SnoD 2 328 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca (edytowane) Licznik zdaje się w ogóle nie zwalniać. Od lutego tego roku +3 mln. Edytowane 15 lipca przez SnoD Cytuj
Bartg 5 501 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca I bodajże dzisiaj prezentacja kolejnej aktualizacji na następny miesiąc Cytuj
Bartg 5 501 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Ehh takie auta w DLC, a nie normalnie do zdobycia A w sezonie m.in dziwne VW do zdobycia za free 1993 Autozam AZ-1 1997 Mitsubishi Pajero Evolution 1997 Nissan Stagea RS 1991 Toyota Sera JDM Jewels Car Pack 2 Cytuj
Luqat 970 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca (edytowane) No dobra Panowie. Nie wiem co się teraz odjaniepawliło, ale właśnie przed chwilą odblokowały się/dostałem dostęp do wszystkich, powtarzam wszystkich 13tu dodatkowych pakietów samochodów. Miałem wykupiony tylko 1( słownie jeden), a teraz mom wszystkie Było to tak, że zrobiłem sobie kilka zadań z forzathonu, odebrałem jakieś auto w prezencie ze stodoły, pojeździłem trochę po mapie i zatrzymałem się w losowym miejscu, nie włączając pauzy, bo chciałem coś sprawdzić na telefonie. Po kilku minutach takiej bezczynności chciałem już wyłączyć grę i iść grzecznie lulu, więc wcisłem przycisk "start", jako że zawsze kończąc sesję, wchodzę w menu pauzy i stamtąd zamykam grę. Zauważyłem, że w zakładce samochody była jakaś cyferka dotycząca kolekcji aut lub punktów biegłości, więc chciałem jeszcze zobaczyć czy może mogę dodać jakieś nowe perki do fury. Okazało się jednak, że to dotyczyło kolekcji, toteż wszedłem w zakładkę i wtedy wyskoczyło chyba z 8 fur, które stały się dostępne, chociaż żadnej nie kupiłem/wygrałem oraz komunikat o też 7-8 strojach/dodatkach do personalizacji. Trochę się zdziwiłem, przyjrzałem autom i pomyślałem, że może gra miała jakiegoś laga (jak to ma nieraz w zwyczaju z różnymi rzeczami) i dopiero teraz, nagle przyznała co trzeba z zaległych należności albo też po prostu dała informację, a fanty dostarczane były regularnie. Natomiast nie kojarzyłem, żebym miał jakikolwiek z tych pojazdów, więc odruchowo i z ciekawości wszedłem do sklepu gry, żeby zobaczyć czy może nie zapomniałem o jakimś zakupie, bo wiedziałem, że jeden pakiet mam na pewno. Wchodzę zatem, a tam moim oczom pojawiły napisy "posiadane", na wszystkich pakietach fur Dla upewnienia wszedłem do salonu i rzeczywiście, mogę przebierać jak w ulęgałkach. Nie wiem czy to spóźniony prezent urodzinowy/świąteczny, jakieś rozdawnictwo dla tych, którzy mają dodatki, bug czy szczęście głupiego, ale narzekać nie mam zamiaru. Może też sobie sprawdźcie czy nie macie podobnej niespodzianki Panowie. Tymczasem dobrej nocy Edytowane 18 lipca przez Luqat Cytuj
Bartg 5 501 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca 7 hours ago, Luqat said: No dobra Panowie. Nie wiem co się teraz odjaniepawliło, ale właśnie przed chwilą odblokowały się/dostałem dostęp do wszystkich, powtarzam wszystkich 13tu dodatkowych pakietów samochodów. Miałem wykupiony tylko 1( słownie jeden), a teraz mom wszystkie Było to tak, że zrobiłem sobie kilka zadań z forzathonu, odebrałem jakieś auto w prezencie ze stodoły, pojeździłem trochę po mapie i zatrzymałem się w losowym miejscu, nie włączając pauzy, bo chciałem coś sprawdzić na telefonie. Po kilku minutach takiej bezczynności chciałem już wyłączyć grę i iść grzecznie lulu, więc wcisłem przycisk "start", jako że zawsze kończąc sesję, wchodzę w menu pauzy i stamtąd zamykam grę. Zauważyłem, że w zakładce samochody była jakaś cyferka dotycząca kolekcji aut lub punktów biegłości, więc chciałem jeszcze zobaczyć czy może mogę dodać jakieś nowe perki do fury. Okazało się jednak, że to dotyczyło kolekcji, toteż wszedłem w zakładkę i wtedy wyskoczyło chyba z 8 fur, które stały się dostępne, chociaż żadnej nie kupiłem/wygrałem oraz komunikat o też 7-8 strojach/dodatkach do personalizacji. Trochę się zdziwiłem, przyjrzałem autom i pomyślałem, że może gra miała jakiegoś laga (jak to ma nieraz w zwyczaju z różnymi rzeczami) i dopiero teraz, nagle przyznała co trzeba z zaległych należności albo też po prostu dała informację, a fanty dostarczane były regularnie. Natomiast nie kojarzyłem, żebym miał jakikolwiek z tych pojazdów, więc odruchowo i z ciekawości wszedłem do sklepu gry, żeby zobaczyć czy może nie zapomniałem o jakimś zakupie, bo wiedziałem, że jeden pakiet mam na pewno. Wchodzę zatem, a tam moim oczom pojawiły napisy "posiadane", na wszystkich pakietach fur Dla upewnienia wszedłem do salonu i rzeczywiście, mogę przebierać jak w ulęgałkach. Nie wiem czy to spóźniony prezent urodzinowy/świąteczny, jakieś rozdawnictwo dla tych, którzy mają dodatki, bug czy szczęście głupiego, ale narzekać nie mam zamiaru. Może też sobie sprawdźcie czy nie macie podobnej niespodzianki Panowie. Tymczasem dobrej nocy Był problem w nocy z serwerami xboxa, wszyscy dostali wszystko. Zapewne wszystko wróci do normy tzn zabiorą EDIT: Już wróciło wszystko do normy. 1 Cytuj
Luqat 970 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Chyba chcieli " zadośćuczynić" za błąd, bo dostałem 20 superlosowań Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Oraz zajawka nowego trybu - gra w chowanego https://youtu.be/okMmcM_aq7k?si=OlNINMt4jkaooQgb Cytuj
michu86- 395 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Niby fajna gra, dobrze oceniana. Ale w ubogim kreatorze tworzenia postaci musiałem tłumaczyć synowi czemu jak zbudował sobie faceta to musiał wybierać jak mają się do niego odnosić ona/jego. Nie byłem na to gotowy. Wolałbym żeby zamiast tej opcji było więcej ubrań albo fryzur. Cytuj
Bartg 5 501 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Chuj tam, w nowym sezonie będzie Volvo C30 Do tego Lancer Evo3, Impreza 2022 i Toyota Chaser. Cytuj
Bartg 5 501 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Niestety tryb Hide'n'Seek okazał się bez sensu, bo wcale nie polega na ukrywaniu się za bardzo. Wystarczy jako uciekający jeździć dookoła mapy (dostępne są bodajże 4 jako wycinki mapy głównej) i używać swojej specjalnej zdolności spowalniającej goniących i nie da się przegrać. Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Listopad zapowiada się miesiącem powrotu do Horizona 2 Cytuj
MaZZeo 14 201 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada 3 z tych 4 aut powinno już dawno wpaść do FM (szczególnie gt3 rs) ale chuj, macie kolejnego mustanga i copy paste randomowego auta z FM4 xD Cytuj
Bartg 5 501 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Sprytnie, zeskanować jeden model i wydać 4 wersje na raz. Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Już daliby w końcu Forzę 6, ale w sumie obstawiam, że gra wyjdzie dopiero na nową konsolę. 1 Cytuj
Bartg 5 501 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada On 11/2/2024 at 11:05 PM, Faka said: Już daliby w końcu Forzę 6, ale w sumie obstawiam, że gra wyjdzie dopiero na nową konsolę. Prawda, ja odpalam tylko na godzinę porobić zadania na playliste jak w jakiejś grze mobilnej, rzygam już Meksykiem strasznie. Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada sam już dawno bym odinstalował ale kompulsywne zbieractwo zbyt silne i co czwartek jeżdżę z kumplem te same eventy żeby odblokować nowe autka. biorąc pod uwagę co się ostatnio działo ze studiem jak i całym korpo to na 6 sporo poczekamy. do tego czasu będą doić meksyk ile wejdzie. Cytuj
ASX 14 679 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Ja całkowicie olewam ten element, gry to nie praca by zmuszać się do zaliczania jakiś pierdol. Ale jednoczesnie nareszcie znalazłem żeby ograć dawno zakupione DLC, i o ile Hot Wheelsy wynudziły mnie totalnie, to ten dodatek rajdowy to coś pięknego, śmigam sobie przez większość czasu starym Focusem Colina McRae i bawię się znakomicie na tej nowej mapce, zaliczając kolejne zawody. Ostatnio kupiłem też Crew Motorfest i ostatnie WRC od EA ale to właśnie w rajdowym dodatku do Forzy bawię się najlepiej Cytuj
wojtas011 545 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 15 minut temu, Colin napisał(a): sam już dawno bym odinstalował ale kompulsywne zbieractwo zbyt silne i co czwartek jeżdżę z kumplem te same eventy żeby odblokować nowe autka. biorąc pod uwagę co się ostatnio działo ze studiem jak i całym korpo to na 6 sporo poczekamy. do tego czasu będą doić meksyk ile wejdzie. Polecam ominąć z dwa tygodnie, mózg się sam leczy miałem tak z myteam w nba 2k Cytuj
Bartg 5 501 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Tzn ja odblokowuje te auta, które mi się podobają, odblokuję, pojeżdzę pół godziny, zmodyfikuje i tyle Nowy dodatek do Motorfesta widzę zbiera bardzo dobre opinie to na jakiejś przecenie pewnie łyknę, chociaż model jazdy to jest lata świetlne za Forzą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi