Colin 1 983 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia szczerze? czuję pewnego rodzaju ulgę. grę mam na dysku konsoli od samego początku. ani razu nawet nie pomyślałem o jej odinstalowaniu. po zakończeniu kariery, dobiciu wszystkiego, co tydzień w czwartek z kumplem ogrywaliśmy świeżą playlistę. dla aut i po prostu zabawy. tłuczenie noobów w trialu i tourze, do tego mnóstwo godzin w open gdzie też fajnie się kosiło ludzi skillem i sprytem. oczywiście wjechała też mania kolekcjonowania, wszystkie niepłatne auta w garażu żadnej playliście nie odpuściłem. ostatnio nawet gadałem z kumplem że już chyba pora się rozstać. czas najwyższy na FH6. po zakończeniu zerknę w statystyki gry ale już teraz boję się co tam znajdę. 1 Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano czwartek o 18:19 Opublikowano czwartek o 18:19 Obstawiam sprzedaż w milionach Cytuj
Daffy 10 748 Opublikowano czwartek o 18:24 Opublikowano czwartek o 18:24 Proszę przenieść temat do multiplatform 1 Cytuj
ThePatrickyo 88 Opublikowano czwartek o 18:29 Opublikowano czwartek o 18:29 No nieźle, to już Xbox nie ma żadnego argumentu w rękawie Cytuj
XM. 11 211 Opublikowano czwartek o 18:36 Opublikowano czwartek o 18:36 Tak jakby na PlayStation był jakiś 1 2 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 439 Opublikowano czwartek o 18:36 Opublikowano czwartek o 18:36 Najgorszy Horizon to wciąż najlepszy racer na rynku. Cytuj
Bartg 5 569 Opublikowano czwartek o 18:53 Opublikowano czwartek o 18:53 Dobry ruch, piątka jest już wyruchana na wszystkie strony, 6 i tak nie wyjdzie na premierę na Ps5. Cytuj
Paolo de Vesir 9 439 Opublikowano czwartek o 18:55 Opublikowano czwartek o 18:55 To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji Cytuj
Daddy 4 275 Opublikowano czwartek o 19:00 Autor Opublikowano czwartek o 19:00 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji Wygasły licencje Cytuj
Beelzeboss 328 Opublikowano czwartek o 19:01 Opublikowano czwartek o 19:01 7 minut temu, Bartg napisał(a): 6 i tak nie wyjdzie na premierę na Ps5 Lepiej by wyszli na wydaniu day one na playstation i z opoznien na gamepassa niz na odwrot. 1 Cytuj
oFi 2 538 Opublikowano czwartek o 19:02 Opublikowano czwartek o 19:02 O w końcu jakis dobry horizon na sonce będzie, bo ten kaszalot od ubi i podrabiany solar crown strasznie mnie zawiodły swoją jakością. Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano czwartek o 19:07 Opublikowano czwartek o 19:07 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji Nie było sensu wydać 3 gier z tej serii na PS5 w przeciągu 2-3 lat. Teraz sprzedadzą parę mln piątki, a za jakiś czas 6. Cytuj
Bzduras 12 939 Opublikowano czwartek o 19:08 Opublikowano czwartek o 19:08 O kurwancka, na grubo wjeżdżają w PlayStation Bawcie się dobrze z tym koksem, solidna fest giereczka. Cytuj
Paolo de Vesir 9 439 Opublikowano czwartek o 19:10 Opublikowano czwartek o 19:10 1 minutę temu, SnoD napisał(a): Nie było sensu wydać 3 gier z tej serii na PS5 w przeciągu 2-3 lat. Teraz sprzedadzą parę mln piątki, a za jakiś czas 6. Wiadomka, no ale mimo wszystko szkoda, że Plejkę omija (IMO) najlepszy ze wszystkich Horizonów. Sam bym chętniej zapomniał i chciał ograć tego sztosa jakby po raz pierwszy. Te wyścigi Kią Stinger w brytyjskie zimowe noce. Szczytowe osiągnięcie gatunku. Cytuj
Bartg 5 569 Opublikowano czwartek o 19:19 Opublikowano czwartek o 19:19 Niestety czworke dopadło to co kazde wyscigi - wygasniecie licencji. Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano czwartek o 19:23 Opublikowano czwartek o 19:23 Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery. Cytuj
Homelander 2 448 Opublikowano czwartek o 19:26 Opublikowano czwartek o 19:26 Posiadacze Playstation powinni mocno świętować, bo tak dobrych arcadowych wyścigów nie było od wielu wielu lat na konsoli Sony. Cytuj
wojtas011 609 Opublikowano czwartek o 19:28 Opublikowano czwartek o 19:28 4 minuty temu, SnoD napisał(a): Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery. no jakbym był ceo xboxa, to bym zapowiadał na e3, żeby może upolować nowych fanów z sonki no ale ceo to phil spencer a nie ja Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano czwartek o 19:30 Opublikowano czwartek o 19:30 Teraz, wojtas011 napisał(a): no jakbym był ceo xboxa, to bym zapowiadał na e3, żeby może upolować nowych fanów z sonki no ale ceo to phil spencer a nie ja Tylko przez to mogliby teraz spowolnić sprzedaż FH5 na PS5, a po co to robić jak i tak gra wyjdzie w 2026, to i zapowiedzieć można w 2026. Zresztą tak chyba do tej pory robili, że FH zapowiadali i wypuszczali tego samego roku. Cytuj
wojtas011 609 Opublikowano czwartek o 19:32 Opublikowano czwartek o 19:32 Teraz, SnoD napisał(a): Tylko przez to mogliby teraz spowolnić sprzedaż FH5 na PS5, a po co to robić jak i tak gra wyjdzie w 2026, to i zapowiedzieć można w 2026. Zresztą tak chyba do tej pory robili, że FH zapowiadali i wypuszczali tego samego roku. zależy, kiedy będzie premiera, jak kwiecień to przecież dwa miechy wystarczą, najwyższa sprzedaż jest w okolicach premiery, plus to nie jest jakaś nowa gra Cytuj
ASX 14 802 Opublikowano czwartek o 19:34 Opublikowano czwartek o 19:34 2 miechy wystarczą, z Forza Horizon będzie pewnie podobnie jak Sea of Thieves przez wiele miesięcy na topie sprzedaży na PSN Cytuj
Paolo de Vesir 9 439 Opublikowano czwartek o 19:42 Opublikowano czwartek o 19:42 17 minut temu, SnoD napisał(a): Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery. Bardzo dobrze, naprawdę ta seria potrzebuje solidnej przerwy. Z resztą, wyobraź sobie teraz premierę Xboxa Prime - Gearsy, Forza Horizon i Perfect Dark. No mistrzowski zestaw na premierę konsoli. Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano czwartek o 19:48 Opublikowano czwartek o 19:48 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Bardzo dobrze, naprawdę ta seria potrzebuje solidnej przerwy. Z resztą, wyobraź sobie teraz premierę Xboxa Prime - Gearsy, Forza Horizon i Perfect Dark. No mistrzowski zestaw na premierę konsoli. Wiadomo, że w tym roku nie wyjdzie ale liczyłem na trailer żeby wiedzieć czy się jarać - dla mnie seria wypaliła się po 3. Czekam na jakiś shake up, nie wiem, połączenie z jakimiś sportami motorowodnymi itp. 1 Cytuj
wojtas011 609 Opublikowano czwartek o 19:49 Opublikowano czwartek o 19:49 1 minutę temu, SnoD napisał(a): Czekam na jakiś shake up, nie wiem, połączenie z jakimiś sportami motorowodnymi itp. błagam nie, the crew wystarczy 1 1 Cytuj
Daddy 4 275 Opublikowano czwartek o 19:54 Autor Opublikowano czwartek o 19:54 FH6 w Japonii na Xbox Prime? DAY ONE ale znając PG z wybieraniem miejscówek to będzie Tajlandia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi