Michał102 870 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Pany, mam taki dziwny problem. Mam w garażu Porsche Taycan S (nie wiem skąd się wziął, jakiś prezent lub wygranacw losowaniu), normalnie nim sobie od czasu do czasu grałem. Teraz odpalam grę, wybieram ten samochód z mojej garażowej listy i wyskakuje mi komunikat, że muszę wykupić pakiet dodatków w którym ten samochód jest. WTF ja się pytam? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 W dniu 30.07.2022 o 13:50, Colin napisał: może pomoże Pomogło 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 W dniu 7.08.2022 o 10:34, Michał102 napisał: Pany, mam taki dziwny problem. Mam w garażu Porsche Taycan S (nie wiem skąd się wziął, jakiś prezent lub wygranacw losowaniu), normalnie nim sobie od czasu do czasu grałem. Teraz odpalam grę, wybieram ten samochód z mojej garażowej listy i wyskakuje mi komunikat, że muszę wykupić pakiet dodatków w którym ten samochód jest. WTF ja się pytam? jest jeden, podstawowy Taycan jak i dodatkowy z paczki Pakiet Powitalny. może to właśnie ten? może ktoś ci go wysłał ale nie masz tego pakietu ściągniętego i się gryzie. spróbuj przeinstalować ten zestaw. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Opublikowano 11 sierpnia 2022 https://forza.net/news/forza-horizon-5-ramis-racing-history/ trochę nowości. nowa historia, auta, kilka wyzwań i zapychaczy. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Wróciłem do grania i te hot wheelsy spoko, ale czy ten chujowy celownik musi być? Da się to wyłączyć? Jeszcze nie jestem aż taki zniedołężniały, żebym nie wiedział gdzie góra, a dół, celownik jak jakiś tam dla upośledzonych. Edit - dobra, już znalazłem, o wiele lepiej już się gra bez tego celownika. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Opublikowano 13 sierpnia 2022 Godzinę temu, Faka napisał: Edit - dobra, już znalazłem, o wiele lepiej już się gra bez tego celownika. w ustawieniach wyłącz sobie też wspomagacze HW, na samym dole ustawień trudności. 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Po ostatniej aktualizacji w końcu zalicza zdjęcia aut z ruchu ulicznego. Polowanie czas zacząć. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Panowie, czy te finałowe wyścigi z każej kategorii (np. Goliath) muszę skończyć na 1, miejscu aby gra uznała mi to fabularnie za zaliczone? Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Chyba do calaka bardziej potrzebne, ale nie jestem do końca pewny. Mnie tylko ostatni goliath do poprawienia został, ale nie chce mi się te 15-20 minut robić. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 W dniu 18.08.2022 o 23:25, Paolo de Vesir napisał: Panowie, czy te finałowe wyścigi z każej kategorii (np. Goliath) muszę skończyć na 1, miejscu aby gra uznała mi to fabularnie za zaliczone? Możesz sobie ustawić niższy poziom trudności. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Naszła mnie panowie taka refleksja. Na liczniku mam obecnie 30h31min (realnie trzeba liczyć, że mniej więcej połowę, bo na XSX rozpocząłem grę ponownie) i zastanawiałem się skąd bierze się u mnie pewne znużenie. No bo w końcu te podobne lokalizacje, jazda w kółko i od znacznika do znacznika zbierać punkciki. No i zostałem poproszony o wybranie nowego miejsca na festiwal - po wykonaniu zadania wprowadzającego (to naprawdę przyjemne "urozmaicacze") na mapie pojawiły się ikonki wyścigów jak te które wykonywałem wcześniej, ale w innych kolorach. I co? I nagle wyścigi po zamkniętych torach zmieniły się z jazdy na pałę kto pierwszy do mety w ciekawe labirynty w kompletnie innych okolicznościach przyrody niż to co widziałem do tej pory! A przecież zostały mi jeszcze dwie duże kategorie do oblokowania - street racing (faktycznie nie widziałem tu jeszcze dużych miast) i stunty. Wniosek: to świetna piaskownica, bo Meksyk zaprojektowany jest wybornie, ale niejasna ścieżka kariery i nieodpowiednia kolejność jej odblokowywania (np. kończenie każdego z czterech szczebli festiwalu zamiast oblokowania pozostałych) sprawić może, że czyjeś doświadczenie może być diametralnie różne od innych osób. To nie jest RPG w otwartym świecie gdzie za rączkę prowadzi cię wątek główny, więc możesz się w międzyczasie pogubić w kontrolowany sposób, bo wiesz co dalej. Horizon 5 wrzuca na głęboką wodę wolności i dla graczy przyzwyczajonych do pewnych występujących w mainstreamie rozwiązań może wydawać się być pozbawioną ciągu przyczynowo-skutkowego serią luźnych wyścigów. Także tego no, ma to dla was jakiś sens? Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Ja jestem o krok od odblokowania wszystkich tych festiwali i nawet nie patrzę na to. Odbieram tę grę jako absolutny free roam bez ładu i składu, gdzie robię sobie wyścigi, na które napotkam na drodze. Właśnie mi wyskoczyło, że masz z 50 dróg odkrytych z 500 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Jak ja mam wziąć te tabliczkę...? 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Godzinę temu, Figaro napisał: Jak ja mam wziąć te tabliczkę...? hahaha miałem to samo, ale później od razu rozglądanko za jakimś wzniesieniem z którego można byłoby się wybić Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 ok dzięki, innymi słowy odpuszczę sobie Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Jest też chyba tak, że im więcej stuntów robisz tym więcej ramp do skakania pojawia się w świecie i niektóre tabliczki bez tego są awykonalne do skoszenia. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Tak jak Bzduras pisze. Ja wszystkie zrobiłem, nic specjalnego kwestia cofania czasu i korekcji toru. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 tak w ogóle trochę antyklimatyczne było zakończenie tej gry, myślałem, że wraz z dojściem do tej Galerii Sław stanie się COKOLWIEK, a tu nawet ani cutscenka, ani achievement, ani jakis finalny wyścig, chyba tylko jedna linijka dialogu. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Dopóki wychodzą cotygodniowe wyzwania dopóty festiwal trwa... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 6 godzin temu, Bzduras napisał: Jest też chyba tak, że im więcej stuntów robisz tym więcej ramp do skakania pojawia się w świecie i niektóre tabliczki bez tego są awykonalne do skoszenia. Tutaj nie ma żadnej rampy, trzeba się wybić z wzniesienia po prostu. Do offroadowych tabliczek polecam Hoonigana Ford RS200. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Trochę trwa ta reorganizacja Stallantista Leniwe gnoje, dawno gra usunięta z dysku. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 Wiadomo, co to za 9 gigabajtowy patch, który dziś wyszedł? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi