Paolo de Vesir 9 440 Opublikowano czwartek o 19:57 Opublikowano czwartek o 19:57 Wciąż liczę na Horizona w wersji future racer. no ale na chuj ja liczę? xDDD Cytuj
Bzduras 12 942 Opublikowano czwartek o 20:08 Opublikowano czwartek o 20:08 Chyba na coś podobnego jak ja licząc na wowika w wersji jRPG z anime dziewczynkami* *czyli odlecieliśmy razem Cytuj
Homelander 2 452 Opublikowano czwartek o 20:44 Opublikowano czwartek o 20:44 48 minutes ago, Daddy said: FH6 w Japonii na Xbox Prime? DAY ONE ale znając PG z wybieraniem miejscówek to będzie Tajlandia Nie, tylko nie Japonia. Jedyne co mnie wkurza w Horizon 4 to jazda po złej stronie drogi, nie chcę tego przeżywać ponownie Cytuj
Observer 10 784 Opublikowano czwartek o 21:24 Opublikowano czwartek o 21:24 Ale w Horizonie nie trzeba jeździć po konkretnej stronie drogi, policja tego nie sprawdza. 1 1 Cytuj
Luqat 988 Opublikowano czwartek o 21:47 Opublikowano czwartek o 21:47 Może sam widok tego, że ai tak jeździ, na niego działa? Tym bardziej, że w trójce było to samo. Cytuj
Homelander 2 452 Opublikowano czwartek o 23:34 Opublikowano czwartek o 23:34 2 hours ago, Observer said: Ale w Horizonie nie trzeba jeździć po konkretnej stronie drogi, policja tego nie sprawdza. Ale samochody które jadą z naprzeciwka sprawdzają to bardzo dokładnie 1 Cytuj
lukas_k96 334 Opublikowano piątek o 00:25 Opublikowano piątek o 00:25 Na Playstation wreszcie wychodzą porządne wyścigi. Ciężko jednak mimo wszystko uwierzyć, że Xbox wydaje swój główny produkt growy na konkurencyjnej konsoli... To trochę tak, jakby Gran Turismo nagle na Xboxie miało się pojawić Cytuj
Pianista911 24 Opublikowano piątek o 11:24 Opublikowano piątek o 11:24 Mój ulubiony (i jednocześnie pierwszy) Horizon to trójka. Najlepsza muza, super mapa. FH4 jeszcze miało momenty, ale ten festiwal wiecznie uśmiechniętego Meksyku w FH5 to takie meh. Niemniej jednak uważam, że w momencie premiery na PS wszystkie Crew, NFSy i Solar Crowny będą z automatu wykoszone. Ciekawe, jak to będzie chodzić na PS5 amator, bo jednak Series X mocniejszy, a ta giera wyciska z niego naprawdę dużo i piękna jest. IMO będą musieli trochę grafę obniżyć. 1 Cytuj
Bartg 5 569 Opublikowano piątek o 11:46 Opublikowano piątek o 11:46 Imo czwórka peek serii, mapa i pory roku były świetne. Mam nadzieję w 6 wrócą do bardziej zróżnicowanych pór roku, a nie jak w Meksyku, że różnią się tylko natężeniem deszczu. Cytuj
dominalien 284 Opublikowano piątek o 11:50 Opublikowano piątek o 11:50 4 minuty temu, Bartg napisał(a): Meksyku, że różnią się tylko natężeniem deszczu W Meksyku chyba właśnie tak jest. Cytuj
Bartg 5 569 Opublikowano piątek o 11:55 Opublikowano piątek o 11:55 4 minutes ago, dominalien said: W Meksyku chyba właśnie tak jest. Wiem wiem, chodziło mi o to, że to duży krok wstecz w stosunku do czwórki, gdzie były 4 zupełnie "różne" wersje mapy - inna kolorystyka flory, spadające liście jesienią no i oczywiście śnieg. 1 Cytuj
ASX 14 803 Opublikowano piątek o 11:58 Opublikowano piątek o 11:58 Z jednej strony tak, ale z drugiej strony mi osobiście bardziej siada Horizon w takich egzotycznych, wakacyjnych klimatach., jak Australia czy Meksyk, niż Wielka Brytania 1 Cytuj
Bartg 5 569 Opublikowano piątek o 12:36 Opublikowano piątek o 12:36 37 minutes ago, ASX said: Z jednej strony tak, ale z drugiej strony mi osobiście bardziej siada Horizon w takich egzotycznych, wakacyjnych klimatach., jak Australia czy Meksyk, niż Wielka Brytania Optymalne byłoby połączenie obu, a wyszła im w 3/4 pusta mapa tylko po to, żeby nadawała się do grania w Eliminatora Cytuj
