iluck85 3 123 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 20 godzin temu, Pianista911 napisał(a): I brak sensownego miasta. W FH3 mieliśmy taką namiastkę amerykańskiego klimatu z wieżowcami, w FH4 może mniejsze miasteczko, ale miało klimacik a to coś w FH5 to jakaś kolorowa zabytkowa wioseczka. W sumie FH3 odpalałem dużo częściej, jak jeszcze miałem Xboxa. Szkoda tylko, że nie zrobili jakiegoś patcha 60fps na One X/Series X. Żeby nie było, że tak marudzę tylko - to w FH5 miałem na początku mnóstwo funu, to bardzo dobra gra, technicznie lepsza niż poprzedniczki, ładniejsza, super auta, model jazdy idealny arcade, ale jakoś zgubili dla mnie klimat, nie ma "tego czegoś". Może to wcale nie wina mapy, a totalny brak powagi, ugrzecznienie i ufortnajtowienie, kto wie. Mi już w 3 zanikł klimat festiwalu, że idę po koronę i będę królem festiwalu- number one. Mimo to po mapie jeździło się świetnie. Lubie też te angielskie klimaty z tymi ich domkami plus pory roku. 5 nie przydusiłem ani nie pograłem za długo. Jak dadzą info że usuwają to kupię na kiedyś tam. Cytuj
funditto 678 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego No ogólnie seria GOTY, ale im bardziej szła w stronę multi dla dzieciaków tym mniej się nią jarałem Dla mnie od najlepszej do najgorszej 2 (bo kocham Francję i Włochy) 1 (najlepszy tryb progresji) 3 (pamiętam ten kop w ryj grafiką i chyba najlepszy wtedy pokaz HDR) Te trzy to 10/10 4 już lekko niżej, ale nadal 9+ i ten pierwszy wyścig od razu z porami roku robił robotę 5 - meh.. pograłem z 2-3 godziny, stwierdziłem że nie czuję zbyt wielkich różnic w singlu i że to Mission Pack, a później sprzedałem Xboxa.. Cytuj
Pianista911 31 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 4 godziny temu, ASX napisał(a): Ja żałuje strasznie dwóch rzeczy, że nie kupiłem Forzy Horizon 3 i 2 kiedy znikały ze sklepów i były dostępne za ułamek ceny (byłem wówczas pudełkowcem i głupio myślałem po co mi cyfra, skoro mam pudełka) i tego że nie dane mi było zagrać w dodatki do FH3, szczególnie Blizzard Mountain bo uwielbiam takie klimaty. Ja zgubiłem swoją płytę FH3, zostało samo pudełko Dokupiłem ze 2 lata temu cyfrowo na jakichś keyscośtam, co prawda jak za zboże zapłaciłem, ale turbo mi zależało. Myślę, że płytki jeszcze do dostania na olx/allegro/ebay, gorzej z dodatkami. Cytuj
wojtas011 674 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 3 godziny temu, SnoD napisał(a): Jeśli 3 była na Windows Store, to mnie teraz bardzo uwiera, że akurat tej części nie mam w wersji cyfrowej. była i ma play anywhere 1 Cytuj
elvis004 326 Opublikowano czwartek o 19:07 Opublikowano czwartek o 19:07 Ciekawe czy będzie pudełeczko, to chyba pierwsza tak duża premiera na PS od MS. Tak czy siak będzie grane, dziękuję Pan SpencerPremiera 29.04.2025 Cytuj
SnoD 2 450 Opublikowano czwartek o 19:22 Opublikowano czwartek o 19:22 Nic na to nie wskazuje, by gra wyszła poza cyfrową dystrybucję na PS5. Cytuj
boywrc 19 Opublikowano czwartek o 20:29 Opublikowano czwartek o 20:29 A która wersja jest gitarka, ta najtańsza czy te droższe? Cytuj
drozdu7 3 115 Opublikowano czwartek o 20:35 Opublikowano czwartek o 20:35 Godzinę temu, SnoD napisał(a): Nic na to nie wskazuje, by gra wyszła poza cyfrową dystrybucję na PS5. Jest to w jakiś sposób maksymalizacja zysków, ale moim zdaniem to błąd bo na plejce jednak tych pudeł schodzi sporo i opór wobec cyfry bywa spory, co było widać po Alanie 2 i Wu Kongu 1 Cytuj
SlimShady 3 513 Opublikowano czwartek o 22:54 Opublikowano czwartek o 22:54 Za wersję GOTY 450 zika po kilku latach, niech się jebną w łeb. Cytuj
Ins 5 926 Opublikowano czwartek o 22:59 Opublikowano czwartek o 22:59 Jakby było pudełeczko brałbym od razu, mimo że mam w gejpasie. W takim wypadku kupi się kiedyś jak będzie promka, zapewne przed zniknięciem z cyfrowej dystrybucji. Cytuj
McDrive 3 160 Opublikowano czwartek o 23:09 Opublikowano czwartek o 23:09 12 minut temu, SlimShady napisał(a): Za wersję GOTY 450 zika po kilku latach, niech się jebną w łeb. No właśnie miałem pytać czy warto brać tą najdroższą wersję. Grę kupię na premierę, ale pytam tych co grali/grają czy zawartość tych dodatków jest na tyle dobra żeby dopłacać czy brać samą standardową wersję? Cytuj
