Opublikowano 24 czerwca 20222 l Ciekawe czy apka z listą wyzwan/sezonów, dostęp do wyzwań między graczami , jakaś galeria zdjęć czy aukcje społeczności by się przyjęła.
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Autor imo powinni jeszcze mocniej rozwinąć i promować edytor w FH6 bo fajne rzeczy są zrobione
Opublikowano 26 czerwca 20222 l Noc, neony, wyścigi miejskie. Godrizon 6 Tokyo Drift hinted #SpencerMusisz
Opublikowano 30 czerwca 20222 l W tym tygodniu wyzwanie za fotkę jest nieco irytujące. Zalicza dopiero tuż przy stodole z zapomnianym autem w Gran Pantano.
Opublikowano 1 lipca 20222 l Forumki, czy ktoś próbował ogrywać Godrizona 5 na DualSensie? No przysięgam, że sprawdziłem już wszystkie możliwe ustawienia, ale gra nie wykrywa w ogóle DSa. Nawet na kablu próbowałem, ale kończy się to tak, że dźwięk przechodzi ze słuchawek do jacka w padzie i mam ciszę. Aha, dalej nie działa jbc. Słodki Jezu, MS musi mieć chyba jakąś sekretną strategię namawiania do kupna konsoli, bo co raz są jakieś problemy z Xbox for PC.
Opublikowano 2 lipca 20222 l @Paolo de Vesir Nie wiem jak to jest na Dual Sensie ale na DualShocku 4 z odpalonym DS4 Windows trzeba było kombinować, a dokładnie: a) odpalić grę z podłączonym padem i aktywnym DS4Windows (tak żeby PC myślał że pad od Xa jest podłączony) b) zminimalizować FH c) w opcjach DS4Windows zaznaczyć w zakładce 'settings' "Hide DS4 Controller" d) po powrocie do gry wszystko powinno działać. I tak przy każdym odpaleniu FH xd Pewnie są jakieś inne sposoby ale nie chciało mi się wszystkiego sprawdzać i FH to jedyna gra która robiła takie kłopoty.
Opublikowano 6 lipca 20222 l W dniu 26.06.2022 o 10:36, Szymek napisał: Popsuli grafikę? Jakieś duże mam doczytywanie Zdecydowanie popsuli. Ostatnio odpaliłem grę i podczas "wolnego zwiedzania mapy" jakimś szybkim samochodem pop up jest masakryczny.
Opublikowano 6 lipca 20222 l jedź Jesko 500 km/h, nie zdążysz zauważyć :x nadal jest mnóstwo małych błędów z którymi nic nie robią, choć zawsze mogli pogorszyć. do tego crossplay na multi to dla mnie porażka. nie idzie tego wyłączyć mimo ustawień systemu. jak jeździmy online z kumplem i są jacyś problematyczni kierowcy to zawsze pc gracze.
Opublikowano 6 lipca 20222 l czasy w rywalach czy wyniki w pokazówkach to kant dupy rozbić. są tak pobugowane i tak zaśmiecone że głowa mała. na multi to samo. gość startuje jakby miał odrzutowiec, każdy zakręt na pełnym gazie, prawa fizyki i możliwości auta totalnie zagięte... wchodzisz w profil a tam PC. na konsoli co najwyżej zlagowani że skaczą po mapie albo zasrani rammerzy. jak ktoś ma nierealne dla klasy i auta osiągi to zawsze PC, ZAWSZE jego mać. w wyścigach Open to raz na 2-3 mistrzostwa to standard.
Opublikowano 6 lipca 20222 l Uroki raczyska jakim jest cross-play. Jakoś w Halo ci najbardziej podejrzani to akurat PC-towcy, no kto by się spodziwał? xd
Opublikowano 14 lipca 20222 l +650 osiągnięć. Większość oczywiście z HW, ale jest kilka dla podstawki.
Opublikowano 14 lipca 20222 l te za open to wpadną jak tylko grę odpalę, sporo tego z kumplem jeździliśmy. na A klasie niezła zabawa nawet. za drift club też powinno wszystko wpaść. reszta oklepana i bez zaskoczenia. wygraj wszystko, 3 gwiazdki wszędzie. nic odkrywczego. będzie granko wieczorem E: 5 osiągnięć od razu wpadło do tego rozbiłem piniatę podczas finału drift club (na ziemi musi leżeć, jest kilka na nawrocie w mieście obok podświetlonej fontanny). "podstawka" z głowy, teraz tylko HW.
Opublikowano 14 lipca 20222 l 2 godziny temu, MaZZeo napisał: tak btw to jest w ogóle cross play z pecetowcami w tej grze? niestety jest. zobacz dyskusję michała i moją parę postów wyżej.
Opublikowano 14 lipca 20222 l Ostatnio nadrobiłem kilka osiągnięć, ale jakoś nie chce mi się próbować Elimintora w crossplayu
Opublikowano 15 lipca 20222 l Na true achievements oba osiągnięcia (merc i ford) są oznaczone jako nieosiągalne. Albo fakap z ich strony albo będą aktywne dopiero po premierze HW.
Opublikowano 15 lipca 20222 l 32 minuty temu, MaZZeo napisał: Tak samo jak zbudowane jest osiągnięcie za fotkę przy Gran Telescopio Miałem szczęście i mi się odblokowało
Opublikowano 15 lipca 20222 l Godzinę temu, MaZZeo napisał: Tak samo jak zbudowane jest osiągnięcie za fotkę przy Gran Telescopio Dawno robiłem, nie pamiętam żebym miał z tym problem. Jedynie trzeba było dobrze wykadrować żeby teleskop był w pełni widoczny. Nawet sporo schematów w Lab jest pod to osiągnięcie, odpowiednia pogoda itd. E: aktualizacja niby popsuła ale do zrobienia jak ktoś ma parcie https://www.trueachievements.com/a344801/dust-in-the-lens-achievement