Opublikowano 21 lipca 20222 l Bieda okrutna ten dodatek, wymaksowanie go to myśle 7h grania z czego półtorej to rywale, jestem po 6 i zostały mi właściwie tablice do rozbicia....
Opublikowano 23 lipca 20222 l Właśnie ogrywam dlc, dla mnie bomba wróciłem do gry po ograniu podstawki , szkoda tylko ze 7h i znów pol roku czekania będzie na dlc i smierć gry
Opublikowano 24 lipca 20222 l Tak jak pierwsze HW mnie odrzuciło, tak w tej części jest całkiem spoko. No i system progresji który powinien być w normalnej kampanii.
Opublikowano 24 lipca 20222 l mały pro tip jeżeli nie zauważyliście - w ustawieniach poziomu trudności tam gdzie są abs, tcs i inne, na samym dole są wspomagacze hot wheels. pomagają utrzymać samochód między bandami. wyłączcie to w cholerę bo tak naprawdę tylko przeszkadza i czasami powoduje dziwne akcje. człowiek chce naturalnie skontrować, gra robi to samo i powstaje konflikt że nawet na prostej potrafi bokiem postawić. bez tego jeździło się o niebo lepiej.
Opublikowano 24 lipca 20222 l 1 hour ago, Colin said: mały pro tip jeżeli nie zauważyliście - w ustawieniach poziomu trudności tam gdzie są abs, tcs i inne, na samym dole są wspomagacze hot wheels. pomagają utrzymać samochód między bandami. wyłączcie to w cholerę bo tak naprawdę tylko przeszkadza i czasami powoduje dziwne akcje. człowiek chce naturalnie skontrować, gra robi to samo i powstaje konflikt że nawet na prostej potrafi bokiem postawić. bez tego jeździło się o niebo lepiej. Aaaa a ja sie zastanawialem ocb. Also, w HUDzie mozna wylaczyc ten znacznik horyzontu. Nie mam pojecia w czym to ma pomoc, jak tylko przeszkadza imo.
Opublikowano 24 lipca 20222 l Niestety jak przeczuwałem, średnio dodatek mi się podoba, większość tras to jazda prosto, czekam na kolejny, ten do utylizacji.
Opublikowano 26 lipca 20222 l Jest aktualizacja, około 800 mega. Naprawili dwa osiągnięcia za Horizon Open, w tych dwóch konkretnych autach.
Opublikowano 26 lipca 20222 l Właśnie chciałem zagrać i widzę, że się aktualizuje. Tylko dlaczego pobiera mi całość? Też tak macie?
Opublikowano 26 lipca 20222 l Chcę wbić osiągnięcie za cały sezon Forzathlonu. Zrobiłem dziś wszytko z tego tygodnia, ale zostały mi dwa Hot Wheelsowe, których nie mogę zrobić, bo nie mam odpowiedniej rangi. Myślicie, że jak je pominę, to gra zaliczy mi achievement za zrobienie wszystkiego w sezonie? 6 minut temu, Luqat napisał: Właśnie chciałem zagrać i widzę, że się aktualizuje. Tylko dlaczego pobiera mi całość? Też tak macie? Coś jest nie tak. U mnie pobrało 800mb
Opublikowano 26 lipca 20222 l W dlc trochę nie rozumiem wyzwań żeby zdobywać żetony na awans na wyższa klasę pojazdów np przejedz w 1.30 minuty z jakiegoś tam kowadła do szczytów lasów, tylko tak naprawdę nie wiem gdzie te punkty się zaczynaja bo nie są zaznaczone na mapie
Opublikowano 27 lipca 20222 l Większość można wykminić po nazwach na mapie, jak już nie masz pomysłu to zarzuć tutaj albo szukaj na youtube.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Pograliśmy trochę z synem, młody oczywiście zachwycony, mnie najbardziej podoba się system progresu, zdecydowanie taki powinien być w podstawce. Ale sama mapa też robi robotę, jazda 400kmh w dół wulkanu ryje banie poczuciem prędkości, zwłaszcza wreszcie bez bluru. Jak ktoś się waha to można dorwać już z turcji za ok 50zł. A no i Schuppan 962cr jest fenomenalny, razem ze "świnią" z tego tygodniowej playlisty genialne auta.
Opublikowano 28 lipca 20222 l 4h. Bardzo krótko i jeszcze ten Goliat na koniec. Serio?:) Pora chyba na długa przerwę, żeby dobrze odświeżyć serię.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Jestem blisko wymaksowania tego dodatku i cóż, jak na ponad pół roku czekania to co najwyżej poprawnie. To wszystko już było w FH3, więc wieje nudą. Mam nadzieje że drugi dodatek to będzie już coś "normalnego". Moim zdaniem powinni pójść w jakąś wyspę blisko geograficznie Meksyku. Jeśli miałbym obstawiać to może: Kuba? Ten kraj ma trochę tradycji motoryzacyjnych.
Opublikowano 29 lipca 20222 l Jak drugi dodatek będą robić tyle samo czasu to mogą od razu go olać, za 8 miechów to ja planuje grać w nowego Motorsport.
Opublikowano 29 lipca 20222 l 10 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Jak drugi dodatek będą robić tyle samo czasu to mogą od razu go olać, za 8 miechów to ja planuje grać w nowego Motorsport. dodawales mnie do klubu cnie? ja mam jakiegos buga z tym klubem. Cos sie chyba zyebalo w ktorejs aktualizacji bo wczesniej wszystko smigalo. Jak najade na sekcje klubu to mam wyszykaj klub. Szukam FPSX i nie moge dolaczyc bo w nim juz jestem a jak wejde np w porownanie czasow to nie mam opcji klubowiczow. Poyebane. Spotkal sie ktos z tym na necie?
Opublikowano 29 lipca 20222 l Autor 18 godzin temu, MaZZeo napisał: Jestem blisko wymaksowania tego dodatku i cóż, jak na ponad pół roku czekania to co najwyżej poprawnie. To wszystko już było w FH3, więc wieje nudą. Mam nadzieje że drugi dodatek to będzie już coś "normalnego". Moim zdaniem powinni pójść w jakąś wyspę blisko geograficznie Meksyku. Jeśli miałbym obstawiać to może: Kuba? Ten kraj ma trochę tradycji motoryzacyjnych. Z nowości to mogliby dać wycinek jakiegoś dużego miasta, taki ukłon dla PGR.
Opublikowano 30 lipca 20222 l 17 godzin temu, Luqat napisał: @Szymek a zmieniałeś filtrowanie w tabeli? Tak. Niby w klubie jestem ale gra w żadnych opcjach tego nie uwzględnia
Opublikowano 30 lipca 20222 l A spróbuj zrobić jakieś czasy w wyzwaniach. Może się pojawisz na liście?
Opublikowano 30 lipca 20222 l albo to ma związek z problemem który jest od początku. odkąd pamiętam nie pokazuje mi prefiksu klubu. dopiero jak odpalę grę, najadę na dowolną pokazówkę, odnajdę znajomka z klubu i na nim nacisnę A - dołącz do klubu, pokazuje mi prefiks przed nickiem. zrób to samo, może jak ci wskoczy nazwa klubu to zacznie też cię pokazywać w rankingach. w systemie niby nadal jesteś w klubie ale w grze już się czasami pierniczy. może pomoże.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l https://www.trueachievements.com/n50603/forza-horizon-5-donut-media-dlc-crossover