Opublikowano 1 kwietnia 20223 l W dniu 1.04.2022 o 08:04, Bzduras napisał(a): Uhm, zawsze możesz nie opłacać GP i wrócić do niego, gdy już DLC wjadą na ruszt? Moim zdaniem nie klei się ta teoria. Wręcz przeciwnie - ludzie, którzy czekają tylko i wyłącznie na DLC do FH5 nie mają innego powodu do opłacania, więc mogą zrobić pauzę i wtedy mamy dokładną odwrotność tego, co napisałeś. Tak czy siak mogliby coś kurła pokazać wreszcie. Przecież DLC nie będą w Game Pass.
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l W dniu 1.04.2022 o 08:09, Hubert249 napisał(a): Przecież DLC nie będą w Game Pass. Mówimy o sytuacji, w której W dniu 1.04.2022 o 07:56, Smiti napisał(a): gierkę maja z gamepassa i wykupili season pass za realną kasę No to chyba logiczne, że DLC wiszą wtedy Ci na koncie na stałe, a podstawkę bierze się z GP. Nie ma DLC i nie grasz już w podstawkę? Zastopuj abonament i wróć, jak już wydadzą dodatki. Dla mnie brzmi sensownie.
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Też kupiłem tego seasson passa na Islandii, dzisiaj mi się kończy GPU i nie przedłużam bo zaczyna FOMO wchodzić, wezmę za 4zł jak DLC już wyjdzie
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Na razie wsparcie popremierowe bardzo słabe, raptem kilka naprawdę ciekawych aut, 0 info o dodatkach, króciutkie nowe historie, nadal są problemy z ilością graczy online. Może za dużo ludzi siedzi w nowym Motorporcie? Nie wiem.
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l W dniu 1.04.2022 o 08:11, Bzduras napisał(a): Mówimy o sytuacji, w której No to chyba logiczne, że DLC wiszą wtedy Ci na koncie na stałe, a podstawkę bierze się z GP. Nie ma DLC i nie grasz już w podstawkę? Zastopuj abonament i wróć, jak już wydadzą dodatki. Dla mnie brzmi sensownie. Ty no ale kto normalny wziął samo DLC przed premierą? Albo kupujesz wersję deluxe czyli gra+ DLC albo grasz w GP i kupujesz DLC w dniu ich premiery. Oczywiście nie bronię PG, bo lecą w chuja podobnie jak 343 z Halo Infinite. Ci drudzy to leniwe parówy i mam nadzieję, że niebawem wylecą z hukiem z teamu Xbox. Tak jestem w stanie zrozumieć Play Ground. Gołym okiem widać, że przy FH5 została garstka ludzi. Reszta pewnie klepie, te nieszczęsne Fable.
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l W dniu 1.04.2022 o 10:24, Hubert249 napisał(a): Ty no ale kto normalny wziął samo DLC przed premierą? Pytaj @Smiti, on wysnuł tezę, że dodatki są opóźniane, bo ludzie mają grę z abonamentu, a DLC już wykupione.
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l W dniu 1.04.2022 o 10:24, Hubert249 napisał(a): Ty no ale kto normalny wziął samo DLC przed premierą? Albo kupujesz wersję deluxe czyli gra+ DLC albo grasz w GP i kupujesz DLC w dniu ich premiery. Ja, i W dniu 1.04.2022 o 08:04, Hubert249 napisał(a): Sam znam przynajmniej 5 + ja. wiec jak widać trochę takich osób może być. Gamepassa z różnych promocji mam do lipca 2022 wiec myślałem, ze dokupując season pass program w obydwa DLC zanim skończy mi się dostęp do gry. Jak widać mogę nie pograć w żaden jeśli to pójdzie takim tempem (oczywiście gamepassa i tak będę przedłużał, chodzi o sam fakt, ze trwa to zdecydowanie, zdecydowanie dłużej niż w przypadku poprzednich części). Tak samo, jak ktoś wcześniej pisał o H:Infinity, które pół roku po premierze dalej nie będzie miało obiecanego coopa…
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Nie chcę nie sugerować, ale skoro opłacasz GPU tylko dla jednej gry, to może taniej i lepiej wyjdzie kupić ten tytuł na własność i mieć spokój
Opublikowano 23 kwietnia 20222 l Oh wow, kolejny nowy pickup który #nikogo To co obstawiamy jakie Porsche/Lambo/Mclaren dostaniemy tym razem?
Opublikowano 23 kwietnia 20222 l Pomijam już fakt, ze wyścigów offroudowych i crossowych w tej części jak na lekarstwo.
Opublikowano 23 kwietnia 20222 l ty się dobrze czujesz czy znowu jakieś zwidy? 20 przełajowych i 20 terenowych vs 25 drogowych i 21 ulicznych. pół gry to teren ale faktycznie jak na lekarstwo
Opublikowano 23 kwietnia 20222 l typical izi a pamietam jak kilka stron temu bylo narzekanie, ze za duzo offroadu
Opublikowano 23 kwietnia 20222 l No to przepraszam włączam grę z wyjebana mapa i mam np sekcje pustynna, która az się prosi o fajne wyścigi offroudowe i jest qrwa prawie pusta. Nie liczyłem, fakt może przez to, że nie spędziłem w tej części nawet 1/3 tego co w poprzednich (bo ile mozna), zwracam honor.
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l Dokładnie, w normalnym trybie bylibyśmy już w okolicach 2 DLC a tutaj nie zapowiedzieli nawet pierwszego…
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l Car Pass: 2008 Dodge Magnum SRT-8 2003 Ford F-150 SVT Lightning 2014 Forsberg Racing Nissan "Safari Z" 370Z Safari Rally Style 2019 Toyota Tacoma TRD Pro Playlista: 2020 Ferrari SF90 Stradale 1962 Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso 2014 Ferrari California T 1992 Ferrari 512 TR 2020 Ferrari F8 Tributo I zapowiedź serii 8: 2021 Porsche 911 GT3 2018 Audi RS4 Avant 2015 Mercedes AMG GT Ciekawe czy dostaniemy też BMW M8, bo było w plikach gry.
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l Miło z powodu nowej Gt3 i Ferrarek, RS4 też fajne ale czekam na RS6/RS7 I po czasie okazuje się ze w chuj lepsze auta są do wygrania w playlistach niż w season passie
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l No z Car Passa to na razie jedyne auto ktore naprawde chcialem to Mazda 323 GTR byla, to sobie kupilem za 15zł Na razie zakup gry z pelnym wypasem to konkretne dymanko było.
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Kolejne auta z car passa Edytowane 26 kwietnia 20222 l przez marcin33
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l W dniu 26.04.2022 o 19:35, marcin33 napisał(a): Kolejne auta z car passa O w końcu cos ciekawego
Opublikowano 8 maja 20222 l Po 20 levelach, muszę przyznać że gra jest fajowska. Przepiękna, szczególnie w 30 klatkach, ale jednak prawilnie trzeba grać w 60. Podoba mi się ten chilloutowy klimat i brak zobowiązania. Szczerze do teraz nie wiem jak działa progres tej gry, po prostu sobie zwiedzam świat i jak wpadnę na jakiś wyścig, to go sobie robię. Albo nie.
Opublikowano 8 maja 20222 l Progresu jako takiego nie ma, bardziej odblokowywanie kolejnych miejsc na mapie i zaliczanie kolejnych wyścigów przypisanych do poszczególnych punktów festiwalu.