Colin 1 974 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 15 minut temu, Hubert249 napisał: Rally ok, ale ta "nowa" mapa wygląda jak Mexyk Jakie to są lenie jebane. Tyle czekania a oni wrzucają Focusa z drugiego Colina i strzałki. Mogli by się już wysilić i zrobić Storm Island 2 albo Blizzard Mouintain 2 jak im brakuje pomysłów. Ale po co? przecież frajer zapłacił już dawno temu. bo to jest cały czas Meksyk rajd barbórki mieli dodać? oglądałem godzinnego strima z pokazu. prócz pierdzielenia było też dużo zawartości na ekranie. nie twierdzę że to będzie wybitny dodatek ale będzie sporo do roboty i to co zobaczyłem na chwilę obecną mnie satysfakcjonuje. zobaczymy za miesiąc co finalnie dostaniemy ale jeśli jedyne co zobaczyłeś to focus i strzałki to o czym tu rozmawiać bro bro 1 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Ja też nie będę narzekał, bo jakby dali LEGO, to dopiero byłby buldópy. Tak jak Colin pisze, ciężko coś oryginalnego wymyślić w dodatku. No, ale jeśli prawdą okaże się, że nie będzie na Xone - tylko niby z jakiego powodu miałoby nie być? - to wuj im w ucho. Ja akurat nie kupiłem wersji deluxe czy jak jej tam, ani nawet podstawki, ale HW legitnie sobie dokupiłem, a teraz co? Nie będę mógł sobie dodatku sprawić? Bo co? No i co mają zrobić Ci, którzy jednak zapłacili za wersję z DLC? Będą dostawać zwrot kasy czy jaki wuj? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Wiecie dlaczego ludzie narzekają? Bo na przykład Meksyk miał już w chuj piachu i dżungli, a nowa mapa wygląda dokładnie tak samo. Czemu nie mogli zrobić miasta dużego z szerokimi ulicami? Są jebanymi leniami, i tyle. Jeszcze te strzałki z minimapą i oznaczoną trasą, parodia. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 On 2/21/2023 at 7:04 PM, Bartg said: Stawiam, że będzie offroad/rajdy/baja style. się kurwa napracowali, pora na CS'a Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Godzinę temu, Colin napisał: Będzie osobny tryb. Bazujący trochę na obecnej mapie ale z nowymi drogami, festiwalem itd. W skrócie w sumie nowa mapa. Helikopterem będzie można wracać do Meksyku. Jak w każdym dlc, osobna miejscówka. Mi tam do dlc pasuje. Jak już musieli się powtórzyć to dobrze że rajdy z jedynki. Poza tym co kurna nowego mają wymyślić do gry wyścigowej? Wipeout w kosmosie? Może chociaż nowe środki transportu, motory albo quady? Albo jak pisze Rozi, pójście w bardziej miejskie klimaty. No ludzie, z każdą kolejną częścią oni dają DLC w takich szutrowych klimatach, ile można? Ta seria stoi w miejscu i jak w następnej części nie będzie Azji to Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: Może chociaż nowe środki transportu, motory albo quady? Albo jak pisze Rozi, pójście w bardziej miejskie klimaty. No ludzie, każdą kolejną część oni dają w DLC w takich szutrowych klimatach, ile można? motory i quady też bardzo chętnie ale to raczej będzie zaimplementowane w następnej części. trzeba będzie trochę fizykę napisać na nowo więc by się nie paprali z tym dla dodatku. studio ma problemy jakie ma. covid, odejścia co bardziej doświadczonych pracowników, poza tym to mimo wszystko TYLKO dodatek więc też nie będą w to ładować nie wiadomo ile zasobów. szkoda że taką czkawkę dostali ale jest jak jest. duże miasto? bądźmy jednak realistami. to nie jest nakład pracy warty dlc. grunt że nie lego znowu, chociaż jakby dali COBI to może może. i tu też wraca temat wypalenia i zbyt bezpiecznego podejścia do tematów. dokładnie to co spowodowało odejście znaczących ludzi, którzy założyli własne studio. poza tym jako że nadal są na garnuszku M$ a nie na wolnym rynku to muszą trzymać się wytycznych wspomnianych wyżej. liczę że ludzie odpowiedzialni, ci wyżej, decyzyjni, przy H6 dadzą wolną rękę i pozwolą im na więcej bo seria potrzebuje ewidentnie świeżego powietrza. a teraz czekam na końcówkę marca i będę rajdował jak pojebany 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 (edytowane) Ja tam jestem zadowolony. Ogrywając starsze Forzy było mi szkoda że nie mogę pograć we wcześniejsze dodatki. Qmam też tych rozczarowanych. Trudno...wszystkim nie dogodzisz. A może tak panowie przestańcie dawać pieniądze devom za kupowanie kota w worku? Dotyczy to tego marudzenia na DLC czy też nowych gier Edytowane 23 lutego 2023 przez Szymek Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Ciekawe czy porzucenie wersji na XO nie jest wypadkową chęci wypuszczenia dodatku wcześniej i zastąpienia (prawdopodobnie) opóźnionej premiery Forzy Motorsport. 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 23 lutego 2023 Autor Opublikowano 23 lutego 2023 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Zastanawiam się czy to zabieg który ma wycisnąć lepszą grafikę na XS czy wycisnąć hajs z przesiadki na niego. już widzę jak ludzie biegną po XS dla dodatku do racera który mają na XO 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 52 minuty temu, Luqat napisał: Ja też nie będę narzekał, bo jakby dali LEGO, to dopiero byłby buldópy. Tak jak Colin pisze, ciężko coś oryginalnego wymyślić w dodatku. No, ale jeśli prawdą okaże się, że nie będzie na Xone - tylko niby z jakiego powodu miałoby nie być? - to wuj im w ucho. Ja akurat nie kupiłem wersji deluxe czy jak jej tam, ani nawet podstawki, ale HW legitnie sobie dokupiłem, a teraz co? Nie będę mógł sobie dodatku sprawić? Bo co? No i co mają zrobić Ci, którzy jednak zapłacili za wersję z DLC? Będą dostawać zwrot kasy czy jaki wuj? @Colin jakoś wcześniej udało się zrobić coś oryginalnego a przed wszystkim odmiennego. Od dwójki mieliśmy nowa lokalizację i drugie bardziej bekowe/mniejsze DLC. Można było zrobić coś w innym klimacie - Peru, Columbia wysokie góry, wąskie drogi i amazonia. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 No tu wygląda na maksymalny reuse assetow. Do tego rajdy, a na kazdym zakrecie nadal bandy, żeby czasem z zakrętu nie wypaść Cytuj
Bzduras 12 600 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Zobaczymy co tam z tego wyjdzie, ale wstępnie michałka ani trochę nie potarmosiło. Pamiętacie Blizzard Mountain? To było odświeżające DLC, te rajdy to takie... meh, ok? Tyle i nic więcej. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Zwłaszcza ze z rajdami to ma wspolnego nazwę, nadal klasyczne checkpointy, wszędzie bandy. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 10 godzin temu, Bartg napisał: No tu wygląda na maksymalny reuse assetow. Do tego rajdy, a na kazdym zakrecie nadal bandy, żeby czasem z zakrętu nie wypaść Tu nawet nie chodzi o to że to reuse assetów. To wygląda jak praca jakiegoś fana który nie miał co robić w weekend, więc postanowił zmajstrować nową mapkę do foży. 2 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 2 hours ago, RoL said: Tu nawet nie chodzi o to że to reuse assetów. To wygląda jak praca jakiegoś fana który nie miał co robić w weekend, więc postanowił zmajstrować nową mapkę do foży. Już w event labie powstały ciekawsze rajdowe trasy, no chyba że mnie zaskoczą, ale oczekiwania mam żadne. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 Jak zmienić aby nie odpalały mi się po włączeniu gry te durne hot wheelsy? Co uruchaomiam, to pierw dodatek się odpala i musze wracać do meksyku. Jak jestem juz na mapie głównej i ustawiam sobie dom jako domyślny to i tak po ponownym uruchomieniu, włącza się dlc. Cytuj
Faka 3 996 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 Pewnie się nie da, też mnie to denerwuje. Meksyk > hot wheelsy. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 41 minutes ago, Faka said: Pewnie się nie da, też mnie to denerwuje. Meksyk > hot wheelsy. U mnie normalnie Meksyk sie odpala, moze usuń hot wheelsy? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 co się nie da jak da się. spróbuj ustawić inny dom jako główny. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 U siebie tak robiłem i nic to nie daje.Nie dość że tragedia dlc to mnie jeszcze do niego ciągle wrzuca Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 Mam to samo. Dodatek jednaj też dla Xone. Czyli hejt zrobił swoje. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 Nie jest źle, da się coś wybrać! Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 24 lutego 2023 Opublikowano 24 lutego 2023 Nie wiem co oni tyle czasu robili. Studia MS ewidentnie przeżywają mocny kryzys, do tego chyba już dawno zjadły własny ogon. Hype na nowy dodatek spadł właśnie do zera. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi