SnoD 2 328 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Nie grałem w 5 aż z ciekawości będę musiał chyba odpalić 1 Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 4 minutes ago, SnoD said: Nie grałem w 5 aż z ciekawości będę musiał chyba odpalić Wszystko jest lepsze od czwórki poza niestety mapą, która jest generyczna, pusta i nudna, jak Meksyk. Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Rzuciłem okiem, faktycznie można przejechać przez całą mapę i nawet na nic nie zwrócić uwagi. Drift cam robi robotę, chyba we wcześniejszych odsłonach tego nie było. Szkoda tylko, że wybór trybów graficznych to jak dylemat czy umrzeć przez utonięcie czy spalenie. W 30 fps muli strasznie, a w 60 fps nie da się patrzeć na to doczytywanie. Jednak FM moooocno podniosła poprzeczkę, feeling jazdy I poczucie prędkości jest tak dobre, że pierwszy raz ciężko mi patrzeć na FH w 30 fps. Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Nie no wyścigi w 30 fps to gwałt na samym sobie, ale bez przyjemności. Najlepsze w FH5 to dodatek rajdowy, tam mniejsza mapa więc grafika jest lepsza, poput ciut mniejszy i fenomenalne drogi. Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Ja tam lubię sobie FH5 odpalić od czasu do czasu, jednak przyznać trzeba że ostatnie playlisty to same odgrzewane kotlety. Nic mnie bardziej nie zachęca do powrotu, jak jakieś ciekawe nowe modele aut. Cały czas czekam od premiery na Yarisa GR, może kiedyś się w końcu pojawi Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Ciekawe czy już robią kolejną Forze, bo póki, co to jest straszna cisza w tym temacie. Dobrze, że to są to chociaż dwa oddzielne studia, jeden Motorsport, drugi Forza. Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 10 minutes ago, ThePatrickyo said: Ja tam lubię sobie FH5 odpalić od czasu do czasu, jednak przyznać trzeba że ostatnie playlisty to same odgrzewane kotlety. Nic mnie bardziej nie zachęca do powrotu, jak jakieś ciekawe nowe modele aut. Cały czas czekam od premiery na Yarisa GR, może kiedyś się w końcu pojawi Nie wiem czy na Yarisa GR i Corolle GR Gran Turismo nie ma jakiejś wyłączności, tym bardziej, że nowe GR86 mamy już od jakiegoś czasu w grze, a GR Supre od premiery. Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 27 minut temu, Bartg napisał: Nie wiem czy na Yarisa GR i Corolle GR Gran Turismo nie ma jakiejś wyłączności, tym bardziej, że nowe GR86 mamy już od jakiegoś czasu w grze, a GR Supre od premiery. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby tak było, a szkoda bo bardzo lubię ten model Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Faka napisał: Ciekawe czy już robią kolejną Forze, bo póki, co to jest straszna cisza w tym temacie. Dobrze, że to są to chociaż dwa oddzielne studia, jeden Motorsport, drugi Forza. Oczywiście, że robią. Mam tylko nadzieję, że kolejnej będzie bliżej do 1 i 3, bo od 4 straciłem już zainteresowanie, bardziej dodatki mnie interesują niż podstawka. W 6 musi być lokacja, która będzie mocno odróżniać się od dotychczasowych więc albo Azja z naciskiem na kolorowe miasta albo jakieś kraje skandynawskie. Edytowane 7 grudnia 2023 przez SnoD Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Raczej będzie jeszcze bardziej ziomalsko kolorowo i yoł yoł, liczba graczy nie kłamie. Dla mnie mapa z czwóreczki i pory roku TOP, zima była zajebista. Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Teraz, Bartg napisał: Raczej będzie jeszcze bardziej ziomalsko kolorowo i yoł yoł, liczba graczy nie kłamie. Dla mnie mapa z czwóreczki i pory roku TOP, zima była zajebista. Jak teraz to wyłączyłem radio, speakera, nawigację i wszystkie powiadomienia bo mnie szlag po 2 min trafił. Jak bardziej ziomslsko to będę sobie wracał co najwyżej do 1-4 bo to już nie dla mnie. Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 A to oczywiście, ilość informacji na ekranie i w głośnikach jest absurdalna. Ciekawe czy się ugną i 6 w końcu będzie w Azji/Japonii, czy jednak powrót po latach do USA. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 7 grudnia 2023 Opublikowano 7 grudnia 2023 Szóstka w Japonii czy innym azjatyckim kraju byłaby mega sztosem. Wydaje się jednak, że niestety będzie zapewne powrót do USA. Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia nowy miesiąc, nowa playlista, nowe odgrzewane kotlety. no ale za darmo Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia https://forza.net/news/forza-horizon-5-Lunar-New-Year niby sporo nowości ale jednak sporo odgrzewania. nowsze rocznikowo auta za to cieszą. zawsze okazja by co czwartek co nieco pojeździć. Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Najfajniejsze nowe auto to chyba VW Santana 1 Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Ot ciekawostka - w dostępnym od dzisiaj Hyundaiu i30N można założyć pakiet spoilerów polskiej firmy Maxton Design Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Na leaderboardsach pękło już 37 mln graczy, od świąt średnio +1 mln miesięcznie. Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Najfajniejsze auto i tak w car packu, Hammer w kombi. Co prawda już jest bardzo dogłębna analiza, jak wiele błędów ma ten model (źle wymodelowane szyby z tyłu, światła, deska zupełnie nie z tego rocznika), plus ktoś porównał pliki i auto jest tej samej wysokości co 500E sedan, podczas gdy prawdziwe kombi S124 jest dobre 10cm wyższe niż Sedan E500, na bazie którego pewnie ten model powstał Klasyczne build from ground up. 1 Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca wczoraj profil FH na fejsbuku dodał tę grafikę jako zdjęcie w tle. rzadko kiedy coś ustawiają w profilu więc to musi być coś więcej niż tylko pierdoły do LAB'a. po cichu niektórzy liczą na nową mapę/dodatek w klimacie parku jurajskiego. Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Przecież już są tam chyba dinozaury, więc pewnie random. Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Jednak coś rzeźbia, wrzucili kolejna fotke 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi