kislawa 548 Opublikowano 21 lipca 2022 Opublikowano 21 lipca 2022 Bieda okrutna ten dodatek, wymaksowanie go to myśle 7h grania z czego półtorej to rywale, jestem po 6 i zostały mi właściwie tablice do rozbicia.... Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 21 lipca 2022 Opublikowano 21 lipca 2022 Schuppan 962CR ewidentnie OP w klasie S1. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 23 lipca 2022 Opublikowano 23 lipca 2022 Właśnie ogrywam dlc, dla mnie bomba wróciłem do gry po ograniu podstawki , szkoda tylko ze 7h i znów pol roku czekania będzie na dlc i smierć gry Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 24 lipca 2022 Opublikowano 24 lipca 2022 Tak jak pierwsze HW mnie odrzuciło, tak w tej części jest całkiem spoko. No i system progresji który powinien być w normalnej kampanii. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 24 lipca 2022 Opublikowano 24 lipca 2022 mały pro tip jeżeli nie zauważyliście - w ustawieniach poziomu trudności tam gdzie są abs, tcs i inne, na samym dole są wspomagacze hot wheels. pomagają utrzymać samochód między bandami. wyłączcie to w cholerę bo tak naprawdę tylko przeszkadza i czasami powoduje dziwne akcje. człowiek chce naturalnie skontrować, gra robi to samo i powstaje konflikt że nawet na prostej potrafi bokiem postawić. bez tego jeździło się o niebo lepiej. 4 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 lipca 2022 Opublikowano 24 lipca 2022 1 hour ago, Colin said: mały pro tip jeżeli nie zauważyliście - w ustawieniach poziomu trudności tam gdzie są abs, tcs i inne, na samym dole są wspomagacze hot wheels. pomagają utrzymać samochód między bandami. wyłączcie to w cholerę bo tak naprawdę tylko przeszkadza i czasami powoduje dziwne akcje. człowiek chce naturalnie skontrować, gra robi to samo i powstaje konflikt że nawet na prostej potrafi bokiem postawić. bez tego jeździło się o niebo lepiej. Aaaa a ja sie zastanawialem ocb. Also, w HUDzie mozna wylaczyc ten znacznik horyzontu. Nie mam pojecia w czym to ma pomoc, jak tylko przeszkadza imo. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 lipca 2022 Opublikowano 24 lipca 2022 Mega tip dzięki, bez motion blura i tego wspomagacza jest miód Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 24 lipca 2022 Opublikowano 24 lipca 2022 Niestety jak przeczuwałem, średnio dodatek mi się podoba, większość tras to jazda prosto, czekam na kolejny, ten do utylizacji. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Jest aktualizacja, około 800 mega. Naprawili dwa osiągnięcia za Horizon Open, w tych dwóch konkretnych autach. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Właśnie chciałem zagrać i widzę, że się aktualizuje. Tylko dlaczego pobiera mi całość? Też tak macie? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Chcę wbić osiągnięcie za cały sezon Forzathlonu. Zrobiłem dziś wszytko z tego tygodnia, ale zostały mi dwa Hot Wheelsowe, których nie mogę zrobić, bo nie mam odpowiedniej rangi. Myślicie, że jak je pominę, to gra zaliczy mi achievement za zrobienie wszystkiego w sezonie? 6 minut temu, Luqat napisał: Właśnie chciałem zagrać i widzę, że się aktualizuje. Tylko dlaczego pobiera mi całość? Też tak macie? Coś jest nie tak. U mnie pobrało 800mb Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 W dlc trochę nie rozumiem wyzwań żeby zdobywać żetony na awans na wyższa klasę pojazdów np przejedz w 1.30 minuty z jakiegoś tam kowadła do szczytów lasów, tylko tak naprawdę nie wiem gdzie te punkty się zaczynaja bo nie są zaznaczone na mapie 1 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 27 lipca 2022 Opublikowano 27 lipca 2022 Większość można wykminić po nazwach na mapie, jak już nie masz pomysłu to zarzuć tutaj albo szukaj na youtube. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 27 lipca 2022 Opublikowano 27 lipca 2022 Pograliśmy trochę z synem, młody oczywiście zachwycony, mnie najbardziej podoba się system progresu, zdecydowanie taki powinien być w podstawce. Ale sama mapa też robi robotę, jazda 400kmh w dół wulkanu ryje banie poczuciem prędkości, zwłaszcza wreszcie bez bluru. Jak ktoś się waha to można dorwać już z turcji za ok 50zł. A no i Schuppan 962cr jest fenomenalny, razem ze "świnią" z tego tygodniowej playlisty genialne auta. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 28 lipca 2022 Opublikowano 28 lipca 2022 4h. Bardzo krótko i jeszcze ten Goliat na koniec. Serio?:) Pora chyba na długa przerwę, żeby dobrze odświeżyć serię. Cytuj
MaZZeo 14 188 Opublikowano 28 lipca 2022 Opublikowano 28 lipca 2022 Jestem blisko wymaksowania tego dodatku i cóż, jak na ponad pół roku czekania to co najwyżej poprawnie. To wszystko już było w FH3, więc wieje nudą. Mam nadzieje że drugi dodatek to będzie już coś "normalnego". Moim zdaniem powinni pójść w jakąś wyspę blisko geograficznie Meksyku. Jeśli miałbym obstawiać to może: Kuba? Ten kraj ma trochę tradycji motoryzacyjnych. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Jak drugi dodatek będą robić tyle samo czasu to mogą od razu go olać, za 8 miechów to ja planuje grać w nowego Motorsport. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 10 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Jak drugi dodatek będą robić tyle samo czasu to mogą od razu go olać, za 8 miechów to ja planuje grać w nowego Motorsport. dodawales mnie do klubu cnie? ja mam jakiegos buga z tym klubem. Cos sie chyba zyebalo w ktorejs aktualizacji bo wczesniej wszystko smigalo. Jak najade na sekcje klubu to mam wyszykaj klub. Szukam FPSX i nie moge dolaczyc bo w nim juz jestem a jak wejde np w porownanie czasow to nie mam opcji klubowiczow. Poyebane. Spotkal sie ktos z tym na necie? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 29 lipca 2022 Autor Opublikowano 29 lipca 2022 18 godzin temu, MaZZeo napisał: Jestem blisko wymaksowania tego dodatku i cóż, jak na ponad pół roku czekania to co najwyżej poprawnie. To wszystko już było w FH3, więc wieje nudą. Mam nadzieje że drugi dodatek to będzie już coś "normalnego". Moim zdaniem powinni pójść w jakąś wyspę blisko geograficznie Meksyku. Jeśli miałbym obstawiać to może: Kuba? Ten kraj ma trochę tradycji motoryzacyjnych. Z nowości to mogliby dać wycinek jakiegoś dużego miasta, taki ukłon dla PGR. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 @Szymek a zmieniałeś filtrowanie w tabeli? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 17 godzin temu, Luqat napisał: @Szymek a zmieniałeś filtrowanie w tabeli? Tak. Niby w klubie jestem ale gra w żadnych opcjach tego nie uwzględnia Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 A spróbuj zrobić jakieś czasy w wyzwaniach. Może się pojawisz na liście? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 albo to ma związek z problemem który jest od początku. odkąd pamiętam nie pokazuje mi prefiksu klubu. dopiero jak odpalę grę, najadę na dowolną pokazówkę, odnajdę znajomka z klubu i na nim nacisnę A - dołącz do klubu, pokazuje mi prefiks przed nickiem. zrób to samo, może jak ci wskoczy nazwa klubu to zacznie też cię pokazywać w rankingach. w systemie niby nadal jesteś w klubie ale w grze już się czasami pierniczy. może pomoże. 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 https://www.trueachievements.com/n50603/forza-horizon-5-donut-media-dlc-crossover Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi