Skocz do zawartości

Forza Horizon 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

To mi wyskakuje po naciśnięciu tej ikony. Załącza się filmik a potem to co u góry wkleiłem. 

Masz rację...mam tak samo mimo że wszystko zainstalowane. Widocznie DLC staruje później. Pewnie około 18-19 tak jak większość rzeczy. 

Opublikowano

te wczesne pobieranie MS to jest w ogóle kpina - pobierasz coś, włączasz grę, znowu trzeba pobierać, albo weryfikować pliki na PC, co trwa tyle samo co pobierania od nowa.

Opublikowano

No i niestety, takie to dlc, ze nie czyje kompletnie żadnej różnicy pomiędzy podstawką. Nad czym oni pracowali 1,5 roku? Oczywiście przejdę, bo wykupiłem na premierę komplet, ale to już ostatni raz kiedy płace za kota w worku 1,5 roku wcześniej, żeby później się zawieść.

• This 2
Opublikowano

Nie no graficznie to ta gra przez DLC dostała takiego boosta, że musiałem zejść jakością odkształcalnego terenu, z EKSTREMALNYCH na Ultra, żeby z DLAA gierka nadal wyciągała te 80-100 klatek. No ale wygląd tej gierki nawet przy Deep Learning Anti-Aliasing ustawionym nawet na 0.5 przy UW, to jest taka żyleta jakbym grał z natywnym 4kaka!

Spoiler

:Coolface:

Niesamowicie to wszystko wygląda, mój jedyny zarzut do tego co zawsze - mam wrażenie że znowu 0 nowych fajnych fur - 1 wyścig pokazowy czymś nowym, a później w każdym kolejnym w zalecanych mam fury, którymi przejechałem 70h i jakiegoś śmiecia B klasy z 2010r, albo samochody, które kompletnie nie pasują. Robią dodatek rajdowy, to nie mogą wrzucić tych 20 rajdówek? Znając życie dodali 5 samochodów, z czego 4 są do odkrycia kiedyś tam, wiec robimy milionową godzinę jakaś fura, którą znamy od minimum 3 ostatnich części - no ile można...

Opublikowano
8 godzin temu, easye napisał:

Nie no graficznie to ta gra przez DLC dostała takiego boosta, że musiałem zejść jakością odkształcalnego terenu, z EKSTREMALNYCH na Ultra, żeby z DLAA gierka nadal wyciągała te 80-100 klatek. No ale wygląd tej gierki nawet przy Deep Learning Anti-Aliasing ustawionym nawet na 0.5 przy UW, to jest taka żyleta jakbym grał z natywnym 4kaka!

Pokaż ukrytą zawartość

:Coolface:

Niesamowicie to wszystko wygląda, mój jedyny zarzut do tego co zawsze - mam wrażenie że znowu 0 nowych fajnych fur - 1 wyścig pokazowy czymś nowym, a później w każdym kolejnym w zalecanych mam fury, którymi przejechałem 70h i jakiegoś śmiecia B klasy z 2010r, albo samochody, które kompletnie nie pasują. Robią dodatek rajdowy, to nie mogą wrzucić tych 20 rajdówek? Znając życie dodali 5 samochodów, z czego 4 są do odkrycia kiedyś tam, wiec robimy milionową godzinę jakaś fura, którą znamy od minimum 3 ostatnich części - no ile można...

Dokładnie. Jeżdżę starymi furkami. Widać, że dodatek trochę na odpierdol, bo trzeba było wydać i do widzenia. 

Dla mnie to takie trochę smutnawe pożegnanie z seria, bo nie wiadomo kiedy następna część. Oczywiście może być w miarę szybko jeśli polecą po łebkach, albo poczekamy z 5-6 lat i nas zamiecie. Chociaż trudno będzie.

Opublikowano

Nowa część to raczej najwcześniej w 2025-26 bo z jednej strony będą robili grę na nowym Forza Tech, a z drugiej to nie tylko 5, ale jeszcze cały czas 4 jest bardzo popularna, więc muszą dać graczom trochę czasu aby się nimi trochę znudzili i zatęsknili za nową odsłoną.

Opublikowano

Ja się świetnie bawię. Nowy teren spoko, a co do aut to odpicowałem sobie prawie wszystkie rajdowki z podstawki jak tylko ogłosili te dlc więc teraz co wyścig zmieniam sobie auto. Tak trzeba żyć.