w ciemno. dzięki niemu zrobiłem wiele pokazówek w 3, 4 i 5. hoonicorn z jego tuningiem to wariat nad wariaty. @El Loco Chocko obserwuję go już od 3 i jak tylko widzę jego setup to zawsze biorę. nigdy nie było rozczarowania. jego kanał na YT też polecam. nie wspomnę już o tym że typ dorobił się ikonki playground games przy swoim nicku. zasłużony dla społeczności i gry.
Opublikowano 16 listopada 20213 l 4 godziny temu, Colin napisał: Exocet lub dakarowy Nissan z tuningiem Don Joewon Song, oba na A800. ten pierwszy łyka szutry i teren jak wściekły, Nissan też bardzo przyjemny. opcjonalnie Bronco, tuningi Raceboy77 lub Eley9. Ten Nissan, to za 500k kredytów, epicki? W ogóle wyścigi przełajowe to nie mój konik, zawsze się wkurwiam na te poślizgi, bo wyjebuje ich daleko w pizdu na zakrętach.