Skocz do zawartości

Forza Horizon 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, Pianista911 napisał(a):

I brak sensownego miasta. W FH3 mieliśmy taką namiastkę amerykańskiego klimatu z wieżowcami, w FH4 może mniejsze miasteczko, ale miało klimacik a to coś w FH5 to jakaś kolorowa zabytkowa wioseczka. W sumie FH3 odpalałem dużo częściej, jak jeszcze miałem Xboxa. Szkoda tylko, że nie zrobili jakiegoś patcha 60fps na One X/Series X.

Żeby nie było, że tak marudzę tylko - to w FH5 miałem na początku mnóstwo funu, to bardzo dobra gra, technicznie lepsza niż poprzedniczki, ładniejsza, super auta, model jazdy idealny arcade, ale jakoś zgubili dla mnie klimat, nie ma "tego czegoś". Może to wcale nie wina mapy, a totalny brak powagi, ugrzecznienie i ufortnajtowienie, kto wie.

Mi już w 3 zanikł klimat festiwalu, że idę po koronę i będę królem festiwalu- number one. Mimo to po mapie jeździło się świetnie.

Lubie też te angielskie klimaty z tymi ich domkami plus pory roku. 
5 nie przydusiłem ani nie pograłem za długo. Jak dadzą info że usuwają to kupię na kiedyś tam. 

Opublikowano

No ogólnie seria GOTY, ale im bardziej szła w stronę multi dla dzieciaków tym mniej się nią jarałem 

Dla mnie od najlepszej do najgorszej 

2 (bo kocham Francję i Włochy)

1 (najlepszy tryb progresji)

3 (pamiętam ten kop w ryj grafiką i chyba najlepszy wtedy pokaz HDR)

Te trzy to 10/10 

4 już lekko niżej, ale nadal 9+ i ten pierwszy wyścig od razu z porami roku robił robotę

5 - meh.. pograłem z 2-3 godziny, stwierdziłem że nie czuję zbyt wielkich różnic w singlu i że to Mission Pack, a później sprzedałem Xboxa..  

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał(a):

Ja żałuje strasznie dwóch rzeczy, że nie kupiłem Forzy Horizon 3 i 2 kiedy znikały ze sklepów i były dostępne za ułamek ceny (byłem wówczas pudełkowcem i głupio myślałem po co mi cyfra, skoro mam pudełka) i tego że nie dane mi było zagrać w dodatki do FH3, szczególnie Blizzard Mountain bo uwielbiam takie klimaty. 

Ja zgubiłem swoją płytę FH3, zostało samo pudełko :/ Dokupiłem ze 2 lata temu cyfrowo na jakichś keyscośtam, co prawda jak za zboże zapłaciłem, ale turbo mi zależało. Myślę, że płytki jeszcze do dostania na olx/allegro/ebay, gorzej z dodatkami.