Faka 3 992 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Uuu, czekanko. Szkoda, że to nie będzie Lego jak w FH4, ale lepszy rydz niż nic. Jest jakiś w przyszłości direct MS? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia FH5 ewidentnie dostaje lepsze udpajety trzy lata po premierze niż FM więcej contentu, więcej aut. w sumie nie dziwię się 2 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Piąteczka, świetna giera. Cały czas daje radochę i fun z jazdy. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Jest genialna. No i grafika wymiata. Sobie zapisy aż usunąłem i od nowa gram. Do 4 też wracam w miarę regularnie. Szok, że FM tego nawet nie osiągnęła graficznie. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia Na dodatek auta które wpadają do FH5 są często kompletnie nowe, dlaczego nowy Mustang albo znowu Mercedes SL nie pojawił się też w FM? Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia No i wiemy co będzie, Horizon stanie się Motorsportem Sporo nowych wyścigowych aut, nowa paczka z wyścigowymi autami i sporo nowych elementów do budowy torów wyscigowych w event labie. I następny sezon może być mocny - Horizon Retrowave, w tym nowa stacja radiowam. Tymczasem 10 dodające 1 tor i odgrzewane auta raz na miesiąc - Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia I przy okazji robią jeszcze fable, a i sądzę, że horizon 6 powstaje Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Nowa paczka póki co w związku z jakims bledem kosztuje cale 22zl. Swietnie sie tymi autami jezdzi, do tego w wyścigach paruje nas z innymi autami klas gt3/gtd. 1 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja Miami nights 1984- ocean drive Przy tym na pewno będzie się dobrze jeździło Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja 12 godzin temu, Daddy napisał: Fajne, ale te eventy są chyba czasowe i są później kasowane z gry, tak? Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja 3 hours ago, SnoD said: Fajne, ale te eventy są chyba czasowe i są później kasowane z gry, tak? Tak trwają miesiąc, ale stacja radiowa chociażby zostanie. 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja chyba najlepsza aktualizacja do tej pory. uwielbiam takie klimaty. będę śmigał N Vision z nowym radio na maksa czując się jak Ryan Gosling w Drive 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Just now, Colin said: chyba najlepsza aktualizacja do tej pory. uwielbiam takie klimaty. będę śmigał N Vision z nowym radio na maksa czując się jak Ryan Gosling w Drive Tymczasem w Motorsporcie: 4 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja jakie kozak intro podczas ładowania gry 1 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Podobnie było z sezonem 10tej rocznicy FH1. No i stacja radiowa w pytę Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 23 maja Autor Opublikowano 23 maja Wspaniały update, nie zapomnę go nigdy a T10 na kolanach z pełnymi ustami 1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Ten dodatek Wave jest płatny czy to po prostu sezonowy event? Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Just now, Daffy said: Ten dodatek Wave jest płatny czy to po prostu sezonowy event? Sezonowy od dzisiaj przez miesiąc. 1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Ale sztosik, to dziś ściągam gierkę again i wracam Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Kurde ściągnąłem i ja gierkę. Chciałem sobie zrobić przerwę, bo 1-4 pokonałem z marszu, w krótkim odstępie czasu a w 4 spędziłem jakieś 120 godzin (swoją drogą pierwsza gra w życiu, w którą grałem powyżej 100 godzin i szkoda mi było jak kończyłem) Myślałem że pogram tylko chwilę, ale wsiąkłem na dobre. Ledwo trzeci dzień grania a już 13h na liczniku. Świetna gierka tak samo zresztą jak poprzednie części. DLC oczywiście kupione i szykuje się kolejne ponad 100 godzin grania. Formuła tak na prawdę nie wiele się zmienia przez lata, ale mimo tego w ogóle mi się to nie nudzi. Mogliby już zapowiedzieć szóstkę, najlepiej w jakichś Japońskich klimatach. Cytuj
ThePatrickyo 63 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Zachęcony Waszymi opiniami - odpaliłem sobie Horizona, pojeździłem chwilę, myślę sobie - no fajnie fajnie, jakiś nowy sezonik. Poprzeglądałem nowe samochody, pokręciłem się po menu… A POTEM NASTAŁA NOC! O matko, klimat wylewa się tutaj z ekranu. Nocna jazda + samochód z lat 80’ + Horizon Wave i serio nic lepszego w tej grze spotkać mnie nie mogło. Absolutnie moje klimaty Jak dla mnie totalne mistrzostwo, będę wracał do tej gry w najbliższym czasie, tylko po to żeby pojeździć sobie przy swojej nowej ulubionej stacji radiowej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi