Opublikowano 25 maja 20231 r Spoko dodali nowe samochody w tym Cupra Formentor to sobie chociaż w grze pojeżdżę w oczekiwaniu na swój samochód
Opublikowano 20 czerwca 20231 r https://forza.net/news/forza-horizon-5-upgrade-heroes sporo nowych aut do zdobycia będzie moje zboczenie kolekcjonera lubi to
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Historie Hi i Low bardzo fajne, dodatkowo sledze regularnie Donut to calkiem milo. Ogólnie bardzo dobry update fajny tor testowy, swietne auta. Ale tłumaczenia historii Donut na Polski to jest poziom Commandosa z ruskim tłumaczeniem z bazaru 3 way tie - trójstronny krawat Hi Car - cześć auto Flatbed (laweta) - plaska kanapa
Opublikowano 17 lipca 20231 r W koncu GR86 przyjedzie do Horizona ale ważniejsze ze niedługo wraca Fiat, Lancia, Alfa i Abarth. To tez mysle dobry news w kontekście Motorsporta.
Opublikowano 14 sierpnia 20231 r W czwartek wchodzi nowy patch z forzathon, będą nowe włoskie samochody do zdobycia. Będzie też płatny carpack jak coś. W sumie czekam, bo znowu się wciągnąłem. To chyba jedyna gra do której zawsze mogę wrócić po dłuższej przerwie. No, dobra, było jeszcze Diablo 3, niemniej rzadko się zdarzają takie gierki, które potrafią przykuć do ponownego grania.
Opublikowano 14 sierpnia 20231 r Żadne nowe, wszystkie były w 4 więc pewnie nawet modele będą te same sprzed paru lat.
Opublikowano 14 sierpnia 20231 r Z nowych aut to te płatne carpacki (7 nowych) będą tylko, których w 4-ce nie było.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r Pojebało ich, że za tego nowego carpacka wołają 69 zł i to tylko 7 aut.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r Pojebalo to polski przelicznik XD trzeba kupić na amerykańskim Xbox store gdzie kosztuje 10 dolarów.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r A to ogarnęli pizdę jak widzę, bo jeszcze wczoraj jak patch wrzucili to było za 69 zł. Teraz jest za 44,10 zł z GP.
Opublikowano 8 września 20231 r W sumie spoko, że jeszcze im się chce, niektóre customowe eventy mimo mocno ograniczonych możliwości są świetne, także ciekawe co tu community wymyśli.
Opublikowano 8 września 20231 r Tylko korweta, 850 i ewentualnie M2, a reszta to takie paszkwile, że oczy bolą. Te dżipy to tragedia, a te grille większe od auta w bawarkach, to nie wiem kto wymyślił...ale chyab był ślepy, jeśli myślał, że to jest ładne czy estetyczne
Opublikowano 9 września 20231 r o jejku jaki wybredny Riviana kiedyś w TG testowali, ot kolejny elektryk. najprawdopodobniej ostatni zestaw pokemonów do zebrania. Motorsport za rogiem więc nie zdziwię się jak przestaną wspierać forzathony i przerzucą się na FM.
Opublikowano 9 września 20231 r Ja tam już do bobrów w BMW się przyzwyczaiłem i takie M3 mi się podoba. Nawet nowe i7 jest całkiem spoko XD
Opublikowano 14 września 20231 r Nie wiem czy nowy trend w malowaniach widzieliście w FH - cell shading, mega to wygląda w grze, szacun za pomysł i wykonanie
Opublikowano 17 września 20231 r @Bartg jest jakiś konkretny twórca który w to się bawi? Wygląda jak robota jednego autora.