Moldar 2 319 Opublikowano czwartek o 23:11 Opublikowano czwartek o 23:11 Dodatek rally jest fajny, hot wheels tragedia. Brać podstawkę i premium jak wyjdą zniżki. 1 Cytuj
ASX 14 919 Opublikowano piątek o 03:46 Opublikowano piątek o 03:46 7 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Jest to w jakiś sposób maksymalizacja zysków, ale moim zdaniem to błąd bo na plejce jednak tych pudeł schodzi sporo i opór wobec cyfry bywa spory, co było widać po Alanie 2 i Wu Kongu Przecież WuKong sprzedal się w jakiś chorych liczbach, dokładnie 25 milionach. A Alan Wake 2 nawet po premierze pudełka, żadnej furory nie zrobił. 1 Cytuj
Czoperrr 5 457 Opublikowano piątek o 06:43 Opublikowano piątek o 06:43 Powinny być pudełka na PS5 bo inaczej nikt na tym forum gry nie zagra. 1 Cytuj
Krzysztof93 1 517 Opublikowano piątek o 08:35 Opublikowano piątek o 08:35 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Powinny być pudełka na PS5 bo inaczej nikt na tym forum gry nie zagra. a to nie jest tak, że już wszyscy mamy ograne? FH5 ograna do momentu aż znudziła a jeśli chodzi o powrót na festiwal Horizon to ja preferuje czwórkę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano piątek o 08:43 Opublikowano piątek o 08:43 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Powinny być pudełka na PS5 bo inaczej nikt na tym forum gry nie zagra. Nie wiem czy sprzedałaby się pięć razy lepiej, ale ograłoby ją pięć razy więcej osób. Cytuj
jimmy 1 656 Opublikowano piątek o 08:43 Opublikowano piątek o 08:43 Bez pudełek na plejkę? Powiem szczerze, że aż takiej odklejki po Microsofcie się nie spodziewałem! Oni chyba lubią jak ich boli Cytuj
Krzysztof93 1 517 Opublikowano piątek o 08:50 Opublikowano piątek o 08:50 Teraz, Czoperrr napisał(a): No każdy oprócz posiadaczy PS5? Nie wiem o co ci chodzi. No ja nie wiem o co chodzi. Mam PS5 FH4 i FH5 ograne, czwórka kupiona przed tym jak zniknęła, wyjdzie piątka na PS5 to będę grał w czwórkę tak czy srak bo piątka fajna ale czwórka mnie bardziej zachęca do powtórnego grania . Ja po prostu nie rozumiem skali tego wydarzenia. 1 Cytuj
Luqat 997 Opublikowano piątek o 09:31 Opublikowano piątek o 09:31 (edytowane) To ja Ci narysuję. Ludzie, którzy mają PS5 nie grali do tej pory, bo gra nie była dostępna na tej konsoli. Ponieważ teraz będzie dostępna, to będą mogli zagrać. Wystarczająco wyraźnie czy trzeba drukowanymi literami? Edytowane piątek o 09:32 przez Luqat 1 2 Cytuj
ASX 14 919 Opublikowano piątek o 09:44 Opublikowano piątek o 09:44 Godzinę temu, jimmy napisał(a): Bez pudełek na plejkę? Powiem szczerze, że aż takiej odklejki po Microsofcie się nie spodziewałem! Oni chyba lubią jak ich boli jedynynimi osobami których zaboli brak pudełek są osoby w twoim typu Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano piątek o 10:28 Opublikowano piątek o 10:28 (edytowane) Brak pudelka duzy blad. Liczylem na edycje ostateczna ze wszystkimi aktualizacjami, ale widac MS dalej brnie w swoje. Za 300zl cyfrowki na pewno nie kupie. Moze sie ogra kiedys w Plusie hehe. Edytowane piątek o 10:30 przez Lukas_AT Cytuj
jimmy 1 656 Opublikowano piątek o 10:44 Opublikowano piątek o 10:44 Godzinę temu, ASX napisał(a): jedynynimi osobami których zaboli brak pudełek są osoby w twoim typu Zrobić sobie pr-owe harakiri wydając flagowca na konsolę odwiecznej konkurencji i nie chcieć tego spieniężyć wszystkimi możliwymi kanałami dystrybucji? To trzeba być upośledzonym, czytaj Microsoftem. Pewnie wrzucą pudełko tylko później, jak ktoś w końcu użyje tam mózgu. 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 573 Opublikowano piątek o 10:46 Opublikowano piątek o 10:46 Nom, tak upośledzony, że jakaś gierka od "niedobitków z RARE" sprzedaje się lepiej niż GOTY 2024 i homage dla 30-sto letniej tradycji PlayStation. Wykalkulowali, że lepiej sprzedaje się cyfra i szkoda zachodu z pudłem. Rekord i tak padnie. 1 Cytuj
ASX 14 919 Opublikowano piątek o 10:54 Opublikowano piątek o 10:54 nie nazwałbym tego harakiri, raczej wbrew płaczom głośniej, ale jednak mniejszości wyznającej jedynie pudełka, sprzeda się bardzo dobrze. Wystarczy spojrzeć jakie wyniki wykręcało 6-letnie Sea of Thieves by podejrzewać że lepsza i popularniejsza gra prawdopodobnie sprzeda się jeszcze lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi