Skocz do zawartości

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 272,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

Historie Hi i Low bardzo fajne, dodatkowo sledze regularnie Donut to calkiem milo. Ogólnie bardzo dobry update fajny tor testowy, swietne auta. 

Ale tłumaczenia historii Donut na Polski to jest poziom Commandosa z ruskim tłumaczeniem z bazaru :kekw:

3 way tie - trójstronny krawat

Hi Car - cześć auto

Flatbed (laweta) - plaska kanapa :banderas:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W koncu GR86 przyjedzie do Horizona ale ważniejsze ze niedługo wraca Fiat, Lancia, Alfa i Abarth. To tez mysle dobry news w kontekście Motorsporta.

RDT_20230717_2053328095488947109564575.jpg

Opublikowano

Pewnie za tydzień na forzathon wjedzie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W czwartek wchodzi nowy patch z forzathon, będą nowe włoskie samochody do zdobycia. Będzie też płatny carpack jak coś. W sumie czekam, bo znowu się wciągnąłem. To chyba jedyna gra do której zawsze mogę wrócić po dłuższej przerwie. No, dobra, było jeszcze Diablo 3, niemniej rzadko się zdarzają takie gierki, które potrafią przykuć do ponownego grania. 

Opublikowano

Żadne nowe, wszystkie były w 4 więc pewnie nawet modele będą te same sprzed paru lat. 

Opublikowano

Z nowych aut to te płatne carpacki (7 nowych) będą tylko, których w 4-ce nie było.

Opublikowano

Pojebało ich, że za tego nowego carpacka wołają 69 zł i to tylko 7 aut. 

Opublikowano

41 zł, a 69 zł no tu nie ma co dyskutować lol

Opublikowano

Ciekawe, ja jakoś widzę 49 złotych w sklepie.

Opublikowano

A to ogarnęli pizdę jak widzę, bo jeszcze wczoraj jak patch wrzucili to było za 69 zł. Teraz jest za 44,10 zł z GP. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie spoko, że jeszcze im się chce, niektóre customowe eventy mimo mocno ograniczonych możliwości są świetne, także ciekawe co tu community wymyśli. 

Opublikowano

Tylko korweta, 850 i ewentualnie M2, a reszta to takie paszkwile, że oczy bolą. Te dżipy to tragedia, a te grille większe od auta w bawarkach, to nie wiem kto wymyślił...ale chyab był ślepy, jeśli myślał, że to jest ładne czy estetyczne :bad:

Opublikowano

o jejku jaki wybredny :Coolface:

Riviana kiedyś w TG testowali, ot kolejny elektryk. najprawdopodobniej ostatni zestaw pokemonów do zebrania. Motorsport za rogiem więc nie zdziwię się jak przestaną wspierać forzathony i przerzucą się na FM. 

Opublikowano

Nie wiem czy nowy trend w malowaniach widzieliście w FH - cell shading, mega to wygląda w grze, szacun za pomysł i wykonanie :obama:

CDN media

Opublikowano

@Bartg jest jakiś konkretny twórca który w to się bawi? Wygląda jak robota jednego autora.