Skocz do zawartości

Forza Horizon 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze? czuję pewnego rodzaju ulgę. grę mam na dysku konsoli od samego początku. ani razu nawet nie pomyślałem o jej odinstalowaniu. po zakończeniu kariery, dobiciu wszystkiego, co tydzień w czwartek z kumplem ogrywaliśmy świeżą playlistę. dla aut i po prostu zabawy. tłuczenie noobów w trialu i tourze, do tego mnóstwo godzin w open gdzie też fajnie się kosiło ludzi skillem i sprytem. oczywiście wjechała też mania kolekcjonowania, wszystkie niepłatne auta w garażu :czezky: żadnej playliście nie odpuściłem. ostatnio nawet gadałem z kumplem że już chyba pora się rozstać. czas najwyższy na FH6.

po zakończeniu zerknę w statystyki gry ale już teraz boję się co tam znajdę. 

• Plusik 1
Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji

Wygasły licencje ;)

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To, że to nastanie prędzej czy później to wiadomka, ale nie wiem czemu liczyłem, że zaczną od czwórki. Przydałoby się podciągnąć ją do standardów obecnej generacji

Nie było sensu wydać 3 gier z tej serii na PS5 w przeciągu 2-3 lat. Teraz sprzedadzą parę mln piątki, a za jakiś czas 6.

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał(a):

Nie było sensu wydać 3 gier z tej serii na PS5 w przeciągu 2-3 lat. Teraz sprzedadzą parę mln piątki, a za jakiś czas 6.

Wiadomka, no ale mimo wszystko szkoda, że Plejkę omija (IMO) najlepszy ze wszystkich Horizonów. Sam bym chętniej zapomniał i chciał ograć tego sztosa jakby po raz pierwszy. Te wyścigi Kią Stinger w brytyjskie zimowe noce. :fsg: Szczytowe osiągnięcie gatunku.

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał(a):

Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery.

no jakbym był ceo xboxa, to bym zapowiadał na e3, żeby może upolować nowych fanów z sonki

no ale ceo to phil spencer a nie ja

Opublikowano
Teraz, wojtas011 napisał(a):

no jakbym był ceo xboxa, to bym zapowiadał na e3, żeby może upolować nowych fanów z sonki

no ale ceo to phil spencer a nie ja

Tylko przez to mogliby teraz spowolnić sprzedaż FH5 na PS5, a po co to robić jak i tak gra wyjdzie w 2026, to i zapowiedzieć można w 2026. Zresztą tak chyba do tej pory robili, że FH zapowiadali i wypuszczali tego samego roku.

Opublikowano
Teraz, SnoD napisał(a):

Tylko przez to mogliby teraz spowolnić sprzedaż FH5 na PS5, a po co to robić jak i tak gra wyjdzie w 2026, to i zapowiedzieć można w 2026. Zresztą tak chyba do tej pory robili, że FH zapowiadali i wypuszczali tego samego roku.

zależy, kiedy będzie premiera, jak kwiecień to przecież dwa miechy wystarczą, najwyższa sprzedaż jest w okolicach premiery, plus to nie jest jakaś nowa gra

Opublikowano

2 miechy wystarczą, z Forza Horizon będzie pewnie podobnie jak Sea of Thieves przez wiele miesięcy na topie sprzedaży na PSN 

Opublikowano
17 minut temu, SnoD napisał(a):

Jedyny minus jest taki, że z tego powodu pewnie nie zapowiedzą w tym roku FH6 i ujawnią w 2026 bliżej premiery.

Bardzo dobrze, naprawdę ta seria potrzebuje solidnej przerwy. Z resztą, wyobraź sobie teraz premierę Xboxa Prime - Gearsy, Forza Horizon i Perfect Dark. No mistrzowski zestaw na premierę konsoli.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Bardzo dobrze, naprawdę ta seria potrzebuje solidnej przerwy. Z resztą, wyobraź sobie teraz premierę Xboxa Prime - Gearsy, Forza Horizon i Perfect Dark. No mistrzowski zestaw na premierę konsoli.

Wiadomo, że w tym roku nie wyjdzie ale liczyłem na trailer żeby wiedzieć czy się jarać - dla mnie seria wypaliła się po 3. Czekam na jakiś shake up, nie wiem, połączenie z jakimiś sportami motorowodnymi itp.

• beka z typa 1