Pianista911 24 Opublikowano piątek o 13:18 Opublikowano piątek o 13:18 (edytowane) I brak sensownego miasta. W FH3 mieliśmy taką namiastkę amerykańskiego klimatu z wieżowcami, w FH4 może mniejsze miasteczko, ale miało klimacik a to coś w FH5 to jakaś kolorowa zabytkowa wioseczka. W sumie FH3 odpalałem dużo częściej, jak jeszcze miałem Xboxa. Szkoda tylko, że nie zrobili jakiegoś patcha 60fps na One X/Series X. Żeby nie było, że tak marudzę tylko - to w FH5 miałem na początku mnóstwo funu, to bardzo dobra gra, technicznie lepsza niż poprzedniczki, ładniejsza, super auta, model jazdy idealny arcade, ale jakoś zgubili dla mnie klimat, nie ma "tego czegoś". Może to wcale nie wina mapy, a totalny brak powagi, ugrzecznienie i ufortnajtowienie, kto wie. Edytowane piątek o 13:23 przez Pianista911 Cytuj
Daffy 10 748 Opublikowano piątek o 13:23 Opublikowano piątek o 13:23 1 godzinę temu, Pianista911 napisał(a): Mój ulubiony (i jednocześnie pierwszy) Horizon to trójka. Najlepsza muza, super mapa. FH4 jeszcze miało momenty, ale ten festiwal wiecznie uśmiechniętego Meksyku w FH5 to takie meh. Niemniej jednak uważam, że w momencie premiery na PS wszystkie Crew, NFSy i Solar Crowny będą z automatu wykoszone. Ciekawe, jak to będzie chodzić na PS5 amator, bo jednak Series X mocniejszy, a ta giera wyciska z niego naprawdę dużo i piękna jest. IMO będą musieli trochę grafę obniżyć. Ona jest niesamowicie zoptymalizowana więc don't worry. Nawet na pc na steamdecku jest rock solid 45fps przy high detalach to z PS5 sobie poradzą bez trudu silnik co napędza forzy horizon to arcydzieło. Cytuj
Bartg 5 569 Opublikowano piątek o 13:49 Opublikowano piątek o 13:49 Ehh mapka z dwójki na silniku piątki i sporo większa? To byłby dopiero ideał 1 Cytuj
MaZZeo 14 337 Opublikowano piątek o 13:53 Opublikowano piątek o 13:53 Też uważam po czasie że mapa z FH5 nudna jest, FH4 ze zmiennymi porami roku i to jak się model jazdy zmieniał na śniegu to było cudeńko. Chciałbym żeby do tego wrócili. 2 Cytuj
Pianista911 24 Opublikowano piątek o 14:02 Opublikowano piątek o 14:02 I drifty na zamarźniętym jeziorku <3 Pory roku w FH4 były super. Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano piątek o 20:00 Opublikowano piątek o 20:00 Nic nie przebije dodatku Blizzard Mountain, ten był chyba do 3? Cytuj
Colin 1 983 Opublikowano piątek o 20:17 Opublikowano piątek o 20:17 16 minut temu, SnoD napisał(a): Nic nie przebije dodatku Blizzard Mountain, ten był chyba do 3? tak do trójki. fantastyczny był ten dodatek. Fortune Island do 4 też miał przyjemny vibe Cytuj
Hubert249 4 292 Opublikowano sobota o 00:47 Opublikowano sobota o 00:47 4 godziny temu, SnoD napisał(a): Nic nie przebije dodatku Blizzard Mountain, ten był chyba do 3? i ten kawałek Justice podczas wyścigu otwarcia Cytuj
ASX 14 803 Opublikowano sobota o 07:30 Opublikowano sobota o 07:30 Ja żałuje strasznie dwóch rzeczy, że nie kupiłem Forzy Horizon 3 i 2 kiedy znikały ze sklepów i były dostępne za ułamek ceny (byłem wówczas pudełkowcem i głupio myślałem po co mi cyfra, skoro mam pudełka) i tego że nie dane mi było zagrać w dodatki do FH3, szczególnie Blizzard Mountain bo uwielbiam takie klimaty. 1 Cytuj
Bzduras 12 942 Opublikowano sobota o 09:47 Opublikowano sobota o 09:47 Blizzard Mountain udało się fartem kupić na Amazonie w formie kodu kilka lat temu, najwyraźniej znaleźli gdzieś na zapleczu i sprzedawali po 3 dychy jak już był niedostępny w sklepiku. Świetny dodatek. Cytuj
SnoD 2 387 Opublikowano sobota o 09:53 Opublikowano sobota o 09:53 Jeśli 3 była na Windows Store, to mnie teraz bardzo uwiera, że akurat tej części nie mam w wersji cyfrowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi