Colin 1 969 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 https://www.trueachievements.com/n51353/forza-horizon-5-10year-anniversary-update-achievements nowe osiągnięcia. dodatek na bazie historii horizon więc zero zaskoczenia ale mimo wszystko przyjemny update się zapowiada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 44 minuty temu, Colin napisał: nowe osiągnięcia. dodatek na bazie historii horizon więc zero zaskoczenia ale mimo wszystko przyjemny update się zapowiada. Dokładnie. Lepiej bym tego nie ujął Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Mam nadzieję tylko, że te osiągnięcia finalnie się wyrównają do pełnej liczby a nie zostawia znowu jakieś z dupy 2670. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Dawno nie grałem ale dla tego updejtu wrócę do gierki, choćby po to by zaliczyć Horizon story. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 495 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Jak kogoś interesuje to tutaj jest lista starych dodanych kawałków. https://forza.fandom.com/wiki/Horizon_Mixtape 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 48 minutes ago, wojtas011 said: Jak kogoś interesuje to tutaj jest lista starych dodanych kawałków. https://forza.fandom.com/wiki/Horizon_Mixtape Całkiem spoko, trochę mi brakuje z ulubionych, ale wiadomo licencje. Szkoda, że historia Horizon to raptem 5 zadań, pewnie pęknie w 20 minut. Liczyłem po cichu na oddzielną historię dla każdej części Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Wtedy musieliby się do tego przyłożyć bardziej, nie godzi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 343 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Mogliby jakiś remake albo remaster piątki wypuścić w końcu, ile to już lat od premiery? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 21 minutes ago, Rozi said: Wtedy musieliby się do tego przyłożyć bardziej, nie godzi się. Na pewno calą para idzie w drugi dodatek, stawiam na reuse assetów z Lego Speed Champions Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 6 godzin temu, wojtas011 napisał: Jak kogoś interesuje to tutaj jest lista starych dodanych kawałków. https://forza.fandom.com/wiki/Horizon_Mixtape Za dużo z 4 i 3, ale wciąż miło że dali taką playlistę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 4 godziny temu, Bzduras napisał: Mogliby jakiś remake albo remaster piątki wypuścić w końcu, ile to już lat od premiery? gra wciąż wygląda dobrze i działa we wstecznej, moim zdaniem nie po co wypuszczać na siłę jakiś remake'ów czy remasterów. Jedyne czego bym sobie życzył to żeby gra wrócila do cyfrowej sprzedaży, choć to pewnie niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 495 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 3 godziny temu, ASX napisał: gra wciąż wygląda dobrze i działa we wstecznej, moim zdaniem nie po co wypuszczać na siłę jakiś remake'ów czy remasterów. Jedyne czego bym sobie życzył to żeby gra wrócila do cyfrowej sprzedaży, choć to pewnie niemożliwe Przecież piątka jest w cyfrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 przepraszam, myślałem że bzduras pisze o remasterze lub remake'u jedynki. A to był tylko przytyk w kierunku polityki konkurencji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 ło ja pierdole ten remake głównego menu gry z jedynki i ta muzyka co oni narobili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Jak odpaliłem to od razu miłe zaskoczenie(nowe menu) Już pierwsze wyzwanie 2:10 na 3 gwiazdki w amg one wymagało kilku prób :p no i powrót fajnych kawałków. Zostaje w Meksyku na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Do każdej odsłony mam jakiś tam sentyment (no jeszcze 1 do ogrania przede mną, bo grałem zaledwie kilka godzin, ale wiem, że miała najlepsze cutscenki i klimat festiwalu), więc to była fajna, nostalgiczna podróż do przeszłości, głownie za sprawą prowadzenia "okładkowych" samochodów i muzyki ze starszych części. Trasy też nawiązują jakoś do miejscówek z danej odsłony. No i spoko są komentarze Scotta podsumowujące zmiany z wprowadzane w kolejnych edycjach, najlepsza była wspominka, że w Horizon Europa zrezygnowali z ograniczeń tras w postaci barierek. Ale tak patrząc na wszystkie edycje to pomimo, że 5 ma najlepszy model jazdy i grafikę to jakoś nie czuję tak tej magii festiwalu jak przy poprzednich częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Nie grałem w jedynkę i na widok nowego "intra" mi nie stanął, a te nowe historie to jakiś żart... 10 minut i po zabawie, ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Ogólnie cały nowy kontent to max godzina roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 2 hours ago, Michał102 said: Nie grałem w jedynkę i na widok nowego "intra" mi nie stanął, a te nowe historie to jakiś żart... 10 minut i po zabawie, ehhh No narobia sie zawsze strasznie przy tych historiach, do tego samochody z recyklingu z 3 czy 4 i pora na CS'a Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 495 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Te midnight battle to powinno być od początku w Forzie, jest to jakakolwiek motywacja do wygrywania wyścigów nie z playlisty horizon, 4 wygrane to walka z bossem o jego samochód tak jak to było w jedynce o ile dobrze pamiętam. Horizon Mixtape super stacja. Ja tam wole godzinę nowego darmowego contentu niż np tryb nowej gry+ jako rocznicowy update do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 nowe radio na wielki plus, walki z bossami spoko. mogli jednak bardziej się postarać bo ponowne jeżdżenie już ukończonych wyścigów by odblokować walkę o jakiegoś złoma którego i tak już można było parę razy wygrać to słabo. fajnie jakby dodali jakieś auta Forza Edition z poprzednich części albo prowadzili nowe. wtedy człowiek z większą ochotą by to jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 495 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Myślicie, że dadzą opcje zdobycia tych piosenek z menu później? Nie zauważyłem, że one były na plaliscie horizon i mi z jedynki przepadła Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 @wojtas011 jak wszystko - kwestia czasu aż będzie ponownie do wygrania w playliście albo do kupienia za FP. szczerze wątpię by przepadły, będą kolejne opcje do zdobycia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 W dniu 20.10.2022 o 20:13, wojtas011 napisał: Myślicie, że dadzą opcje zdobycia tych piosenek z menu później? Nie zauważyłem, że one były na plaliscie horizon i mi z jedynki przepadła jaką piosenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 O gustach się w sumie nie dyskutuje, ale to nowe radio pokazuje, że muzyka w 5 była/jest kiepska. Teraz jak mi przygrywa jakiś kawałek z 4ki, to aż przyjemniej się gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi