Opublikowano 7 sierpnia 20222 l Pany, mam taki dziwny problem. Mam w garażu Porsche Taycan S (nie wiem skąd się wziął, jakiś prezent lub wygranacw losowaniu), normalnie nim sobie od czasu do czasu grałem. Teraz odpalam grę, wybieram ten samochód z mojej garażowej listy i wyskakuje mi komunikat, że muszę wykupić pakiet dodatków w którym ten samochód jest. WTF ja się pytam?
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l W dniu 7.08.2022 o 10:34, Michał102 napisał: Pany, mam taki dziwny problem. Mam w garażu Porsche Taycan S (nie wiem skąd się wziął, jakiś prezent lub wygranacw losowaniu), normalnie nim sobie od czasu do czasu grałem. Teraz odpalam grę, wybieram ten samochód z mojej garażowej listy i wyskakuje mi komunikat, że muszę wykupić pakiet dodatków w którym ten samochód jest. WTF ja się pytam? jest jeden, podstawowy Taycan jak i dodatkowy z paczki Pakiet Powitalny. może to właśnie ten? może ktoś ci go wysłał ale nie masz tego pakietu ściągniętego i się gryzie. spróbuj przeinstalować ten zestaw.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l https://forza.net/news/forza-horizon-5-ramis-racing-history/ trochę nowości. nowa historia, auta, kilka wyzwań i zapychaczy.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Wróciłem do grania i te hot wheelsy spoko, ale czy ten chujowy celownik musi być? Da się to wyłączyć? Jeszcze nie jestem aż taki zniedołężniały, żebym nie wiedział gdzie góra, a dół, celownik jak jakiś tam dla upośledzonych. Edit - dobra, już znalazłem, o wiele lepiej już się gra bez tego celownika.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Faka napisał: Edit - dobra, już znalazłem, o wiele lepiej już się gra bez tego celownika. w ustawieniach wyłącz sobie też wspomagacze HW, na samym dole ustawień trudności.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Po ostatniej aktualizacji w końcu zalicza zdjęcia aut z ruchu ulicznego. Polowanie czas zacząć.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Panowie, czy te finałowe wyścigi z każej kategorii (np. Goliath) muszę skończyć na 1, miejscu aby gra uznała mi to fabularnie za zaliczone?
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Chyba do calaka bardziej potrzebne, ale nie jestem do końca pewny. Mnie tylko ostatni goliath do poprawienia został, ale nie chce mi się te 15-20 minut robić.
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l W dniu 18.08.2022 o 23:25, Paolo de Vesir napisał: Panowie, czy te finałowe wyścigi z każej kategorii (np. Goliath) muszę skończyć na 1, miejscu aby gra uznała mi to fabularnie za zaliczone? Możesz sobie ustawić niższy poziom trudności.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Naszła mnie panowie taka refleksja. Na liczniku mam obecnie 30h31min (realnie trzeba liczyć, że mniej więcej połowę, bo na XSX rozpocząłem grę ponownie) i zastanawiałem się skąd bierze się u mnie pewne znużenie. No bo w końcu te podobne lokalizacje, jazda w kółko i od znacznika do znacznika zbierać punkciki. No i zostałem poproszony o wybranie nowego miejsca na festiwal - po wykonaniu zadania wprowadzającego (to naprawdę przyjemne "urozmaicacze") na mapie pojawiły się ikonki wyścigów jak te które wykonywałem wcześniej, ale w innych kolorach. I co? I nagle wyścigi po zamkniętych torach zmieniły się z jazdy na pałę kto pierwszy do mety w ciekawe labirynty w kompletnie innych okolicznościach przyrody niż to co widziałem do tej pory! A przecież zostały mi jeszcze dwie duże kategorie do oblokowania - street racing (faktycznie nie widziałem tu jeszcze dużych miast) i stunty. Wniosek: to świetna piaskownica, bo Meksyk zaprojektowany jest wybornie, ale niejasna ścieżka kariery i nieodpowiednia kolejność jej odblokowywania (np. kończenie każdego z czterech szczebli festiwalu zamiast oblokowania pozostałych) sprawić może, że czyjeś doświadczenie może być diametralnie różne od innych osób. To nie jest RPG w otwartym świecie gdzie za rączkę prowadzi cię wątek główny, więc możesz się w międzyczasie pogubić w kontrolowany sposób, bo wiesz co dalej. Horizon 5 wrzuca na głęboką wodę wolności i dla graczy przyzwyczajonych do pewnych występujących w mainstreamie rozwiązań może wydawać się być pozbawioną ciągu przyczynowo-skutkowego serią luźnych wyścigów. Także tego no, ma to dla was jakiś sens?
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Ja jestem o krok od odblokowania wszystkich tych festiwali i nawet nie patrzę na to. Odbieram tę grę jako absolutny free roam bez ładu i składu, gdzie robię sobie wyścigi, na które napotkam na drodze. Właśnie mi wyskoczyło, że masz z 50 dróg odkrytych z 500
Opublikowano 3 września 20222 l Godzinę temu, Figaro napisał: Jak ja mam wziąć te tabliczkę...? hahaha miałem to samo, ale później od razu rozglądanko za jakimś wzniesieniem z którego można byłoby się wybić
Opublikowano 3 września 20222 l Jest też chyba tak, że im więcej stuntów robisz tym więcej ramp do skakania pojawia się w świecie i niektóre tabliczki bez tego są awykonalne do skoszenia.
Opublikowano 3 września 20222 l Tak jak Bzduras pisze. Ja wszystkie zrobiłem, nic specjalnego kwestia cofania czasu i korekcji toru.
Opublikowano 3 września 20222 l tak w ogóle trochę antyklimatyczne było zakończenie tej gry, myślałem, że wraz z dojściem do tej Galerii Sław stanie się COKOLWIEK, a tu nawet ani cutscenka, ani achievement, ani jakis finalny wyścig, chyba tylko jedna linijka dialogu.
Opublikowano 3 września 20222 l 6 godzin temu, Bzduras napisał: Jest też chyba tak, że im więcej stuntów robisz tym więcej ramp do skakania pojawia się w świecie i niektóre tabliczki bez tego są awykonalne do skoszenia. Tutaj nie ma żadnej rampy, trzeba się wybić z wzniesienia po prostu. Do offroadowych tabliczek polecam Hoonigana Ford RS200.
Opublikowano 13 września 20222 l Trochę trwa ta reorganizacja Stallantista Leniwe gnoje, dawno gra usunięta z dysku.